ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

 

Μυστικά 30:8-12- την πέμπτη ημέρα διέταξα τη θάλασσα, που πρέπει να φέρει εμπρός στα ψάρια, και επένδυσα με φτερά τα πουλιά πολλών ποικιλιών, και όλα τα ζώα που σέρνονται πέρα από τη γη, που πηγαίνουν εμπρός πέρα από τη γη σε τέσσερα πόδια, και που πετούν στα ύψη στον αέρα, το αρσενικό φύλο και το θηλυκό, και κάθε ψυχή που αναπνέει το πνεύμα της ζωής. Και ήρθε το βράδυ, και ήρθε το πρωί η έκτη ημέρα. την έκτη ημέρα διέταξα τη φρόνησή μου για να δημιουργήσω το άτομο από επτά συνέπειες: ένα, η σάρκα του από τη γη δύο το αίμα του από τη δροσιά τρία, τα μάτια του από τον ήλιο τέσσερα, τα κόκκαλά του από την πέτρα πέντε, η νοημοσύνη του από την ταχύτητα των αγγέλων και από το σύννεφο έξι, οι φλέβες του και η τρίχα του από τη χλόη της γης επτά, η ψυχή του από την αναπνοή μου και από τον αέρα. Και του έδωσα επτά φύσεις στην ακρόαση σάρκας, τα μάτια για τη θέα, στη μυρωδιά ψυχής, οι φλέβες για την αφή, το αίμα για την προτίμηση, τα κόκκαλα για την αντοχή, στη γλυκύτητα νοημοσύνης (Sc enjoyment) συνέλαβα cunning λέγοντας για να πω, Δημιούργησα το άτομο από την αόρατη και από ορατή φύση, και οι δύο είμαι ο θάνατος και η ζωή του και εικόναξέρει την ομιλία όπως κάποιο δημιουργημένο πράγμα, μικρός στο μεγαλείο και πάλι μεγάλος στη μικρότητα, και τον τοποθέτησα στη γη, ένας δεύτερος άγγελος, αξιότιμος, μεγάλος και λαμπρός, και ανέθεσα σε τον ως κυβερνήτη να κυβερνήσω στη γη, και για να έχει τη φρόνησή μου και δεν υπήρξε κανένας όπως τον από τη γη όλων των υπαρχόντων πλασμάτων μου.

- Για σε canst shew η μεγάλη δύναμή δική σου πάντα όταν βλασταίνετε και ποιος μπορεί να αντισταθεί τη δύναμη του βραχίονα thine; Για το σύνολο ο κόσμος πριν από το thee είναι ως λίγο σιτάρι της ισορροπίας, yea, ως πτώση της δροσιάς πρωινού που falleth κάτω επάνω στη γη. Αλλά εσύ hast έλεος επάνω σε όλους: για canst κάνετε όλα τα πράγματα, και o πιό ωηνκεστ στις αμαρτίες των ατόμων επειδή πρέπει να τροποποιήσουν. Για εσύ o πιό λοβεστ όλα τα πράγματα που είναι, και o πιό αψχορρεστ τίποτα που hast κάνατε: για ποτέ pjo' ωοuλδεστ έχετε κάνει οποιοδήποτε πράγμα, εάν hadst το μισήσατε. Και πώς θα μπορούσε οποιοδήποτε πράγμα έχει υπομείνει, εάν δεν ήταν η θέλησή δική σου; ή συντηρημένος, εάν δεν καλείται από το thee; Αλλά εσύ o πιό σπαρεστ όλοι: γιατί είναι thine, Λόρδος ο, εσύ εραστής των ψυχών.

Ωδή 28:7,14,15, - και μου παρουσίασε σημάδι του: εμπρός και λαμβάνοντας υπόψη με στο ποτό, και από αυτό η ζωή είναι το πνεύμα μέσα σε με, και δεν μπορεί να πεθάνει, για το ζει. Και δεν χάθηκα, γιατί δεν ήμουν ο αδελφός τους ούτε ήμουν η γέννησή μου όπως δικούς τους. Και επιδίωξαν για το θάνατό μου και δεν τον βρήκαν: γιατί ήμουν παλαιότερος από το μνημείο τους.

- Για Δημιουργημένο Θεός άτομο για να είναι αθάνατος, και καμένος του να είναι μια εικόνα της αιωνιότητάς του.

Σε 14:15 - Ecclesiasticus 1:10.14 φοβηθείτε ότι ο Λόρδος είναι η αρχή φρόνηση: και αυτό δημιουργήθηκε με τον πιστό στη μήτρα. Την δημιούργησε, και την είδε, και την αρίθμησε, και την έχυσε έξω επάνω σε όλες τις εργασίες του. Είναι με όλη τη σάρκα σύμφωνα με το δώρο του, και αυτός hath που δίνεται της σε τους ότι αγάπη αυτός.

- Το ίδρυμά του είναι στο ιερό βουνό. Ο Λόρδος loveth οι πύλες Zion περισσότερο από όλες τις κατοικίες Jacob. Τα λαμπρά πράγματα μιλιούνται για το thee, πόλη ο του Θεού. Selah. Θα κάνω να αναφέρω Rahab και Babylon σε τους που με ξέρουν: behold Philistia, και ελαστικό αυτοκινήτου, με την Αιθιοπία αυτό το άτομο γεννήθηκε εκεί. Και από Zion θα ειπωθεί, αυτό και εκείνο το άτομο γεννήθηκαν σε την: και ο υψηλότερος ο ίδιος θα την καθιερώσει. Ο Λόρδος θα μετρήσει, όταν αυτός writeth επάνω οι άνθρωποι, ότι αυτό το άτομο γεννήθηκε εκεί. Selah. Επίσης οι τραγουδιστές ως φορείς στα όργανα θα είναι εκεί: όλα τα ελατήριά μου είναι στο thee.

Σημάδι 9:37- Το Whosoever θα λάβει ενός από τέτοια παιδιά στο όνομά μου, receiveth εγώ: και whosoever θα με λάβει, receiveth όχι εγώ, αλλά αυτός ότι σταλμένος με.

- Forasmuch έπειτα όπως τα παιδιά είναι συμμετέχοντες της σάρκας και του αίματος επίσης ο ίδιος επιπλέον πήρε, μέρος του ίδιου πράγματος  ότι μέσω του θανάτου να τον καταστρέψει ότι τη δύναμη του θανάτου, δηλαδή ο διάβολος  Και τους παραδώστε που μέσω του φόβου του θανάτου ήταν όλη η διάρκεια ζωής τους υποκείμενη στη δουλεία.

 

- Unto θλίψης αυτός ότι striveth με τον κατασκευαστή του! Αφήστε το potsherd να προσπαθήσει με τα potsherds της γης. Ο άργιλος θα πει σε τον ότι fashioneth αυτό, ποιος pjo' μακεστ εσύ; ή η εργασία δική σου, αυτός hath κανένα χέρι; Unto θλίψης αυτός ότι saith unto ο πατέρας του, ποιος pjo' ψεγεττεστ εσύ; ή στη γυναίκα, τι hast φέρατε εμπρός; Κατά συνέπεια saith ο Λόρδος, ιερό ένα από το Ισραήλ, και τον κατασκευαστή του, με ζητά των πραγμάτων για να έρθει σχετικά με τους γιους μου, και σχετικά με την εργασία της εντολής YE χεριών μου εγώ. Έχω κάνει τη γη, και το δημιουργημένο άτομο επάνω σε την ι, ακόμη και τα χέρια μου, έχει τεντώσει έξω τους ουρανούς, και όλος ο οικοδεσπότης τους έχει εγώ διέταξε.

 

- Και μην καλέστε κανένα άτομο πατέρα σας επάνω στη γη: γιατί κάποιος είναι ο πατέρας σας, το οποίο είναι στον ουρανό.

 

- Για το thine το αδιάφθορο πνεύμα είναι σε όλα τα πράγματα.

 

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟ   - Εντούτοις σας λέω την αλήθεια  είναι πρόσφορο για σας ότι πηγαίνω μακριά: γιατί εάν πάω όχι μακριά, ο παρηγορητής δεν θα έρθει unto εσείς  αλλά εάν αναχωρήσω, θα του στείλω το unto εσείς. Και όταν έρχεται θα επιπλήξει τον κόσμο της αμαρτίας, και της ευθύτητας και της κρίσης: από την κρίση επειδή ο πρίγκηπας αυτού του κόσμου κρίνεται.

 

- Πώς τέχνη εσύ πεσμένος από τον ουρανό, ο Lucifer, γιος του πρωινοΰ πώς τέχνη περικόψατε στο έδαφος, το οποίο didst αποδυναμώστε τα έθνη! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ τη ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ για την κακοήθεια των πατέρων τους  ότι δεν αυξάνονται ούτε δεν κατέχουν το έδαφος, ούτε γεμίζουν το πρόσωπο του κόσμου με τις πόλεις. (Οι διάβολοι δεν μπορούν να κατοικήσουν στη γήινη επιφάνεια).

 

Το Enoch 103:8 και στο σκοτάδι και τις αλυσίδες και μια καίγοντας φλόγα όπου υπάρχει σοβαρή κρίση τα πνεύματά σας θα εισαχθεί  και η μεγάλη κρίση θα είναι για όλες τις γενεές του κόσμου. Η θλίψη σε σας, για το YE δεν θα έχει καμία ειρήνη.

 

Το Enoch 68:4,5 και αυτό ήρθε να περάσει όταν στάθηκε ενώπιον του Λόρδου των πνευμάτων, michael είπε έτσι στο Raphael: Δεν θα πάρω το μέρος τους κάτω από το μάτι του Λόρδου  για το Λόρδο των πνευμάτων ήταν 0 με τους επειδή ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΗΤΑΝ ο ΛΟΡΔΟΣ. Therefore all that is hidden shall come upon them forever and ever: for neither angel nor man shall have his portion in it, but alone they have received their judgment forever and ever.

 

Φίδια του Θ*Ματτχεω 23:33 [ YE ], [ YE ] γενεά των οχιών, πώς μπορεί το YE να δραπετεύσει την καταδίκη της κόλασης;   2 Thessalonians 2:2 ότι το YE δεν τινάζεται σύντομα στο μυαλό, ή ενοχλείται, ούτε από το πνεύμα, ούτε από τη λέξη, ούτε από την επιστολή από μας, όπως αυτή η ημέρα Χριστού είναι προσιτή. 3 Μην αφήστε κανένα άτομο να σας εξαπατήσει με οποιαδήποτε μέσα: για [ ότι η ημέρα δεν θα έρθει ], εκτός από έρχεται μια πτώση μακριά πρώτα, και ότι το άτομο της αμαρτίας αποκαλύπτεται, ο γιος του όλεθρου  4 Ποιοι opposeth και exalteth ο ίδιος που προ πάντων καλείται Θεό, ή που λατρεύεται  έτσι ώστε αυτός ως Θεό sitteth στο ναό του Θεού, poy ο ίδιος ότι είναι Θεός.

 

Θ*Ιοχν 17:12 ενώ ήμουν με τους στον κόσμο, τους κράτησα στο όνομά δικος σου: εκείνοι που o πιό γαβεστ εγώ εγώ έχετε κρατήσει, και κανένας από τους δεν χάνεται, αλλά ο γιος του όλεθρου  ότι το scripture να εκπληρωθεί.

 

Η αποκάλυψη 17:8 το κτήνος ότι o πιό σαωεστ ήσαστε, και δεν είναι  και θα ανέλθει από το απύθμενο κοίλωμα, και θα πάει στον όλεθρο: και που κατοικούν στη γη θα αναρωτηθούν, τα του οποίου ονόματα δεν γράφτηκαν στο βιβλίο της ζωής από το ίδρυμα του κόσμου, όταν δεν είναι behold το κτήνος που ήταν, και, και όμως είναι. (Lucifer είναι ο "γιος του όλεθρου" και "άτομο της αμαρτίασ").

 

Θ*Ματτχεω 25:41 έπειτα θα πει επίσης το unto που στο αριστερό χέρι, αναχωρούν από με, το YE που είναι αναθεματισμένο, στην everlasting πυρκαγιά, που προετοιμάζεται για το διάβολο και τους αγγέλους του:   Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ   - Κάθε άτομο των παιδιών του Ισραήλ θα ρίξει από τα πρότυπά του, με ensign του σπιτιού του πατέρα τους  μακριά από για το αρτοφόριο της κοινότητας, ρίχνουν.

 

- Και το εν λόγω Λόρδος unto Μωυσής, φέρνει τη ράβδο του Aaron πάλι πριν από την κατάθεση, που κρατιέται για ένα σημείο ενάντια στους επαναστάτες  και shalt αρκετά παίρνετε μαζί να μουρμουρίσετέ τους από με, ότι πεθαίνουν όχι. Και ο Μωυσής έκανε έτσι: δεδομένου ότι ο Λόρδος τον διέταξε, έτσι. Και τα παιδιά του unto Μωυσής, ρητό, Behold του Ισραήλ spake, πεθαίνουμε, χανόμαστε, όλοι χανόμαστε. Το Whosoever cometh οποιοδήποτε πράγμα κοντά στο unto το αρτοφόριο του Λόρδου θα πεθάνει: θα καταναλωθούμε με το θάνατο;   - Ούτε πρέπει τα παιδιά του Ισραήλ έρχεται εφεξής nigh το αρτοφόριο της κοινότητας, για να μην αντέχουν την αμαρτία, και τον κύβο.- Αλλά σήμερα ο Θεός λέει:   - Δημιουργώ τα φρούτα των χειλιών  Ειρήνη, ειρήνη σε τον που είναι κλειστό μακριά, και σε τον που είναι πλησίον, saith ο Λόρδος  και θα τον θεραπεύσω.

 

- Επομένως, φόβος εσύ όχι, ο ο υπάλληλός μου Jacob, saith ο Λόρδος: κανένας δεν είναι τρομαγμένος, ο Ισραήλ: για, lo, θα σώσω το thee από μακρυά και το σπόρο δικος σου από το έδαφος της αιχμαλωσίας τους  και Jacob θα επιστρέψει, και θα είναι στο υπόλοιπο, και θα είναι ήρεμο, και κανένας δεν θα τον καταστήσει φοβισμένο.

 

- Και θα κόψω το άρμα από Ephraim, και το άλογο από την Ιερουσαλήμ, και το τόξο μάχης θα κοπεί: και θα μιλήσει το unto ειρήνης: και η εξουσία του θα είναι από τη θάλασσα ακόμη και στη θάλασσα, και από τον ποταμό ακόμη και στις άκρες της γης.

 

- Δόξα στο Θεό στον υψηλότερο, και στη γήινη ειρήνη, καλή θέληση προς τα άτομα. Και ο άγγελος είπε το unto αυτοί, φόβος όχι: για, behold, σας φέρνω τα καλά tidings της μεγάλης χαράς, η οποία θα είναι σε όλους τους ανθρώπους.

 

Ephesians 2:17,1922 και εσείς hath επιτάχυνε ποιοι ήταν νεκροί στις παραβιάσεις και τις αμαρτίες: Όπου το έγκαιρο προηγούμενο YE περπάτησε σύμφωνα με την πορεία αυτού του κόσμου, σύμφωνα με τον πρίγκηπα της δύναμης του αέρα, το πνεύμα που worketh τώρα στα παιδιά της ανυπακοής: Μεταξύ ποιων επίσης όλοι είχαμε τη συνομιλία μας στους χρόνους από μπροστά στις σφοδρές επιθυμίες της σάρκας μας, που εκπληρώνει τις επιθυμίες της σάρκας και του μυαλού  και ήταν από τη φύση τα παιδιά της οργής, ακόμη και ως άλλα. Αλλά ο Θεός, που είναι πλούσιος σε έλεος, για τη μεγάλη αγάπη του με τι μας αγάπησε, ακόμα και όταν ήμαστε νεκροί στις αμαρτίες, hath μας επιτάχυνε μαζί με Χριστό, (από την επιείκεια το YE σώζεται) και hath μας ανέθρεψε επάνω μαζί, και μας έκανε να καθίσουμε μαζί στις θεϊκές θέσεις σε Χριστό Ιησούς  Ότι στις ηλικίες για να έρθει να παρουσιάσει υπερβαίνοντας πλούτους της επιείκειάς του στην ευγένειά του προς μας μέσω Χριστού Ιησούς. Τώρα επομένως δεν είναι το YE άλλοι ξένοι και αλλοδαποί, αλλά συντροφικοί πολίτες με τους Αγίους, και της οικογένειας του Θεού  Και χτίζεται επάνω στο ίδρυμα των αποστόλων και των προφητών, Ιησούς Χριστός ο ίδιος που είναι ο κύριος ακρογωνιαίος λίθος: Σε ποιοι όλο το κτήριο πλαισίωσε κατάλληλα μαζί groweth το unto ένας ιερός ναός στο Λόρδο: Σε ποιοι το YE είναι επίσης μαζί για μια κατοικία του Θεού μέσω του πνεύματος. Να αποποιηθεί είναι η έννοια όλων των ατόμων ως "ζωηρές πέτρεσ" για το ναό εδώ:   ΙΙΙ Hermas ηξ:57,80,81,161-168- όταν είδαν αυτός που ήταν κύριος στην αξιοπρέπεια, και ο Λόρδος ολόκληρου του πύργου αυτό, κάλεσε σε τον τον ποιμένα που ήταν με με και του έδωσε τις πέτρες που τον απορρίφθηκαν και τοποθετήθηκαν για τον πύργο και το εν λόγω unto  καθαρίστε αυτές τις πέτρες με όλη την προσοχή, και τις αρμόστε στην οικοδόμηση του πύργου, τον οποίο μπορούν να συμφωνήσουν με το υπόλοιπο  αλλά εκείνοι που δεν θα ταιριάξουν με το υπόλοιπο, που πετιέται μακριά μακρυά μακριά από τον πύργο. Κατόπιν ήταν κάλεσε εκεί δώδεκα πολύ εντυπωσιακές γυναίκες, που ντύθηκαν με ένα μαύρο ένδυμα, και οι ώμοι τους ελεύθεροι, και η τρίχα τους χαλαρή. Αυτοί φάνηκαν σε με να είναι γυναίκες χωρών. Και ο ποιμένας διέταξε για να ληφθούν εκείνες οι πέτρες που πετάχτηκαν από το κτήριο, και τις φέρνει πίσω στα βουνά από τα οποία λήφθηκαν. Απάντησα: Ο Sir, μου λέει τώρα τι αφορά εκείνα τα βουνά, γιατί είναι τόσο διαφορετικοί  μερικές από μια μορφή και μερικοί από άλλη. Ακούστε, εν λόγω αυτός, τα ΔΩΔΕΚΑ ΒΟΥΝΑ που o πιό σεεστ είστε δώδεκα έθνη, τα οποία αποτελούν ολόκληρο τον κόσμο. Το Wherefore ο γιος του Θεού κηρύσσεται σε τους, από εκείνους που τους έστειλε στο unto. Αλλά γιατί, εν λόγω ι, είναι αυτοί διαφορετικοί, και καθένας από έναν αριθμό; Απάντησε, Hearken. Εκείνα τα δώδεκα έθνη που κατέχουν ολόκληρο τον κόσμο, είναι δώδεκα άνθρωποι. Και δεδομένου ότι hast beheld αυτά τα βουνά διαφορετικά, είστε έτσι αυτά. Επομένως θα ανοίξω στο thee την έννοια και τις ενέργειες κάθε βουνού. Αλλά πρώτα, ο Sir είπε το ι, shew εγώ αυτό  Βλέποντας αυτά τα βουνά είναι τόσο διαφορετικά, πώς έχουν συμφώνησαν στην οικοδόμηση αυτού του πύργου  και παρουσιασμένος σε ένα χρώμα: και είναι όχι λιγότερο από φωτεινό από εκείνοι που βγήκαν από το βαθύ; Επειδή, απάντησε αυτός, όλα τα έθνη που είναι κάτω από τον ουρανό, έχουν ακούσει και έχουν πιστεψει στον ίδιο το όνομα του γιου του Θεού από τον οποίο καλούνται.

 

Wherefore που έχει λάβει τη σφραγίδα του, όλοι έχουν γίνει τους συμμετέχοντες της ίδιων κατανόησης και της γνώσης: και η πίστη και η φιλανθρωπία τους είναι οι ίδιες  και έχουν φέρει τα πνεύματα αυτών των virgins μαζί με το όνομά του. Και επομένως η οικοδόμηση αυτού του πύργου εμφανίστηκε να είναι του ίδιου χρώματος, και έλαμψε όπως τη φωτεινότητα του ήλιου, John 16:33  Αποκάλυψη 7:914.

 

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ   - Η μητέρα, αγκαλιάζει τους γιους σας  τους φέρτε επάνω με το gladness, όπως το περιστέρι  καθιερώστε τα πόδια τους, επειδή σας έχω επιλέξει, λέει το Λόρδο. Και θα αυξήσω επάνω στους νεκρούς από τις θέσεις τους, και θα τους φέρω έξω από τους τάφους τους, επειδή αναγνωρίζω το όνομά μου σε τους. Μην φοβηθείτε, μητέρα των γιων, για σας έχω επιλέξει, λέω το Λόρδο.

 

- Ότι μπορούν να κατέχουν το υπόλοιπο Edom, και όλα, τα οποία καλούνται από το όνομά μου saith το Λόρδο που doeth αυτό.

 

Ωδή 8:1522 για δεν γυρίζω μακριά το πρόσωπό μου από τους που είναι ορυχείο  Γιατί τους ξέρω, και προτού να δημιουργηθούν πήρα τη γνώση τους και στα πρόσωπά τους έθεσα τη σφραγίδα μου: Διαμόρφωσα τα μέλη τους: τα στήθη μου που προετοιμάστηκα για τα, ότι να πιουν το ιερό γάλα μου και να ζήσουν με αυτόν τον τρόπο. Πήρα την ευχαρίστηση σε τους και δεν είμαι ντροπιασμένος τους: Για την εργασία μου είναι αυτοί και η δύναμη των σκέψεών μου: Ποιος έπειτα θα αυξηθεί επάνω ενάντια στη χειροτεχνία μου, ή ποιος είναι εκεί αυτός δεν υπόκειται σε τους; Και διαμόρφωσα το μυαλό και η καρδιά: Και είναι ορυχείο, και από το δεξί χέρι μου που έθεσα μου εκλέγω τους αυτούς: Και η ευθύτητά μου goeth πριν από τους, και δεν θα στερηθούν από το όνομά μου, γιατί είναι με τους.

 

- Για αυτήν την αιτία υποκύπτω το unto γονάτων μου ο πατέρας του Λόρδου μας Ιησούς Χριστός, του οποίου ολόκληρη η οικογένεια στον ουρανό και τη γη ονομάζεται.

 

- Και το whoso θα λάβει ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ στο ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ receiveth εγώ.

 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;   - Εσύ, ακόμη και εσύ, τέχνη που φοβάται: και ποιος μπορεί να σταθεί στη θέα δική σου όταν μόλιση εσύ τέχνη;   - Η γη είναι ο Λόρδος, και η πληρότητα επ' αυτού  ο κόσμος, και αυτοί που κατοικούν εκεί μέσα. Για hath το ίδρυσε επάνω στις θάλασσες, και το καθιέρωσε επάνω στις πλημμύρες. Ποιος θα ανέλθει στο λόφο του Λόρδου; ή ποιος θα σταθεί στην ιερή θέση του;   - Προσέξτε το YE επομένως, και προσεηθείτε πάντα, ότι το YE μπορεί να λογαριαστεί αντάξιο να δραπετεύσει όλα αυτά τα πράγματα που θα έρθουν να περάσουν, και για να σταθούν ενώπιον του γιου του ατόμου.

 

- Και το ι, εάν το ι ανυψώνεται επάνω από τη γη, θα σύρει ΌΛΟ το unto ΑΤΌΜΩΝ εγώ.

 

- Και εάν πηγαίνω και προετοιμάσω μια θέση για σας, θα έρθω πάλι, και σας λαμβάνω unto ο ίδιος  ότι όπου είμαι, εκεί το YE μπορεί να είναι επίσης.

 

- Για κανένα από μας liveth σε τον, και κανένα άτομο dieth σε τον. Γιατί εάν ζούμε, ζούμε unto ο Λόρδος  και εάν πεθαίνουμε, πεθαίνουμε unto ο Λόρδος: εάν ζούμε επομένως, ή, ΕΙΜΑΣΤΕ ο ΛΟΡΔΟΣ. Για για αυτόν τον σκοπό Χριστός και πέθανε, και αυξήθηκε, και αναβίωσε, ότι να είναι Λόρδος και των νεκρών και της διαβίωσης. Αλλά γιατί dost κρίνετε τον αδελφό δικος σου; ή γιατί dost θέσατε στο μηδέν τον αδελφό δικος σου; γιατί όλοι θα σταθούμε πριν από το κάθισμα κρίσης Χριστού.

 

- Και είδα νεκρός, μικρός και μεγάλος, στάση ενώπιον του Θεού: και τα βιβλία άνοιξαν: και ένα άλλο βιβλίο άνοιξαν, το οποίο είναι το βιβλίο της ζωής: και οι νεκροί κρίθηκαν από εκείνα τα πράγματα που γράφτηκαν στα βιβλία, σύμφωνα με τις εργασίες τους.

 

- Και εκείνη την περίοδο michael θα σταθεί επάνω το μεγάλο πρίγκηπα που standeth για τα παιδιά των ανθρώπων δικών σου: και θα υπάρξει ένας χρόνος του προβλήματος, όπως ήταν ποτέ δεδομένου ότι υπήρξε ένα έθνος ακόμη και σε εκείνο τον ίδιο χρόνο: και εκείνη την περίοδο οι άνθρωποί δικοί σου θα παραδοθούν, καθένας που θα βρεθεί γραπτός στο βιβλίο.

 

- Και ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ που είναι στον ουρανό, και στη ΓΗ, και κάτω από τη γη, και όπως είναι στη θάλασσα, και όλα αυτά είναι σε τους, άκουσαν το ι, και τιμή, και δόξα, και η δύναμη, είναι unto αυτός ότι sitteth επάνω στο θρόνο, και unto το αρνί για πάντα και πάντα.

 

- Για εάν από μια ανθρώπινη παράβαση ο θάνατος βασίλεψε από έναν  πολύ περισσότερο που λαμβάνουν την αφθονία επιείκειας και του δώρου της ευθύτητας θα βασιλεψουν στη ζωή από το ένα, Ιησούς Χριστός. Επομένως, καθώς από την παράβαση μιας κρίσης ήρθε επάνω σε όλα τα άτομα στην καταδίκη  ΑΚΌΜΑ ΚΙ ΈΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΟ ΗΡΘΕ ΜΕ ΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΌΓΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ UNTO ΤΗΣ ΖΩΉΣ.

 

Η αποκάλυψη 17:8 το κτήνος ότι o πιό σαωεστ ήσαστε, και δεν είναι  και θα ανέλθει από το απύθμενο κοίλωμα, και θα πάει στον όλεθρο  και που κατοικούν στη γη θα αναρωτηθούν, τα του οποίου ονόματα δεν γράφτηκαν στο βιβλίο της ζωής από το ίδρυμα του κόσμου, όταν δεν είναι behold το κτήνος που ήταν, και, και όμως είναι.

 

- Για παλεύουμε όχι ενάντια στη σάρκα και το αίμα, αλλά ενάντια στα πριγκηπάτα, ενάντια στις δυνάμεις, ενάντια στους κυβερνήτες του σκοταδιού αυτού του κόσμου, ενάντια στην πνευματική διαφθορά στις υψηλές θέσεις.

 

- Προσέξτε το YE επομένως, και προσεηθείτε πάντα ότι το YE μπορεί να λογαριαστεί αντάξιο να δραπετεύσει όλα αυτά τα πράγματα που θα έρθουν να περάσουν, και να σταθεί ενώπιον του γιου του ατόμου.

 

- Για τη μεγάλη ημέρα της οργής του έρχεται  και ποιος θα είναι σε θέση να σταθεί;   - Ο άθρησκος δεν είναι έτσι: αλλά είναι όπως το φλοιό που ο αέρας driveth μακριά. Επομένως, ο άθρησκος δεν θα σταθεί στην κρίση, ούτε τους αμαρτωλούς στην κοινότητα του δίκαιου.

 

Χριστός πέθανε για όλα τα άτομα και michael αντιπροσώπευσε τα. Επομένως, John τους είδε όλη η στάση πριν από το θρόνο του Θεού που υπερασπίστηκε από το αίμα του Ιησού. Πάλι, John τους είδε όλοι το όνομα του Θεού στον ουρανό και τον Ιησού για την εργασία σωτηρίας που έγινε για όλα τα άτομα. Δεδομένου ότι το αίμα του Ιησού αγόρασε τις ψυχές όλων των ατόμων ελεύθερα για την αιώνια ζωή, εκείνοι που αρχίζουν να πραγματοποιούν αυτό θα αναρωτηθούν ποιων το όνομα δεν γράφεται στους πίνακες της καρδιάς του Ιησού: "Το unto ερχομού John seeth Ιησούς επόμενης ημέρας αυτός, και saith, Behold το αρνί του Θεού, το οποίο taketh μακριά η αμαρτία του κόσμου," John 1:29. "Για την αγάπη Χριστού constraineth εμείς  επειδή κρίνουμε έτσι, οι οποίοι εάν το ένα πέθανε για όλους, κατόπιν ήταν όλοι οι νεκροί, "ΙΙ κορίνθιοι 5:14. "Τώρα το YE είναι το σώμα Χριστού, και μέλη ειδικότερα."Ι κορίνθιοι 12:27. "Forasmuch ως YE ΔΗΛΏΝΕΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ η ΕΠΙΣΤΟΛΉ Χριστού που υπηρετείται από μας, γραπτός όχι με το μελάνι, αλλά με το πνεύμα του ζωντανού Θεού: όχι στους πίνακες της πέτρας, αλλά στους σαρκώδεις πίνακες της καρδιάς."ΙΙ Κορίνθιοι 3:3. Χριστός αγαπά κάθε άτομο ως ο ίδιος, και δεδομένου ότι επιθύμησε να ζήσει πάλι, προμήθευσε την ίδια αιώνια ζωή για κάθε άτομο. Χριστός έκανε αυτό επειδή ο πατέρας είχε γράψει όλα τα άτομα στο βιβλίο της καρδιάς του. "Για την πρώτη ημέρα δημιούργησε τους ουρανούς που είναι ανωτέρω και τη γη και τα ύδατα και όλα τα πνεύματα που εξυπηρετούν πριν από τον - οι άγγελοι της παρουσίας, και τους αγγέλους της αγιοποίησης, και τους αγγέλους του πνεύματος της πυρκαγιάς και τους αγγέλους του πνεύματος των ανέμων, και τους αγγέλους του πνεύματος των σύννεφων, και του σκοταδιού, και του χιονιού και του χαλαζιού και του hoar παγετού, και των αγγέλων των φωνών και της βροντής και της αστραπής, και των αγγέλων των πνευμάτων του κρύου και της θερμότητας, και του χειμώνα και της άνοιξης και του φθινοπώρου και δς, ανδ οφ δαρκνεσς, ανδ οφ σνοω ανδ οφ χαηλ ανδ οφ χοαρ φροστ, ανδ τχε ανγελς οφ τχε βοηθες ανδ οφ τχε τχuνδερ ανδ οφ τχε ληγχτνηνγ, ανδ τχε ανγελς οφ τχε σπηρητς οφ θολδ ανδ οφ χεατ, ανδ οφ ωηντερ ανδ οφ σπρηνγ ανδ οφ αuτuμν ανδ οφ σuμμερ, ανδ οφ αλλ τχε σπηρητς οφ Τα πλάσματά του που είναι στους ουρανούς και στη γη. Δημιούργησε τις αβύσσους και το σκοτάδι, eventide και τη νύχτα, και το φως, την αυγή και την ημέρα, που hath προετοίμασε στη γνώση της καρδιάς του, "Jubilees 2:2. "Και Pravuil με είπε: "Όλα τα πράγματα ότι έχω πει το thee, έχουμε γράψει. Καθίστε και γράψτε όλες τις ψυχές της ανθρωπότητας, εντούτοις πολλές από τις γεννιούνται, και οι θέσεις που προετοιμάζονται για τις στην αιωνιότητα  για όλους οι ψυχές προετοιμάζονται στην αιωνιότητα, πριν από το σχηματισμό του κόσμου, "μυστικά 23:35.

 

Ο Θεός ο ίδιος είναι μάρτυρας, "και είπε το unto εγώ, στην αρχή, όταν έγινε η γη, προτού να σταθούν τα σύνορα του κόσμου, ή πάντα οι άνεμοι φύσηξε, προτού να βροντήσει και να φωτίσει, ή πάντα τα θεμέλια του παραδείσου τοποθετήθηκαν. _ πριν ο δίκαιος λουλούδι είμαι βλέπω, ή πάντα ο κινητός δύναμη είμαι καθιερώνω, πριν ο αναρίθμητος πλήθος άγγελος είμαι συλ:λέγω μαζί, ή πάντα ο ύψος ο αέρας είμαι ανυψώνω επάνω, πριν ο μέτρο ο φηρμαμεντ είμαι ονομάζω, ή πάντα ο καπνοδόχος Σηον είμαι καυτός, και ερε ο παρών έτος είμαι αναζητώ, και ή πάντα ο εφεύρεση αυτός ότι τώρα αμαρτία είμαι γυρίζω, πριν αυτός είμαι σφραγίζω που έχω συλ:λέγω πίστη για ένας θησαυρός: Κατόπιν εξέτασα αυτά τα πράγματα, και όλα έγιναν μέσω μου μόνο, και μέσω κανενός άλλα από με επίσης τα, και από κανένα θα τελειώσουν άλλο, "ΙΙ Esdras 6:16. <End of Translation>  Αγαπά όλα τα άτομα της σάρκας και του αίματος που οι διάβολοι  αναγκάζουν για να ενεργήσουν όπως τους εχθρούς, αναθεματίζοντας  τον, μισώντας τον, και διώκοντας τον περιφρονητικά. Γράφεται του Θεού: "Αλλά λέω το unto που, αγαπάτε τους εχθρούς σας, τους ευλογείτε ότι η πληγή, εσείς, κάνει καλό σε τους ότι μίσος εσείς, και προσεύχεται για τους τα ποια σας χρησιμοποιούν περιφρονητικά, και σας διώκει  Εκείνο το YE μπορεί να είναι τα παιδιά του πατέρα σας που είναι στον ουρανό: για τον maketh ο ήλιός του για να αυξηθεί στο κακό και στο αγαθό, και sendeth τη βροχή ακριβώς και στον άδικο, "Matthew 5:4445. Μόλις ανακαλύψουν τα άτομα ότι τα άτομα σάρκας και αίματος είναι θύματα αόρατου του Θεού και μόνο εχθρικά, ο πρίγκηπας του σκοταδιού, θα αγαπήσουν όλα τα άτομα και ως Θεό και ως Χριστό - ως μόνο κάποιου. Ο Θεός έχει καθορίσει ακόμη και "τους αμαρτωλούσ" όπως ο αόρατοι εχθρός και τα άτομά του αναγνωρίστηκαν σωστά ως θύματα, όπως γράφεται στη ΝΕΑ ΑΓΓΛΙΚΗ ΒΙΒΛΟ, "Cain ήταν πολύ ι και το πρόσωπό του έπεσε. Κατόπιν ο Λόρδος είπε σε Cain, "γιατί είστε τόσο ι και πετάτε κάτω; Εάν καλά, γίνεστε αποδεκτός  αν όχι, η ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ένας ΔΑΙΜΟΝΑΣ σκύβοντας στην πόρτα. Θα είναι πρόθυμο για σας, και θα κυριαρχηθείτε από το, "γένεση 4:57. Τώρα διαβάστε το Matthew 11:12, 12:4345. Δεδομένου ότι το άτομο είναι μέρος του σώματος του Θεού, μόνο οι ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ WHO "ΑΘΡΗΣΚΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΎΝ ΕΝΏΠΙΟΝ του ΘΕΟΎ!

 

Δοξάστε το Θεό!