"ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ" 

 

ΤΙΤΛΟΙ: "Δείτε, έχω θέσει πριν από το thee αυτή η ζωή ημέρας και καλός, και το θάνατο και το κακό, Deuteronomy 30:15. "Θεός δύο τρόπων hath που δίνονται στους γιους των ατόμων, και δύο κλίσεις, και δύο είδη δράσης, και δύο τρόποι δράσης, και δύο ζητήματα. Επομένως όλα τα πράγματα τελειώνουν από τα twos, ένα ενάντια σε άλλο. Γιατί υπάρχουν δύο τρόποι καλός και κακός, και με αυτούς υπάρχουν δύο κλίσεις στα στήθη μας που κάνουν διακρίσεις τους ", διαθήκη asher η:3-5 (LBB).

 

Το "σχέδιο" της εργασίας του Θεού είναι να διδάξει μέσω δύο αντιπαραβαλλόμενων τρόπων. Πάντα ένας τρόπος καταψηφίζεται από άλλο. Αυτό άρχισε πολύ στον κορυφαίο με τον υψηλότερο ο ίδιος προτού να αρχίσει τη δημιουργία. Αποφάσισε να κάνει την ειρήνη και τη χαρά για τον με τη δημιουργία μιας "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ" στο assuage η μοναξιά του και το βάσανο. Σε εκείνο το σημείο που ήταν όλος υπήρξε, Isaiah 45:18, μυστικά XXIV (LBB). Η άπειρη φρόνησή του καθόρισε εκείνη την διαταγή δεδομένου ότι οι τρόποι συμπεριφοράς ήταν απαραίτητοι για τις σχέσεις που πρόβλεψε. ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ στο ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ όπως σκέφτηκε όλους τους πιθανούς τρόπους σχέση-δράσεων που να διευθυνθούν από "την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του". Εκείνες οι ενέργειες που ήταν συμβάλλουσα ειρήνη δύο, η χαρά, η αρμονία, και η ενότητα κλήθηκαν "ΚΑΛΗ". Εκείνοι οι τρόποι συμπεριφοράς που ήταν δυσάρεστοι σε τον και ήταν αποδιοργανωτικοί, επιβλαβής, σύγκρουση-παραγωγή, διαχωριστική, και οποιοι δήποτε αποφάσισε δεν συμπάθησε και δεν θέλησε καμένος σε τον κλήθηκε "ΚΑΚΟΣ". Έτσι... Ο Θεός είναι ο πρώτος -πρώτος που έρχεται αντιμέτωπος από "δύο τρόπουσ". Υπήρξαν στο μυαλό του ως "ιδέεσ" στη διαδικασία σκέψης του όταν αποφάσιζε τη διαταγή "στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του". Αυτό ήταν το αρχικό PLANing στάδιο, 2 Esdras 6:16.

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ "ΣΧΕΔΙΟ του Θεού το" απαίτησε από ένα αντίστοιχο ως σύντροφος και φίλος που είναι όπως τον ακόμα διαφορετικοί απεικονίζοντας διάφοροι βαθμοί δόξας και προσωπικότητάς του, παροιμίες 8:1,12,2230. "" Καλείται "μητέρα". Από το Θεό και τη σύζυγό του όλα τα που λίγα αναπαράγουν της δόξας τους θα προέκυπτε. Αυτά τα λίγα "εικόνεσ" στο ΣΧΕΔΙΟ καλούνται "παιδιά". Δημιουργήθηκαν ή φορμαρίστηκαν στους πνευματικούς αριθμούς της φρόνησης Θεών και μητέρων ενώ στη μήτρα της για να ολοκληρώσουν το δεσμό της ενότητας ή "της ενότητασ" μεταξύ του πατέρα, της μητέρας, και των παιδιών, μυστικά XXV, Matthew 5:14. Αυτό το ΣΧΕΔΙΟ ήταν η αρχή του προγραμματισμένου "wifehood" και η αρχική έκδοση της "προγραμματισμένης πατρότητασ". Κάθε παιδί στον ακριβή ίσο αριθμό αρσενικών και θηλυκών προσχεδιάστηκε, μυστικά XXIII:2, ψαλμός 147:4. Η μητέρα και τα παιδιά θα έπρεπε να διδαχθούν για να συμμετέχουν στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ "διαταγή" και για να μοιραστούν στις σκέψεις του Θεού. Είναι η θέλησή του ότι ΟΛΟΙ απεικονίζουν την εικόνα, την ομοιότητα, και τη δόξα του, γένεση 1:26  Θ*Ιοχν 17:2224.

 

Να διδάξει "τη μητέρα" είναι το πρώτο βήμα Θεός ανέλαβε. Έπρεπε να μάθει το ρόλο της ως "σύζυγο" και "μητέρα". Ήταν το πρώτο "δημιουργημένο" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ μέλος για να δοκιμάσει "δύο τρόπουσ" και για να επιλέξει μεταξύ "καλού" και "του κακού" στο μυαλό της δεδομένου ότι ο Θεός έκανε όταν πρόβλεψε το ΣΧΕΔΙΟ. Για να της διδάξει που απαιτείται τη δημιουργία ενός ζευγαριού της διδασκαλίας "εργαλεία" με τις φύσεις αρκετά το άμεσο αντίθετο της φύσης του Θεού. Αυτό το μέρος του ΣΧΕΔΙΟΥ απαίτησε ένα αρσενικό και θηλυκό μηχανικό, αρρενωπό, μίμησης πνεύμα, Isaiah 14:1112 Ezekiel 28:1315. Όλος ο Θεός ιδιοτήτων και τρόπων απέρριψε και έκρινε διαχωριστικός, καταστρεπτικός, επιβλαβής, ατίθασος, και σύγκρουση-παράγοντας προγραμματίστηκε σε αυτά τα πλάσματα. Επειδή αυτή η συμπεριφορά καλείται "κακή", τα δύο πλαστός-οντα καλούνται ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. Το αρσενικό καλείται Satan και το θηλυκό καλείται Babylon, μυστικά XXVI, αποκάλυψη 17:5. Όλο αυτό ήταν μέρος του ΣΧΕΔΙΟΥ για να βοηθήσει να διδάξει στη μητέρα και "στις ΗΠΑ" τους ρόλους μας. Και μετά από τη χρήση τα "εργαλεία" πρόκειται να απορριφθούν. Έτσι... Σύνολο Θεών "δύο τρόποι" ενώπιον της μητέρας πρώτα, δηλαδή (1) ο ίδιος και οι ιδιότητες και οι τρόποι προσωπικότητάς του σε αντίθεση με (2) Satan και Babylon και τις προσωπικότητες και τη συμπεριφορά τους. Η μητέρα διδάχθηκε από τη σύγκριση και την αντίθεση δεδομένου ότι την έμαθε τη φύση και του Θεού δικοί. Έμαθε από το ένταλμα και το παράδειγμα. Το Satan και Babylon ήταν τα αρνητικά παραδείγματα αυτών που να μην κάνουν και πόσο να μην ενεργήσει. Έμαθε τους τρόπους συμπεριφοράς από την αναπαραγωγή στους τρόπους της κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Μόλις έμαθε η μητέρα τους ρόλους της, ήταν χρόνος για την να γίνει "μητέρα" ΟΛΩΝ των παιδιών του Θεού, ψαλμός 87  Θ*Ησαηαχ 66:78.

 

Το ΣΧΕΔΙΟ απαιτεί ότι ΟΛΑ τα "παιδιά του Θεού" επίσης λαμβάνουν μια εκπαίδευση και μαθαίνουν εγκεκριμένους "τρόπους του Θεού τουσ" της συμπεριφοράς έτσι ώστε θα υπήρχε ενδεχόμενες κοινωνικές διαταγή και αρμονία στον αποκαλούμενο ουρανό "σπιτιών του". ΟΛΑ τα παιδιά πρέπει να γίνουν η ομοιότητά του με τη βίωση μιας πρώτος-ζωής της θλίψης και της φυλάκισης και με τη βίωση του Θεού "δύο τρόπων" που αντιμετωπίζεται στις σκεπτόμενες διαδικασίες του. , Επίσης, πρέπει να επιλέξουμε τους καλύτερους τρόπους συμπεριφοράς από την άμεση και δοτή εμπειρία με τους. Μια ειδική θέση επρόκειτο να γίνει για εκείνο τον σκοπό, η γη. Έτσι πριν από την ανθρώπινη εμφάνιση στη γη άρχισε σύμφωνα με το ΣΧΕΔΙΟ, τη μητέρα Ιερουσαλήμ, ή Zion, ή τη φρόνηση καθώς καλείται, ενώ στον ουρανό αναπαράγεται ΟΛΑ τα πνεύματα νηπίων που θέλησαν. Υπάρχουν δισεκατομμύρια τους, ένας ίσος αριθμός αρσενικών και θηλυκών, αποκάλυψη 7:915  2 Esdras 2:3841. Πρώτα δώδεκα ζευγάρια των γιων και των κορών επιλέχτηκαν για να βοηθήσουν να παραγάγουν μαθαίνουν να είναι "μητέρα" και ενώ στον ουρανό για να αντιμετωπίσουν τα αρνητικά παραδείγματα διδασκαλίας τους, δηλαδή Satan και Babylon και τα πρωτότοκα παιδιά τους.

 

Αχρηστες να πουν την κοινωνική αλληλεπίδραση και μεταξύ της δύο οικογένειας οι ομάδες στον ουρανό ήταν αρκετά μια εμπειρία εκμάθησης. Οι ενέργειες Satan και της οικογένειάς του ήταν μισητές και αποκρουστικές. Δημιούργησαν τόσο πολλές πάλη και ασυμφωνία ότι οι ΝΟΜΟΙ θεσπίστηκαν για να κυβερνήσουν και να περιορίσουν τους χυδαίους τρόπους τους. Η μητέρα και εκείνα τα πρώτα παιδιά έμαθαν από την αρνητική έμφαση από την οικογένεια Satan το VALUE "καλού", ότι οι επιλεγμένες συμπεριφοριστικές ιδιότητες του Θεού ότι έχουμε έρθει να ξέρουμε στο χρόνο μας ως "ευθύτητα" και "holiness" είναι ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ για μας και την ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ μας! A revolt occurred because Satan and his family refused to be bound by God's rules, and they decided to settle the issue by war, Revelation 12:7-9,12. Έχασαν και κλωτσήθηκαν από τον ουρανό σε μια θέση όπου σύμφωνα με το ΣΧΕΔΙΟ, οι υπόλοιποι αριθμοί παιδιών του Θεού θα στέλνονταν σε οριζόμενα διαστήματα (γενεές) για να δοκιμάσουν τη φάση πρώτος-ζωής βασάνου τους. Στη γη επρόκειτο να αντιμετωπίσουμε τους "δύο τρόπουσ", το "καλό και κακό" μίγμα. Για τα μηχανικά, αρρενωπά, μίμησης πνεύματα, αυτή η "θέση" ήταν ένας άθικτος όνειρο-κόσμος (κόλαση) όπου "έπεσαν" στους ατελείωτους κύκλους. Θα μπορούσαν να δουν το στερεό έδαφος, τους ποταμούς, τις λίμνες, τα fruitbearing δέντρα και τις εγκαταστάσεις, αλλά πέρασαν δεξιά μέσω τους όπως για το υπόλοιπο και την ανακούφιση από την πείνα και τη δίψα. Αυτός ο όρος καλείται "την κόλαση" ή "απύθμενο κοίλωμα". Είναι μια τρύπα κάτω από το χαμηλότερο ουρανό. Τα ζώα δημιουργήθηκαν στη μάζα και το Satan εδάφους και η οικογένειά του σύντομα ανακάλυψε ότι θα μπορούσαν να πιάσουν τη λαβή τους και να σπάσουν την πτώση τους. Η μάζα εδάφους ήταν παρόμοια με τον παράδεισο, όμως ήταν έξω από τον ουρανό. Εδώ είναι η σειρά μαθημάτων εμποδίων όπου τα παιδιά του Θεού θα δοκίμαζαν μια καθαρή αρνητική φάση εκπαίδευσης ως μέρος του προγράμματος σπουδών τους όπως μαθαίνουν από τη σύγκριση και αντιπαραβάλλουν, μυστικά ξξ:4-6.

 

Θ*Αδαμ και η παραμονή ήταν το πρώτο ζευγάρι των παιδιών του Θεού για να δοκιμάσουν τη ζωή στη σειρά μαθημάτων εμποδίων. Η γη ήταν ένα "ΣΤΑΔΙΟ". "Δύο τρόποι" που συμβολίζονται ως δύο δέντρα θέτουν το στάδιο για τη διάρκεια αξιώματος εκπαίδευσής τους. The "tree of life" symbolized God and His ways, and the "tree of knowledge of good and evil" parabolized Satan, his ways and the means by which he would deceive them... "χρησιμοποιώντασ" και εκμεταλλεμένος την ανθρώπινη περιορισμένη γνώση αγαθού για να δημιουργήσει το κακό. Εξοικειώνεστε με τα γεγονότα που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου Adam "στη σκηνή". He and his generation personally experienced the demerits of evil as they learned painfully that heeding God's voice and abiding in His ways is in man's BEST interest! "DEATH" is a trick against the adversary as well as a teaching example (man's dead body). Αποκάλυψε τι Θεός που προγραμματίζεται να κάνει σε τους για την εξέγερση και την αποπειραθείσα καταστροφή "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του τουσ". Οι διάβολοι θα διαλυθούν τελικά και θα εξαφανιστούν ακριβώς όπως τους νεκρούς οργανισμούς των ατόμων. Παρατηρήστε αυτό το ΚΛΕΙΔΙ, Isaiah 61:3  Ι κορίνθιοι 15:44,49, 50: Επειδή ο Θεός ήξερε το τραύμα θα δοκιμάζαμε στη συνέπεια της γείηνης "άσκησής μασ", ΟΛΑ τα παιδιά θα έρχονταν κάτω στη "αγριότητα της αμαρτίασ" ινκόγκνιτο, η οποία είναι μεταμφιεσμένη στα κοστούμια αργίλου αποκαλούμενα οργανισμούς της σάρκας. Θα αυξάνονταν ως τα πνεύματα απορρίπτοντας σκηνικά "κοστούμια αργίλου τους τα", και κανένας αλλά ο Θεός θα ήξερε ποιος ήταν ποιοι στη γη, John 6:63  2 Κορίνθιοι 5:18. Στον ουρανό τα άτομα έχουν τα νέα πρόσωπα, τα νέα ονόματα, και τους νέους οργανισμούς και διατάζονται για να μην αποκριθούν ούτε να μην προσδιορίσουν από καμιά άποψη με τους προηγούμενους γείηνους ρόλους τους. Αυτό το μέρος του ΣΧΕΔΙΟΥ βοηθά να σβήσει τη μνήμη της αμαρτίας και το τραυματικό στίγμα που θα προέκυπτε από τον προσδιορισμό με το διάφορο άτομο κακών περιλαμβάνεται και στα δύο ως σκλάβος και θύμα, Isaiah 54:4, 65:17. Έτσι η εμπειρία Adam και η παραμονή θέτουν τον τόνο στο γη-στάδιο για ΟΛΑ τα εκπαιδευτικά επεισόδια των γενεών για να έρθουν, 2 Esdras 7:314. Αλλά για τα μηχανικά, αρρενωπά, μίμησης πνεύματα, αυτό ήταν εχθροπραξία και μια πιθανότητα να επιστρέψει στο Θεό για να καταδικάσει την οικογένειά τους στην πληγή "της πτώσης στους κύκλουσ" και την ενδεχόμενη λήξη, αποκάλυψη 12:12. Για τους η εκδίκηση είναι να βασανιστούν τα παιδιά του Θεού και να γυριστούν που χρησιμοποιούν προς τα πίσω το άτομο ενάντια στο άτομο και να γυριστούν ενάντια στο Θεό όσο το δυνατόν περισσότερο. Ανακάλυψαν ότι θα μπορούσαν να διατηρήσουν το ανθρώπινο σώμα επίσης. Και αυτό χαρακτήρισε την αρχή της δαιμονικών κατοχής και του ελέγχου.

 

Προτού να πάμε περαιτέρω, αναθεωρήστε τους λόγους του Θεού για το άτομο για να υποβληθεί σε μια τραυματική "άσκηση" στη σειρά μαθημάτων εμποδίων του όπου αντιμετωπίζει μια αόρατη και τρομερή δύναμη ρομπότ, Ecclesiastes 1:13. Η πρώτη ύπαρξη του Θεού ήταν μιας ύπαρξης από μοναξιάς, βάσανο, και η φυλάκιση, επειδή είναι όλος ήταν εκεί. Δεν υπήρξε καμία θέση για τον για να στηριχτεί αλλά μια συνεχής περιπλάνηση σε ένα directionless κενό της ανυπαρξίας. Συνέλαβε την ιδέα της παραγωγής μιας "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ" και ενός "σπιτιού" για τους προκειμένου να γίνει ευτυχησμένος, να βεβαιώσει την ειρήνη του, και να παρέχει πολλούς φίλους αντί eons της μοναξιάς που υπέστη. Η παροχή "της διαταγήσ" και η διδασκαλία της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του δημιούργησαν ένα μικρό πρόβλημα. Είχε επιλέξει τα "ΚΑΛΑ" σχέδια συμπεριφοράς σε αντιδιαστολή με εκείνους που απέρριψε, οι "κακοί" τρόποι. Μια δύναμη ρομπότ στην οποία οι "κακοί" τρόποι ήταν προγραμματισμένοι αποδείχθηκε η λύση. Το ΣΧΕΔΙΟ του Θεού συνεπαγόταν ότι και η σύζυγός του και τα παιδιά πρέπει να έχουν μια παρόμοια φάση αρχής ζωής όπως δικοί δικοί του όπως γινόμαστε στην εικόνα και την ομοιότητά του. Η τοποθέτηση του ατόμου στη σειρά μαθημάτων εμποδίων παρέχει στο άτομο μια αρχική "ισοδύναμη" πρώτος-ζωή του πόνου, που υποφέρει, και φυλάκιση σε ένα σχέδιο παρόμοιο με την πρώτη ύπαρξη του Θεού. Έπειτα πρόκειται να δοκιμάσουμε τους δύο τρόπους φυσικά και ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ καθώς εκείνοι οι τρόποι ήρθαν στο Θεό ως ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ των ΣΚΕΨΕΩΝ. Πρόκειται επίσης να μάθουμε από τη σύγκριση και να αντιπαραβάλουμε ενώ στη γη, και στη δεύτερη φάση ζωής μας στον ουρανό. Πρόκειται να ολοκληρώσουμε δεδομένου ότι ο Θεός έκανε ότι το "αγαθό" είναι πραγματικά ΚΑΛΟ και καλύτερο για μας μια "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μασ", Ρωμαίοι 8:1822. Μόνο τότε μπορεί η κοινωνική και διαπροσωπική τάξη μας να καθιερωθεί εν την ειρήνη, τη χαρά, και την ενότητα. Δεν υπάρχει καμία διαφυγή από τη βίωση της επίπονης και αρνητικής πρώτης φάσης ζωής μας, και συνεπώς ΟΛΟΙ πρέπει να αντιμετωπίσουμε "δύο τρόπουσ".

 

Σύμφωνοι με το σχέδιο εκπαίδευσης του Θεού, διαπιστώνουμε ότι ο Μωυσής ήρθε αντιμέτωπος επίσης από "δύο τρόπουσ". Οι δυνάμεις του Satan δραστηριοποιήθηκαν στην περιοχή Pharaoh. Στην πραγματικότητα διάφορα scriptures απεικονίζουν ότι Satan ο ίδιος ήταν κυβερνήτης Pharaoh. Οι αόρατες δυνάμεις του έλεγξαν επίσης τους μάγους. Επομένως όταν ο Θεός έδωσε στο Μωυσή τρία σημάδια που θεσπίζουν πριν από Pharaoh, εξουσιοδότησε επίσης τους διαβόλους στους μάγους επιτρέποντας σε τους για να ανταγωνιστεί με τα παρόμοια "θαύματα". Αυτό γίνεται έτσι ώστε γεννημένος κάτω διαβόλων εδώ και όχι προηγουμένως καταδικασμένος να πιστεψει σε Satan ως κάτι μεγάλο, και τελικά επίσης θα καταδικάζονταν και θα καταδικάζονταν, αποκάλυψη 13:4,1315. Το Ισραήλ εκείνη την περίοδο ήταν "ενεργώντασ" ο ρόλος και η δόξα ΟΛΗΣ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, Deuteronomy 32:8. Το Pharaoh και οι αιγυπτιακοί άνθρωποι είχαν τον αμφίβολο ρόλο "ενεργώντασ" των επαίσχυντων μερών των δυνάμεων του σκοταδιού. Η κυκλοφορία των παιδιών του Ισραήλ από την Αίγυπτο στο "έδαφος υπόσχεσησ" διδάσκει ότι η ανθρωπότητα αφαιρείται από τη σειρά μαθημάτων εμποδίων όταν πεθαίνει. Πηγαίνουν μέσω του αίματός τους (κόκκινη θάλασσα) και από τη σάρκα τους (έξοδος) ως πνεύματα στον ουρανό, Luke 20:3738 Εβραίοι 12:2224. ΑΥΤΟΣ είναι ο ΤΡΟΠΟΣ που ο Θεός έχει επιλέξει να σύρει τα άτομα σε τον δεδομένου ότι "καλεί" κάθε ανθρώπινο θεϊκό όνομα, Ecclesiastes 12:7. Οι δυνάμεις του σκοταδιού πηγαίνουν ο άλλος τρόπος, Ecclesiastes 3:21  Αποκάλυψη 13:4. Πρόκειται να καταστραφούν όπως η μοίρα του στρατού Pharaoh προβλέπει. Η οικογένεια του Satan μπορεί να αναμείνει με ενδιαφέρον την ημέρα της λήξης για πάντα, Isaiah 14:12,2122, 41:1112 Θ*Ματτχεω 23:33, 25:41.

 

Κατά τη διάρκεια του γύρου Elijah του καθήκοντος, "δύο τρόποι" ασκούσαν τις επιρροές τους στους ανθρώπους. Στην πρόκλησή του του κακού τρόπου, Elijah ρώτησε τους ανθρώπους, "πώς μακροχρόνια στάση YE μεταξύ δύο απόψεων"; Με Elijah ο Θεός έκανε ένα δραματικό πράγμα για να καθιερώσει την πίστη σε τον όταν έστειλε την πυρκαγιά κάτω από τον ουρανό για να καταβροχθίσει τη θυσία Elijah. Οι δυνάμεις του σκοταδιού δεν επιτράπηκαν για να αναπαραγάγουν την εργασία Elijah. Αντ' αυτού Elijah σκότωσε τους ψεύτικους προφήτες που πετούν τα κακά πνεύματα ελέγχου τους πίσω στην πτώση ύφους "απύθμενων κοιλωμάτων τουσ".

 

Ο Ιησούς αναφέρθηκε απλά στους "δύο τρόπουσ" έθεσε πριν από τη δήλωση ατόμων, "ΕΥΡΥΣ ΕΙΝΑΙ ο ΤΡΟΠΟΣ" που οδηγεί στην καταστροφή και πολλοί είναι εκεί που πηγαίνουν μέσα εκεί... κατ' ευθείαν είναι η πύλη και το ΣΤΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ο ΤΡΟΠΟΣ ότι leadeth η ζωή unto και λίγες εκεί είναι ότι εύρημα αυτό ", Matthew 7:1314. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ....ΕΠΕΙΔΗ "ΕΙΜΑΙ ο ΤΡΟΠΟΣ, η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ το LIFE", John 14:6. Ένα νέο Pharisee που ονομάζεται Saul του ταρσού επεξηγεί το σημείο. Αλλά η πραγματικότητα της κατάστασης για την ανθρωπότητα είναι ότι τα περισσότερα από τα δεν είναι πνευματικό Levites και ακόμη και μεταξύ του "πνευματικού Levites" μόνο "λίγοι" επιλέγονται από το Θεό για να είναι οι ιερείς του. Το υπόλοιπο της ανθρωπότητας δεν μπορεί να έρθει κοντά στο Θεό στην κατανόηση κανενός θέματος πόσο "μελετούν" και ανεξάρτητα από το πόσο ειλικρινά μπορούμε να επιθυμήσουμε να τους σύρουμε οι ίδιοι, ! Θ*Ματτχεω 11:2527. Ακόμη και δεδομένου ότι όλο το Ισραήλ ήταν αιχμάλωτοι και σκλάβοι σε Pharaoh εκτός από το Μωυσή και τελικά τον Aaron, ακόμα κι έτσι ΟΛΗ η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ παραμένει τα θύματα της δύναμης Satan μαζί με τις εκκλησίες. Και αυτοί πηγαίνουν περίπου όπως τόσο πολύ Sauls του ταρσού, τόσο βέβαιο για τους! Αλλά μόνο "λίγοι" "κρατιούνται" για την πνευματική εχθροπραξία από το Θεό όπως Joshua και Caleb! Θ*Ματτχεω 24:22,24  Αποκάλυψη 12:17.

 

Θα αναφέρω πάλι εν συντομία ότι σύνολο Θεών "δύο τρόποι" μπροστά στα μάτια σας ακόμη και στις σελίδες της Βίβλου! Ο Θεός είπε στο Μωυσή για να καλύψει τη "κιβωτό" που στέγασε τις δέκα εντολές και τη γραπτή κατάθεση με "το badgerskin". Αυτό έδειξε ότι αφήνει την πτώση Satan μερικές γραμμές στους συγγραφείς του για να παρέχει μια "unclean" κάλυψη της αλήθειάς του που δίνεται σε τους. Αυτό έγινε έτσι ώστε είναι ΜΟΝΟ "κύριοσ" πέρα από το WORD του ΘΕΟΥ "το έθεσε στη διαταγή" και για να διδάξει ποιους πότε... όχι όταν, ψαλμός 50:1621  Θ*Ησαηαχ 29:1014  Αποκάλυψη 5:15. ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΈΣΕΙ ΠΟΛΛΩΝ ΩΣ "ΠΡΟΣΗΛΥΤΟΥΣ"... ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΈΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ. Αλλά ο γνωστός Θεός unto είναι επιλεγμένη του "λίγοι". Θ*Παuλ ήταν ο πρώτος που διδάσκεται "του ασβός-δέρματοσ" στις γραφές, ι κορίνθιοι 13:812. Και σήμερα μερικοί έχουν παρατηρήσει ότι μερικά πράγματα στη Βίβλο τείνουν "να έρθουν σε αντίθεση με". Ο Ιησούς είναι ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ να διακριθεί το ποιο WORD προήλθε από το ιερό πνεύμα και όποια ήταν ένθετα από το δαιμονικό "πρετενδερς-$$$-ΕΊΜΑΙ-Θεό", Ezekiel 34:1819  2 Thessalonians 2:4,8  Αποκάλυψη 12:15,17.

 

Σήμερα η γενεά μας έρχεται αντιμέτωπη από ένα εξοργιστικό και ενοχλητικό δίκτυο της αναλήθειας τόσο δόλιο ώστε να μπερδευτεί με την αλήθεια! Εργασία 41:1,1822. Λόγω του μίγματος καλού και κακού δικαιώματος στις σελίδες της Βίβλου, τα άτομα έχουν το πρόβλημα ανακαλύπτοντας ποιος Θεός είναι όπως και τι αναμένει μας. Είναι απληροφόρητοι του ΣΧΕΔΙΟΥ του Θεού. Δεν ξέρουν ότι η γη-παραμονή μας είναι το πρώτο βήμα σε κάθε ανθρώπινη αθάνατη ζωή! Οι γείηνες ιδέες στις εκκλησίες είναι από τη φάση με ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ "σκοπούς του Θεού τουσ" και επίσης να απορριφθούν, Isaiah 9:2, 60:2  Θ*Ιοχν 1:5. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... πιό σύντομα ή αργότερα, Isaiah 28:1518   Ezekiel 20:3238. Ο Θεός είναι ΑΓΑΠΗ και επίσης να συνηθίσετε εκείνο το γεγονός, τραγούδι Solomon 8:6,7, Ρωμαίοι 8:3839.

 

"Για ως αγάπη θα επιτάχυνε τους νεκρούς και θα τους καλούσε πίσω ότι καταδικάζεται για να πεθάνει, έτσι η έχθρα θα σκότωνε τη διαβίωση και εκείνοι που είχαν venially αυτό δεν θα υπέφεραν για να ζήσουν. Για το πνεύμα της έχθρας worketh μαζί με Satan μέσω του hastiness των πνευμάτων σε όλα τα πράγματα στο θάνατο των ατόμων  αλλά το πνεύμα της αγάπης worketh μαζί με το νόμο του Θεού στο μακρύς-βάσανο του unto η σωτηρία των ατόμων ", διαθήκη Gad I:23,24. Τώρα διαβάστε Luke 7:4143, 9:5156. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;