Επιστολή σε Ben

Αγαπητό Ben:

Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας και επίσης για τις ερωτήσεις σας. Κάθε ερώτηση έχει μια απάντηση, και ελπίζω οι λέξεις γράφω θα απαντήσουν σε σας αρκετά. Η άπειρη φρόνηση του Θεού και η κρίση του ήταν πάντα πέρα από την ανθρώπινη διανοητική ικανότητα και την πρόωρη θεολογική εικασία. Για τις γενεές τα άτομα έχουν θελήσει πάντα να ξέρουν "γιατί". Προσεήθηκαν για την απάντηση πριν από τη σχεδιασμένη χρόνος-απελευθέρωση του Θεού του φωτός, και την βρήκαν μόνο όταν τους έσυρε ο Θεός μέχρι τη δόξα από τους οργανισμούς αργίλου τους. Έτσι κάθε γενεά πέτυχε στην εύρεση της απάντησης, καθώς Paul την έβαλε, "ακόμη και δεδομένου ότι είμαι γνωστός πρόσωπο με πρόσωπο" από την πλευρά ουρανού, Ψαλμός 145:4.11-13 Θ*Ησαηαχ 41:4-5 Ι κορίνθιοι 13:12. Στην όραση του Θεού είμαστε όλα τα παιδιά και τέτοια ταπεινότητα κάνει το χώρο για τον για να εκπαιδεύσει και να διαφωτίσει τα μυαλά μας. Τέτοια απλοϊκή και παιδιάστικη πίστη είναι απαλλαγμένη της δαιμονικής αναισθησίας που οδηγεί στην αλαζονική απόρριψη της αλήθειας.

Η πραγματικότητα του Θεού είναι πέρα από το πεδίο και τη σφαίρα του τυφλωμένου μυαλού ρομπότ. Πολλοί διάβολοι γεννήθηκαν σε Satan και Babylon μετά από την πτώση τους που δεν έχουν δει ποτέ τον ουρανό ή έχουν πιστεψει σε την ή το Θεό! Jeremiah 51:47 Αποκάλυψη 13:14, 17:1-6, 18:2. Αυτά τα αλλοιωμένα πνεύματα έχουν τη δύναμη στα μυαλά των enchant ατόμων, Θ*Ησαηαχ 47:1.10.12 Jeremiah 51:17 έτσι ώστε η αλήθεια δέσμευσε στις παραβολές του Θεού είναι κρυμμένη. Το σκοτεινό ΠΕΠΛΟ (ΚΑΚΟ) κάνει τις παραβολές διαβίωσης του Θεού να φανούν μια φαντασία. Πράγματι μερικά από τα θεολογικές συμπεράσματα και τις εικασίες είναι στα ίδια τα σύνορα της φαντασίας που προκαλεί μια ταραγμένη κατανόηση αυτών που ο Θεός σκόπευε. Εάν απορρίψατε μερικές λανθασμένες έννοιες ως παρουσιάσατε από τις λέξεις σας στους γονείς σας, κατόπιν καλά! Ο Θεός έχει διοικήσει συνολικούς και τον έλεγχο όλων των περιστάσεων και των πραγμάτων. Δημιούργησε σκόπιμα Satan, τη γη, και Ίντεν και τα γεγονότα αυτής της ζωής για λόγους που θα συζητήσουμε, ψαλμοί Solomon Β:4-6, μυστικά XLIX:4,5. Δεν θα αποβάλω οποιαδήποτε λανθασμένα συμπεράσματα από το μυαλό σας. Ακριβώς συγκρίνετε και αντιπαραβάλτε τους λόγους του Θεού που λέονται σε με με αυτό που έχετε διδαχθεί, και πρέπει να χωρίσετε το φως από το σκοτάδι. Το φως έχει λάμψει στο σκοτάδι, αλλά μπορείτε να το κατανοήσετε ως παιδί του φωτός. Το μυστήριο του Θεού δεν είναι τελειωμένο για μερικά γενεά, επειδή είναι χρόνος, "για είναι εκεί τίποτα που καλύπτεται σε αυτήν την που δεν θα αποκαλυφθεί και έκρυψε, το οποίο δεν θα είναι γνωστό."

Τινάζοντας λόγχη Joshua, Joshua 8:18, διαπιστώνουμε ότι "όλος ο κόσμος είναι ένα στάδιο" και ο Θεός έχει κατευθύνει ένα σύνθετο παιχνίδι που είναι και κωμωδία και τραγωδία στη φύση, Θ*Ησαηαχ 45:6-7. Οι δράστες είναι εκείνοι σε αυτόν τον κόσμο σε κάθε γενεά και κάθε άτομο είναι ένα αστέρι στο ρόλο του. Αυτό μπορεί να μην είναι προφανές όπως με τον άμεσο τρόπο ο Θεός ανάγκασε τους σημαντικούς προφήτες του για να κάνει τις παράξενες πράξεις της προφητικών σημασίας και της αποκάλυψης. Εντούτοις, είναι αληθινό. Επάνω από το στάδιο αυτού του κόσμου είναι το "σύννεφο των μαρτύρων" ποιοι αυξάνονται καθημερινά για να παρατηρήσουν τις πλοκές και τις αντίθετες πλοκές δεδομένου ότι ήταν από την TV ως εκπαιδευτική εμπειρία, (λ) Deuteronomy 28:37 Ezekiel 5:14-15 Ι κορίνθιοι 4:9, (2) Εβραίοι 12:1, (3) Malachi 3:6.17-18, (4) Ψαλμός 90:9. So every member of the body of Christ "comes again" or returns (to earth) to discern between "the wicked" (devils) and the righteous man (kind) and between him that serves God (as an actor) and him that serves him not (demons), Θ*Ησαηαχ 53:45. Το Ephraim πήρε μια εκπαίδευση από την TV του Θεού υπό την πραγματική έννοια μετά από το θάνατο ως παρατηρητή που κάθισε στο μπαλκόνι του ουρανού, Παροιμίες 5:3-14 Jeremiah 31:18-19, ενώ Solomon έλαβε μια δοτή εκπαίδευση που κάθισε στη σκηνή ως γείηνη προσοχή ματιών, Παροιμίες 7:6-23. Τώρα μπορείτε να απαντήσετε στην ερώτηση μέσα Θ*Ησαηαχ 60:8! Είναι τα "ακριβώς πνεύματα των ατόμων που γίνονται τέλειο" συμένος στον πατέρα για να γίνουν μάτια στα φτερά των αρχαγγέλων (Θ*Ιοχν 1:32 Εβραίοι 12:22-24). Κάθε πετυχαίνοντας γενεά πρέπει να διδαχθεί του Θεού. Και η εξάλειψη του ρύπου (και οργανισμοί και δαίμονες αργίλου) είναι πρώτο βήμα του Θεού στην κατάρτιση ενός ακροατηρίου έτσι ώστε όλα τα παιδιά του μπορούν να διδαχθούν του Θεού, Θ*Ησαηαχ 54:13, όχι από τους συνδεδεμένους ιεροκήρυκες, δάσκαλοι, και evangelists, αλλά από το Θεό.

Και μόνο "οι ουρανοί θα τολμούσαν να δηλώσουν αυτήν την δόξα του Θεού", ψαλμός 19:12, και δεν είμαι ντροπιασμένος στο brandish αυτό παρά τους αόρατους εχθρούς μας κανένα θέμα πόσο μπορούν να κάνουν τα άτομα να αντιτεθούν σε το. Η χρησιμοποίηση αυτής της ένδειξης στο σκοπό του Θεού, πηγαίνετε να ενεργήσετε ι στα πρώτα κεφάλαια της γένεσης.

 

 

Διαβάστε Enoch το κεφάλαιο 9 για να δείτε ποιοι οι πρώτοι σπουδαστές του Θεού "διδάσκονταν του Θεού", μυστικά XXIV:3 (LBB). Κατά συνέπεια το στάδιο τέθηκε σε Ίντεν με τα κοuφώματά του, το δέντρο της ζωής και το δέντρο της γνώσης καλός και κακός, και ένα σύνολο κήπων στα τυχαία ζώα. Θ*Αδαμ ήταν πρώτος δράστης του βακαλάου, και παραμονή, το πρώτο ομο-αστέρι. Όλες οι ελεγχόμενες περιστάσεις (ψαλμός 135:6 Isaiah 45:7 Ντάνιελ 4:35) Adam βρέθηκαν ότι ήταν μέσα ο ρόλος και το χειρόγραφό του από το Θεό για το σημαντικότερο εκπαιδευτικό όφελος των αρχαγγέλων που πρόσεξαν. Θ*Αδαμ και τα άτομα εκείνων των ημερών χρησιμοποιήθηκαν σκόπιμα από το Θεό γιατί άτομα εκείνου του τα υψηλότερα σκοπού αυτής της ζωής δεν έχουν καταλάβει ποτέ πριν. Το πνεύμα που μιλά μέσω Paul κατάλαβε την εργασία του Θεού καλά, αλλά εξετάζω την έκταση της προσωπικής συνειδητοποίησης Paul του φωτός που δίνεται σε του. Το σημαντικό πράγμα είναι ότι το φως καθιερώθηκε και σε μας (εσύ και I) αυτό δίνονται, John 3:27.

 

 

Η λέξη του Θεού είναι δύο που ακονίζονται, και είχε περισσότερους από έναν σκοπούς στην εκπαίδευση των αγγέλων του και των παιδιών που καταρτίστηκαν επάνω στο θάνατο. Ο άλλος σκοπός του Θεού είναι να βασανίσει τους πρώτους πεσμένους διαβόλους όπως διαμορφώσαμε σε ορισμένες επιστολές της σειράς. "Το άτομο του Θεού εναντίον του ατόμου της αμαρτίας," "γιατί ο Θεός επιτρέπει στα πράγματα για να συνεχιστεί όπωσ", "ο Θεός ουρανού έχει για Joe", "η θεραπεία είναι μακριά μακρυά από τους διαβόλους μόνο", κ.λπ.... Ο Θεός έκανε ένα μηχανικό αλλά πολύ ιδιαίτερα προγραμματισμένο πνεύμα ρομπότ που έχει τη δύναμη να ξαναδιπλώσει και που έχει μια φύση αρκετά πολύ ο αντίθετος δικοί του που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία του μας της καλοσύνης. Ο πόνος και η εξασθένιση στο σώμα επρόκειτο να χρησιμεύσουν ως goads να οδηγήσουν τις επιλογές μας σωστά σε αυτήν την ζωή. Η εξαπάτηση και η δύναμη των διαβόλων επρόκειτο να επιτραπούν για να κρατήσουν τις μάζες σε κάθε γενεά στις λανθασμένες επιλογές ενώ σε αυτήν την ζωή. Μιά φορά ελευθερωμένα από αυτήν την ζωή, τα άτομα θα διδάσκονταν γιατί έκαναν τις λανθασμένες επιλογές και γιατί συνέχισαν να τις κάνουν σε όλο το χρόνο. Για να καταστήσουν μια μακροχρόνια ιστορία σύντομη, από ανωτέρω στο μπαλκόνι θα παρατηρούσαν τους διαβόλους τον νεύρο-σώμα-έλεγχο και ο διανοητικός χειρισμός και να ακούσουν τον οριζόμενο ειδικό μάρτυρα του Θεού στη σάρκα πιστοποιεί ότι η αλήθεια σχετικά με τη φύση του Θεού δύναμης δύναμης έδωσε τους διαβόλους που προωθούν τα λάθη, amos 3:68. Για οι λέξεις εκείνου του το λόγο Θεού προφορικές στο Enoch ήταν μια έγκαιρη παραβολική εκπαίδευση για τους αγγέλους που δεν τις άκουσαν ποτέ πριν. Κατά συνέπεια οι προφήτες που εκλέγονται από το Θεό είναι αστέρια (ενισχυτές) Μιλά κατευθείαν για να εκπαιδεύσει τους προσέχοντας οικοδεσπότες του που διδάσκονται ο,τιδήποτε μερίδα της δόξας του σκόπευε σε εκείνο τον ιδιαίτερο χρόνο. Όταν γράφονται εκείνες οι λέξεις εξυπηρετούν όπως ο σπόρος του φωτός για να αστράψει για οποιοδήποτε Θεό δραστών επιλέγει να εκπαιδεύσει ενώ στη σκηνή σε οποιαδήποτε γενεά. Μόλις μάθουν τα άτομα τις παραμέτρους του Θεού και διαλογιμένος πίσω από το έλεος το παρουσιάζουν. Ο βαθμός στον οποίο παρουσιάζουν αυτό συσχετίζεται πολύ με το βάθος της κατανόησής τους αιτιολόγησης του Θεού.

 

Με να δημιουργήσουν οι σκληρά, πολύ προσωρινές και βάναυσες περιστάσεις και η παράδοση των ατόμων από τους, ΘΕΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ έναν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ τις ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ σε ΤΟΝ, Luke 7:4143. Η αγάπη καλλιεργείται στην καρδιά και το Θεό με τη δημιουργία της απάντησης πολλής όρων (που εκμεταλλεύονται τις επίβουλες προσπάθειες του διαβόλου στην πνευματική εχθροπραξία) προκληθείσας αγάπης και της αγάπης στις καρδιές των ατόμων. Η αρχή της αδελφικής αγάπης αρχίζει στις οικογενειακές περιστάσεις. Ο θάνατος, η ασθένεια, και η ασθένεια χρησιμοποιήθηκαν για να ασκήσουν ότι πρώτο βήμα στο μέγιστο βάθος του. Το δόγμα της πυρκαγιάς και του θειαφιού που ωθούνται από το δράκο που ενισχύεται μόνο που πρώτο βήμα στις δραματικές αναλογίες, Ρωμαίοι 5:68, 9:13. (Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα σχετικά με γιατί εξετάζω την κατανόηση Paul των πραγμάτων οι άγγελοι μίλησε μέσω του. Το συμπέρασμά μου είναι ότι οι Ρωμαίοι 5:1519 του δόθηκαν σε για μας σήμερα)! Κατά συνέπεια η εκπαίδευση αγάπης προχωρεί από μόνους στην οικογένεια στους εξοικειωμένους φίλους, στην ανθρωπότητα στο Θεό και τους θεϊκούς οικοδεσπότες. Οι διάφορες καθημερινές περιστάσεις στη σκηνή συνδέονται για να εξετάσουν την εκπαιδευτική πρόοδο των ατόμων σε κάθε μάθημα ενώ στη σκηνή, Ecclesiastes 1:13. Στο μπαλκόνι δεν υπάρχει καμία indwelling δύναμη φραξίματος (δαίμονας) έτσι ώστε τα δίκαια πνεύματα των ατόμων γίνονται τέλεια στην αγάπη με τη στιγμιαία ευκολία. Η αγάπη καλλιέργειας είναι μόνο ένας από πολλούς σκοπούς του Θεού που προωθούνται από το νόμο Ι σκηνή Ι στη γένεση. Τώρα οι άγγελοι του ουρανού δεν ελάμβαναν μόνο μια εκπαίδευση. Κάθε νέος γεννημένος διάβολος που επρόκειτο να γεννηθεί στις πετυχαίνοντας γενεές επρόκειτο να παρατηρήσει τους γονείς τους τα άτομα για να διαπράξει τα ίδια τα εγκλήματα που ανάγκασαν το Θεό για να πετάξουν forefathers τους από τον ουρανό. Η ποινική ρήτρα μακριά ένα τέτοιο έγκλημα επρόκειτο να υπερβληθεί συνεχώς σε τους ως σωφρονιστικό βασανιστήριο προτού να εξολοθρευθούν τελικά. Ο Θεός χρησιμοποίησε το ανθρώπινο σώμα αργίλου για να επεξηγήσει ότι η φύση των διαβόλων τιμωρίας θα μπορούσε να κοιτάξει προς τα εμπρός για να λάβει. Οι έγκαιροι διάβολοι θα διαλυθούν εντελώς σε τίποτα από την πυρκαγιά ως σπίτια αργίλου των ατόμων που διαλύονται εντελώς εγκαίρως αφότου απομακρύθηκαν τα άτομα από τα. Εκείνοι οι διάβολοι που καταδικάστηκαν όχι προηγουμένως επρόκειτο να παρατηρήσουν καλοί "δράστες ότι του Θεού οι" τους παρουσιάζουν δίκαια ευχαρίστηση συμπεριφοράς στο Θεό εάν perchance θα μετανοούσαν από την καρδιά. Εκτός από εκείνους τους διαβόλους ήταν να παρουσιάσουν στη θεϊκή κριτική επιτροπή εγκλήματά τους και να ομολογήσουν ασυναίσθητα στο δικαστήριο του Θεού δεδομένου ότι προγραμμάτισαν προφορικά, προσπάθησαν, και ολοκλήρωσαν τα εγκλήματα πριν από τη βεβαίωση Jewry του Θεού στον ουρανό. Πριν από αυτές τις ημέρες οι διάβολοι δεν γνώριζαν την προέλευσή τους ότι δεν ήταν αληθινά πνεύματα, αλλά ιδιαίτερα προγραμμάτισαν τα πνευματικά ρομπότ ανίκανα της αλλαγής που χρησιμοποιείται ως "τύποι πτώσησ" για το σκοπό του Θεού τα παιδιά καλοσύνης του και τον έπαινο και τη βαθιά χαϊδευτική προσφώνηση καρδιών στο Θεό από τα παιδιά του όταν παραδίδει καθενός από την πίεση να ενεργήσει και του σταδίου. Τα παιδιά αγαπούν τους γονείς που κάνουν τα πράγματα για να τα βοηθήσουν, τα οποία παρουσιάζουν ανησυχία για την ευημερία τους και αποδεικνύονται μια απόλαυση. Μπορούν να είναι αδιάφοροι στους γονείς που παρουσιάζουν ελάχιστη ή καμία ανησυχία για τους. Ο Θεός δεν επιθύμησε την αδιαφορία σε οποιοδήποτε από τα δισεκατομμύρια παιδιών του. Επομένως, κάθε παιδί πρέπει να αντιμετωπίσει τον ελεγχόμενο κίνδυνο αυτού του γήινου σταδίου ότι να δοκιμάσει το κακό προκειμένου να εκτιμηθεί πολύ το αγαθό ότι η καρδιά του μπορεί να γίνει πλέκει στο Θεό στην αγάπη όταν δοκιμάζει προσωπικά την απελευθέρωση του Θεού. Κατά συνέπεια, οι αμαρτίες συνεχίζονται στις μάζες (ΙΙ Esdras 8:3536) ότι η συγχώρεση του Θεού να μας κάνει να τον αγαπήσουμε πιό πολύ, Luke 7:4142. Ο Ιησούς συμφωνεί, Luke 7:43! Κατά συνέπεια ο Θεός εκμεταλλεύεται την αμαρτία και τους διαβόλους στον πολιτισμό και προκαλεί την αγάπη στις καρδιές μας. Εγκωμιάστε την πονηριά του! Δικός του είναι σοφότερος από ένα φίδι και αβλαβέστερος από ένα περιστέρι.

 

 

Εξετάζοντας την παραβολική ρύθμιση στη σκηνή Ι, βρίσκουμε ολόκληρο το σχέδιο να είμαστε σκόπιμα εκφραστικοί. Ίντεν στον παραβολικό αντιπροσωπευόμενο αίσθηση ουρανό. Το δέντρο της ζωής αντιπροσώπευσε τη φρόνηση, τη σύζυγο του Θεού και τη μητέρα σας, παροιμίες 3:1318. Το δέντρο της γνώσης καλού και κακού ήταν Babylon, σύζυγος Satan, Matthew 7:1619  Αποκάλυψη 17:16, 18:23. Οι καρποί εκείνων των δέντρων είναι οι λέξεις και οι εργασίες που διδάσκουν στην ανθρωπότητα όποιοι εκφράζονται ως προσωπικότητα, Galatians 5:1626. Τα δέντρα Ίντεν αντιπροσώπευσαν τους αγγέλους του Θεού που περιέλαβαν τα άτομα στο βρεφικό σταθμό του για να γεννηθούν στις πετυχαίνοντας οριζόμενες χρονικές ακολουθίες, μυστικά XXIII:2, XLIV:2 (LBB), John 3:13. Μιά φορά αφήστε κάτω σε κάθε γενεά, τα ζώα στον κήπο δήλωσαν τις διάφορες καταστάσεις της άγνοιας που χαρακτήρισαν κάθε ανθρώπινο ρόλο στις συγκεκριμένες πράξεις τους, ψαλμός 49:20 Πράξεις 10:916,28. Αυτή η σκέψη ενισχύει το ρόλο του ήλιου (γιος) που εκφράζεται στα μυστικά XXX:6 (LBB) όπου οι σημαντικότεροι τέσσερις αρχάγγελοι είναι τα τέσσερα κτήνη, Ezekiel 1:710, 10:20 Αποκάλυψη 4:68. Πέρα από τον παράδεισο Ίντεν ήταν το υπόλοιπο της γης που έπρεπε απαραιτήτως να δηλώσει την κόλαση.

 

 

Για να μην διαμορφώσετε στις λεπτομέρειες της σκηνής Ι, εξετάστε ποιο Θεό που ολοκληρώνεται από "την πτώση". Τράβηξε τις σειρές αγάπης στις καρδιές των πρώτων σπουδαστών του που σύνθεσαν πολλά τραγούδια αγάπης που έφθασαν στα αυτιά του. Κατά συνέπεια, έψαξε την αγάπη τους προς τον και τους αποδυναμωμένους αδελφούς τους στη σκηνή με την άσκηση τους στις 1$ες και 2$ες μεγάλες εντολές. Έμαθαν ότι η 2$α εντολή είναι "μια" με το 1$ο, Isaiah 44:6 Θ*Ματτχεω 22:3739  Θ*Ιοχν 17:2223  Ι John 4:20. Adam and Eve learned the cost of disobedience and to love and obey God as He showed them mercy and grace. Το Satan και οι πεσμένοι διάβολοι κατάλαβαν τελικά την έννοια της οργής του Θεού στην επίμονη άρνησή τους να υπακούσουν και τη σκόπιμη εξέγερση και το επίμονο vindictiveness τους. Εγκαίρως θα διαλύονταν σε τίποτα ακόμη και ως σπίτι αργίλου Adam που διαλύεται στο Word του Θεού έτσι ώστε ακόμη και τα κόκκαλά του εξαφανίστηκαν τελικά.

 

 

Για να έχει λάβει μια τέτοια εμπειρία της αρνητικής ματαιοδοξίας στη σκηνή δίνεται σε κάθε άτομο για τους λόγους που δηλώνονται νωρίτερα όπως γράφεται σε ΙΙ Esdras 1:314. Με τη σύγκριση της εμπειρίας επρόκειτο να προέλθουμε τον έπαινο στο Θεό και να γίνουμε προσφιλείς σε τον από τις προκαλώντας και επικαμένος εκπαιδευτικές τεχνικές του, ΙΙ Baruch 15:46, 19:48, 30:25, 51:115. ούτως the αρνητικός εμπειρία τείνω εντείνω δικός μας εκτίμηση του θετικός πλευρά μέσα παράδεισοs. Θεόs θα όχι επιτρέπω εμάs σε παίρνω αυτόν ή οποιοσδήποτε έναs του brethren για μεγάλος ή γίνομαι αδιάφορος σε αυτόν. μέσα στο τελικός ανάλυση , εμείs θα έχω δικός του σύνολο αγαπώ συμπεριφορά και κοίλος για έναs another σαν να καθένας άντραs was έναs τμήμα του δικός μας δικός σώμα , εγώ Corinthians 12:12-25. εκείνοι ramifications είναι the πράγμα ο οποίος λυκάνθρωπος ολοκληρωμένος σύμφωνα με God's σκοπός μέσα δρω εγώ , σκηνή εγώ. τώρα εσύ κι εγώ είναι μέσα στο τελευταίοs δρω και σκηνή πού όλος the μυστήριο is αποκάλυψα σε εκείνοι ποιόν Θεόs επιλέγω. συμπαγέs και contrast the πράγμα έχουμε γραμμένος επάνω σε κήπος conditions με τι θεολόγος έχω δίδαξα. σίγουρος the πνεύμα του Θεόs ο οποίος έπεισα you του πρώτος αλήθεια εμείs έγραψα you is ικανός απαντώ όλος the ερώτηση you έγραψα μέσα δικό σου γράμμα εννοώ.