αιώνια ζωή

 

προβολέας:

σοφία του σολίστας 222: αυτοί έκανα όχι understand God's hidden σχέδιο; αυτοί ποτέ αναμενόμενος ότι holiness του ζωή θα έχω αυτού ανταμείβω; αυτοί thought ότι αθωότητα 23 είχα όχι αμοιβή. μαΘεόs δημιούργησα άντραs για αθανασία, και φτιαγμένος αυτόν 24 the εικόνα του δικός του δικός αιώνιος εαυτόs

Genesis 126: και Θεόs είπα, ας εμάs φτιάχνω άντραs μέσα δικός μας εικόνα, μετά δικός μας ομοιότητα: και ας αυτούς έχω επικρατών παραπέρα ψάρι του θάλασσα, και πάνω the πτηνό του αέραs, και παραπέρα βόδια, και πάνω όλος the γη, και πάνω κάθε creeping πράγμα ότι creepeth επάνω the γη. 27 So Θεόs δημιούργησα άντραs μέσα δικός του δικός εικόνα, μέσα the εικόνα του Θεόs δημιούργησα αυτόs αυτόν; αρσενικό και θηλυκό δημιούργησα αυτόs αυτούς.

εκκλησιαστικό 314: εγώ γνωρίζω ότι, whatsoever Θεόs doeth, αυτό θα να είμαι για ποτέ: τίποτα μπορώ να είμαι βάζω σε αυτό, ούτε οποιοσδήποτε πράγμα παίρνω από αυτό: και Θεόs doeth αυτό, ότι άντρεs θα φόβος πριν αυτόν.

Γιάννηs 424: Θεόs is έναs πνεύμα: καιαυτοί ότι λατρεύω αυτόν μουστάκι λατρεύω αυτόν μέσα πνεύμα και μέσα αλήθεια.

εκκλησιαστικό 127: τότε θα the σκόνη επιστροφή στο γη όπως εσύ ήσουν: και πνεύμα θα επιστροφή απερίγραπτος Θεόs ποιόs έδωσα αυτό.

Revelation 96: και μέσα εκείνοι ημέρες θα άντρεs ψάχνω θάνατος, και θα όχι βρίσκω αυτό; και θα επιθυμώ πεθαίνω, καιθάνατος θα το σκάω από αυτούς.

μάνικα 1314: εγώ θα εξαγορά αυτούς από το power του grave; εγώ θα εξοφλήσω αυτούς από θάνατος: O θάνατος, εγώ θα να είμαι thy plagues; O grave, εγώ θα να είμαι thy καταστροφή: repentance θα να είμαι έκρυψα από δικό μου μάτια.

Η αποκάλυψη 6:9 και όταν άνοιξε την πέμπτη σφραγίδα, εγώ είδε κάτω από το βωμό τις ψυχές τους ότι σκοτώθηκε για τη λέξη του Θεού, και για την κατάθεση που κράτησαν: 10 Και φώναξαν με μια δυνατή φωνή, ένα ρητό, πώς έναν μακρύ, Λόρδο ο, ιερός και αληθινός, dost σε να μην κρίνουν και avenge το αίμα μας σε τους που κατοικούν στη γη;  11 Και τις άσπρες τηβέννους (όπως με το "άσωτο γιο) δόθηκε στο unto καθεμία από τις  και ήταν εν λόγω unto αυτοί, ότι πρέπει να στηριχτούν ακόμα για μια μικρή εποχή, μέχρι τα fellowservants τους επίσης και οι αδελφοί τους, που πρέπει να σκοτωθούν όπως ήταν, πρέπει να εκπληρωθούν.

Το Luke 20:37 τώρα που ανατρέφονται οι νεκροί, ακόμη και ο Μωυσής στο θάμνο, όταν αυτός calleth ο Λόρδος ο Θεός του Abraham, και ο Θεός του Isaac, και ο Θεός Jacob. 38 Γιατί δεν είναι Θεός των νεκρών, αλλά της διαβίωσης: για όλο το ζωντανό unto αυτός.

Εβραίοι 12:22 αλλά YE είναι ερχόμενο unto τοποθετούν Sion, και το unto η πόλη του ζωντανού Θεού, η θεϊκή Ιερουσαλήμ, και σε μια αναρίθμητη επιχείρηση των αγγέλων, 23 στη γενική συνέλευση και την εκκλησία του πρωτότοκου, ο οποίος γράφεται στον ουρανό, και στο Θεό ο δικαστής όλοι, και στα πνεύματα ακριβώς των ατόμων που γίνονται τέλειων  Θ*Ιοχν 12:32 και ι, εάν το ι ανυψώνεται επάνω από τη γη, θα σύρει όλο το unto ατόμων εγώ.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ:  Luke 15:20 και προέκυψε, και ήρθε στον πατέρα του. Αλλά όταν ήταν κλειστός ακόμα ένας μεγάλος τρόπος, ο πατέρας του τον είδε, και είχε τον οίκτο, και έτρεξε, και αφόρησε το λαιμό του, και τον φίλησε. 21 Και ο γιος είπε το unto αυτός, πατέρας, έχω ενάντια στον ουρανό, και στη θέα δική σου, και δεν είμαι πλέον αντάξιος να κληθώ γιο δικος σου. 22 Αλλά ο πατέρας που λέεται στους υπαλλήλους του, φέρνει εμπρός την καλύτερη τήβεννο, και την έβαλε σε τον  και βάλτε ένα δαχτυλίδι σε ετοιμότητα του, και τα παπούτσια στα πόδια του: 23 Και φέρτε προς τα εδώ ο μόσχος, και η θανάτωση [ αυτό ]  και φάτε, και να είστε εύθυμος:  24 Για αυτόν τον γιο μου ήταν νεκρός, και είναι ζωντανός πάλι  χάθηκε, και βρίσκεται. Και άρχισαν να είναι εύθυμοι. 25 Τώρα ο παλαιότερος γιος του ήταν στον τομέα: και καθώς ήρθε και έσυρε nigh στο σπίτι, άκουσε musick και χορεύοντας. 26 Και κάλεσε έναν από τους υπαλλήλους, και ρώτησε τι αυτά τα πράγματα σήμαναν. 27 Και είπε το unto αυτός, ο αδελφός δικοσ' σου έρχεται  και ο πατέρας δικοσ' σου hath σκότωσε ο μόσχος, επειδή hath τον έλαβε χρηματοκιβώτιο και ήχος. 28 Και ήταν 0, και δεν θα πήγαινε σε: επομένως ήρθε ο πατέρας του έξω, και αυτός. 29 Και που απαντά στον εν λόγω πατέρα [ του ], Lo, αυτά τα πολλά έτη εγώ εξυπηρετεί το thee, κανένα παραβιασμένο ι οποιαδήποτε στιγμή η εντολή δική σου: και όμως εσύ ποτέ o πιό γαβεστ εγώ ένα κατσίκι, το οποίο να καταστήσω εύθυμο με τους φίλους μου:  30 Αλλά μόλις ήρθε αυτός ο γιος δικοσ' σου, το οποίο hath καταβρόχθισε τη διαβίωσή δική σου με τα harlots, hast σκοτώσατε για τον ο μόσχος. 31 Και είπε το unto αυτός, γιος, εσύ τέχνη πάντα με με, και όλα αυτά που έχω είμαι thine. 32 Ήταν συναντιέται ότι πρέπει να κάνουμε εύθυμος, και να είμαστε ευτυχείς: για αυτόν τον αδελφό δικος σου ήταν νεκρός, και είναι ζωντανός πάλι  και χάθηκε, και βρίσκεται.

Πόσοι από σας καταλαβαίνουν πραγματικά τα αγγλικά; Ποιο είδος βαθμών πήρατε στην αγγλική κατανόηση; Όταν ο πατέρας "θέτει τις λέξεις του στη διαταγή" (ψαλμός 50:1621), μου, μου, μου, ποιος ελαφρύς ένας beholds! Ποιος θεωρεί τι ο Μωυσής έγραψε στο δεύτερο κείμενο ΤΙΤΛΩΝ μας; Ποιο Solomon έγραψε στο πρώτο κείμενο ΤΙΤΛΩΝ εκφράζει την ίδια αλήθεια! Πόσοι από σας θεωρούν το Θεό, τον οποίο ο πατέρας σας "αλλάζει όχι";  Malachi 3:6. Εάν "θεωρείτε το Θεό", ..... κατόπιν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ τον τρίτο ΤΙΤΛΟ μας, ποιος Θεός έκανε στη δημιουργία του ατόμου είναι για πάντα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΪ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΑ! ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΪ ΟΛΑ τα ΑΤΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ το ΑΙΩΝΙΟ LIFE ΚΑΙ η ΤΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΑΡΘΕΊ ΜΑΖΊ ΑΠΌ το ΘΑΝΑΤΟ στο ΣΏΜΑ ΑΡΓΊΛΟΥ ΟΎΤΕ ΑΠΌ "την ΚΌΛΑΣΗ ΚΑΙ το ΥΨΗΛΌ ΎΔΩΡ" (ΠΛΗΜΜΎΡΕΣ ΑΠΌ το ΣΤΌΜΑ του ΔΡΑΚΟΥ στις ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ, αποκάλυψη 12:15).

Ρωμαίοι 8:38 για πείθομαι, ότι ούτε ο θάνατος, ούτε η ζωή, ούτε οι άγγελοι, ούτε τα πριγκηπάτα, ούτε οι δυνάμεις, ούτε τα πράγματα παρόντα, ούτε τα πράγματα για να έρθουν, 39 ούτε το ύψος, ούτε το βάθος, ούτε οποιοδήποτε άλλοδήποτε πλάσμα, δεν θα είναι σε θέση να μας χωρίσουν από την αγάπη του Θεού, η οποία είναι σε Χριστό Ιησούς ο Λόρδος μας.

Wake-up χρόνος    

Είναι χρόνος για σας να ξυπνήσετε και να αντιμετωπίσετε το βολβό του ματιού πατέρων σας στο βολβό του ματιοΰ Καμία ανθρώπινη διδασκαλία δεν μπορεί να σας βοηθήσει τώρα.
Κανένα δόγμα εσείς δεν έμαθε από μόνος σας ή από άλλους συγγραφείς μπορεί να σας βοηθήσει τώρα! ΘΕΩΡΕΙΤΕ το ΘΕΟ; Δεν ρώτησα εάν θεωρείτε κάποιο ιεροκήρυκα, ή το συγγραφέα, ή τον απόστολο, ή τον προφήτη! Η κατανόησή τους έχει έρθει ΠΑΝΤΑ "απότομα της δόξασ"! Είστε βολβός του ματιού στο βολβό του ματιού με το δημιουργός-πατέρα ο ίδιος! Κατανοείτε τι "στην εικόνα του και μετά από την ομοιότητά του" πραγματικά σημαίνει; Καμία στρεβλωμένη δαιμονική στριμμένη σκεπτόμενη εισαγωγή δεν μπορεί να αφαιρέσει εσείς τώρα! Εάν είστε ανόητος, πηγαίνετε στο πρώτο κείμενο ΤΙΤΛΩΝ μας και πάρτε ένα κερί του πραγματικού ΦΩΤΟΣ από Solomon! Το NOW χρησιμοποιεί αυτούς τους ΛΑΜΠΤΉΡΑ και έρευνα ΔΎΝΑΜΗΣ όλα γύρω από σας! Πηγαίνετε πέρα από όλα που έχετε μάθει από μόνος σας και από τους ιεροκήρυκες και παρατηρείτε πώς εκείνη η φλόγα "ΚΑΙΕΙ" τη μικρή ανθρώπινη και δαιμονική σκέψη. Τα άτομα έχουν στερεώσει τα μέρη βρωμίζουν επάνω στο ίδρυμα Χριστού. Όλα τα ασήμαντα άτομα πρωτοκόλλων εικασίας έχουν μάθει για "πώς να σωθούν" από τις γραφές του Μωυσή σε οποιο δήποτε θεωρείτε ότι σήμερα έχει ανεβά στον καπνό! Ο πατέρας έχει κάνει το πράγμα του στην αρχή, Isaiah 46:10. Πώς αρχίσαμε είμαστε ακριβώς πώς θα τελειώσουμε! "Καμία αλλαγή" στην ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ δόξα μας δεν θα γίνεϊ Δεν υπάρχει τίποτα που θεωρείτε ή ότι τα άτομα πίστεψαν στο παρελθόν είτε σε είτε από τη Βίβλο σε οποιαδήποτε θρησκεία σε οποιαδήποτε γενεά που μπορεί "ατού" αυτό! Η ελπίδα του διαβόλου να καταστρέψει την ανθρωπότητα που χρησιμοποιεί τις παραβιάσεις νόμου είναι ΠΑΝΤΑ μια άσκηση στην τρέλα! Τα παιδιά του Θεού είναι σημαντικότερα σε τον από "το νόμο", "την αμαρτία", ή τις επιθυμίες των διαβόλων! Εάν θεωρείτε ειδάλλως, δεν ξέρετε το Θεό!

Τι ο διάβολος πρέπει να έχει μάθει και εσείς ξέρτε τώρα ότι είναι αυτό:  Παροιμίες 21:30 δεν υπάρχει καμία φρόνηση ούτε κατανόηση ούτε συμβουλή ενάντια στο Λόρδο.

Σε όλοι σας τυφλά άτομα που σφετερίζονται το υπουργείο και που κηρύσσουν ένα αντίθετο δόγμα, λέω ότι παίρνετε καλύτερα με το πρόγραμμα! Παίρνετε καλύτερα "πεπεισμένοι" όπως Paul πειστήκατε .... ή ο ουρανός (άρμα του Θεού) θα σας αλέσει στη σκόνη!

Το Micah 5:7 και το υπόλοιπο Jacob θα είναι στη μέση πολλών ανθρώπων ως δροσιά από το Λόρδο, ως ντους επάνω στη χλόη, η οποία tarrieth όχι για το άτομο, ούτε waiteth για τους γιους των ατόμων. 8 Και το υπόλοιπο Jacob θα είναι μεταξύ του Gentiles στη μέση πολλών ανθρώπων ως λιοντάρι μεταξύ των κτηνών του δάσους, ως νέο λιοντάρι μεταξύ των κοπαδιών των προβάτων: ποιους, εάν πηγαίνει κατευθείαν, και treadeth κάτω, και teareth στα κομμάτια, και κανένα μπορεί να παραδώσει.

Luke 20:17 και beheld αυτοί, και εν λόγω, τι είναι αυτό που έπειτα γράφεται, η πέτρα που οι οικοδόμοι απέρριψαν, το ίδιο πράγμα γίνεται το κεφάλι της γωνίας;  18 Whosoever θα πέσει επάνω σε εκείνη την πέτρα θα σπάσουν  αλλά το whomsoever θα αφορήσει, θα τον αλέσει στη σκόνη.

2 Edras 13:1, 2 οι ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ  και η επόμενη νύχτα είχα ένα όνειρο. Στο όνειρό μου, 3 ένας αέρας εμφανίστηκαν από τη θάλασσα και το σύνολο τα κύματα στην αναταραχή. Και αυτός ο αέρας έφερε έναν ανθρώπινο αριθμό που αυξάνεται από τα βάθη, και καθώς πρόσεξα αυτό το άτομο ("ακριβώς πνεύματα των ατόμων που γίνονται τέλειων", Εβραίοι 12:2224) ήρθε πετώντας με τα σύννεφα του ουρανού. Οπουδήποτε γύρισε 4 μάτια του, όλα ότι έπεσαν επάνω καταλήφθηκαν με τον τρόμο  και οπουδήποτε ο ήχος της φωνής του έφθασε, όλοι που άκουσαν αυτό λείωσαν όπως το κερί στην αφή της πυρκαγιάς. 5 Επόμενος είδα έναν αναρίθμητο πλήθο των ατόμων που συλλέγουν από τους τέσσερις ανέμους 6 του ουρανού στον πόλεμο αμοιβών στο άτομο που είχε αυξηθεί από τη θάλασσα. Είδα ότι 7 το άτομο έκοψαν έξω ένα απέραντο βουνό για τον, και πέταξα επάνω προς το. Προσπάθησα να δω από ποιο τέταρτο ή τοποθετήστε το βουνό είχε λήφθουν, αλλά το ι 8 δεν θα μπορούσε. Κατόπιν είδα ότι όλοι που είχαν συλλέξει στον πόλεμο αμοιβών ενάντια στο άτομο 9 γέμισαν με το φόβο, και όμως τόλμησαν να παλεψουν ενάντια σε τον. Όταν είδε τις ορδές στην επίθεση, όχι τόσο πολύ ως ανελκυστήρας ένα δάχτυλο 10 ενάντια σε τις. Δεν είχε καμία λόγχη στο χέρι του, κανένα όπλο καθόλου όλα μόνο, καθώς πρόσεξα, έχυσε τι φάνηκε όπως ένα ρεύμα της πυρκαγιάς από το στόμα του, μιας αναπνοής 11 της φλόγας από τα χείλια του, και μιας θύελλας των σπινθήρων από τη γλώσσα του. Όλοι τους συνδύασαν σε μια μάζα το ρεύμα της πυρκαγιάς, της αναπνοής της φλόγας, και της μεγάλης θύελλας. Αφόρησε τον οικοδεσπότη που προωθεί για να ενώσει τη μάχη, και έκαψε επάνω κάθε άτομο τους  ξαφνικά όλο αυτό το τεράστιο πλήθος είχε εξαφανιστεί, μην αφήνοντας παρά μόνο τη σκόνη και τις τέφρες και μια δυσωδία του καπνού. Ήμουν εμβρόντητος στη θέα.

Και γιατί γράφουμε αυτές τις λέξεις; Σας θέλουμε για ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ τον πατέρα σας και να χαρούμε με την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ για τη "καλοσύνη" του υψηλότερου δεδομένου ότι "ανακουφίζει" τα αιχμάλωτα παιδιά του στη γη! Malachi 4:56.

Πέστε σε τον καθέναν τον παρηγορητή έχει έρθεϊ

Ανεση YE, άνεση YE KJV Isaiah 40:1 οι άνθρωποί μου, saith ο Θεός σας. 2 Μιλήστε το YE άνετα στην Ιερουσαλήμ, και το unto κραυγής που, που η εχθροπραξία της ολοκληρώνεται, ότι η κακοήθειά της είναι: για hath έλαβε του διπλασίου χεριών του Λόρδου για όλες τις αμαρτίες της. 3 Η φωνή του ότι crieth στην αγριότητα, προετοιμάστε το YE ο τρόπος του Λόρδου, κάνει κατ' ευθείαν στην έρημο μια εθνική οδό για το Θεό μας. 4 Κάθε κοιλάδα θα εξυψωθεί, και κάθε βουνό και λόφος θα γίνουν χαμηλός: και ο στριμμένος θα γίνει κατ' ευθείαν, και η τραχιά πεδιάδα θέσεων: 5 Και η δόξα του Λόρδου θα αποκαλυφθεί, και όλη η σάρκα θα την δει μαζί: για το στόμα του Λόρδου hath προφορικού αυτό.

Luke 4:16 και ήρθε σε Nazareth, όπου είχε παρουσιαστεί επάνω: και, όπως η συνήθειά του ήταν, πήγε στη συναγωγή την ημέρα Σαββάτου, και αντιπροσώπευσε επάνω να διαβάσει. 17 Και υπήρξε παραδοθέν unto αυτός το βιβλίο του προφήτη Esaias. Και όταν άνοιξε το βιβλίο, βρήκε τη θέση όπου γράφτηκε, 18 που το πνεύμα του Λόρδου είναι επάνω σε με, επειδή hath εγώ για να κηρύξει το Ευαγγέλιο στους φτωχούς   hath με έστειλε για να θεραπεύσει το συντετρημμένο, για να κηρύξει την απελευθέρωση στους αιχμαλώτους, και την ανάκτηση της θέας στον τυφλό, για να τους θέσει στην ελευθερία που είναι μωλωπισμένοι, 19 για να κηρύξουν το αποδεκτό έτος του Λόρδου. 20 Και έκλεισε το βιβλίο, και το έδωσε πάλι στον υπουργό, και κάθισε. Και τα μάτια του όλου αυτοί που ήταν στη συναγωγή στερεώθηκαν σε τον. 21 Και άρχισε να λέει το unto αυτοί, αυτή η ημέρα είναι αυτό το scripture που εκπληρώνεται στα αυτιά σας.

Συμπέρασμα  Προτού να εργαστεί ο Θεός που στηρίζεται από δικούς του, δημιούργησε όλα τα ζωντανά παιδιά του φωτός και τα τοποθέτησε στο βρεφικό σταθμό του για τη φύτευση στη γη στις οριζόμενες γενεές τους σύμφωνα με το ΣΧΕΔΙΟ.

Μυστικά Enoch 25.1 διέταξα στα πολύ χαμηλότερα μέρη, ότι τα ορατά πράγματα πρέπει να προέλθουν κάτω από αόρατο, και Adoil (φρόνηση μητέρων) ήρθε κάτω από πολύ μεγάλο, και το ι beheld 2 αυτός, και lo! είχε μια κοιλιά του μεγάλου φωτός. Και είπα σε τον: "Γίνοντας ανατρεμμένο, Adoil (μητέρα Ιερουσαλήμ ή μητέρα Zion), και άφησε 3 το ορατό βγααλμένο από thee."Και ήρθε ανατρεμμένος, και ένα μεγάλο φως βγήκε. Και ήμουν στη μέση του μεγάλου φωτός, και δεδομένου ότι υπάρχει γεννημένο φως από το φως, ήρθε εμπρός μια μεγάλη ηλικία, και παρουσίασε όλη δημιουργία, την οποία είχα τη σκέψη σε 4 να δημιουργήσει. (Όλα τα παιδιά γεννήθηκαν αυτή τη στιγμή!) Και είδα ότι ήταν καλό. Και τοποθέτησα για με έναν θρόνο, και πήρα  το κάθισμά μου σε τον, και εν λόγω στο φως: "Πηγαίνετε εσύ επάνω υψηλότερος και καθορίστε thyself υψηλό επάνω από το θρόνο, και να είστε 5 ένα ίδρυμα στα υψηλότερα πράγματα."Και επάνω από το φως υπάρχει τίποτα άλλο, και έπειτα έκαμψα επάνω και ανέτρεξα από το θρόνο μου.

Όλα τους ήταν αθάνατο νήπιο "πνεύματα". Προτού να βρεθεί Adam στη γη σε έναν κήπο, όλα τα παιδιά δημιουργήθηκαν με την αιώνια ζωή! Το άτομο είναι ένα δύο μέρος που είναι όπως μια πεταλούδα σε ένα κουκούλι. Τα άτομα δεν μπορούν fathom αυτό Στον καθορισμένο χρόνο ο πατέρας συγκεντρώνει τους τομείς των ατόμων σε καθημερινή βάση (η καθημερινή θυσία) και ο ζαλισμένος σίτος (πρόβατα) είναι ευχάριστα έκπληκτος να μάθει ότι ο θάνατος δεν έχει κανένα τσίμπημα! Τα άτομα διαπράττουν αυτοκτονία και Babylon είναι έξυπνο στην εύρεση των τρόπων και των μεθόδων να σκοτώσει ατόμων, αποκάλυψη 18:24. Εντούτοις ο Ιησούς κρατά την εντολή του για "να τους εξαγοράσει από το θάνατο" και "τους σύρει σε με" στο θεϊκό βωμό. Τα θύματα αυτοκτονίας ανακαλύπτουν ότι δεν μπορούν "να σκοτώσουν" οι ίδιοι όπως σκέφτηκαν! Εκείνοι που δηλητηριάζονται ήχο από το λοξό όραμα των ατόμων και των δαιμόνων "δεν ξέρουν" το χαρούμενο. "Το κλάμα υπομένει για μια νύχτα, αλλά η χαρά έρχεται το πρωί", Isaiah 25:68. Ενώ τυφλός, οι "hireling" Δρς. από τη θεολογία στη γη πουλήστε λιανικώς τις αμφιβολίες τους και το φόβος-ανακάτωμα των δογμάτων για να εκφοβίσει τα άτομα για "την αγάπη του mammon", ο πατέρας μας εκτελεί ήσυχα το "συνετό" σχέδιο σωτηρίας του. Αυτά τα άτομα έχουν την πλεονεξία Balaam  κηρύσσουν τις πληγές στους αδελφούς τους για τα μετρητά!

Unto θλίψης Jude 1:11 αυτοΐ γιατί έχουν πάει με τον τρόπο Cain, και έτρεξαν λαίμαργα μετά από το λάθος Balaam για την ανταμοιβή, και χάθηκαν του πυρήνα.

2 Θ*Πετερ 2:15 που έχουν ο σωστός τρόπος, και είναι παραστρατημένος, μετά από τον τρόπο Balaam [ ο γιος ] Bosor, το οποίο αγάπησε τις αμοιβές του unrighteousness 16 Αλλά επιπλήχτηκε για την κακοήθειά του: ο άλαλος γάιδαρος που μιλά με την ανθρώπινη φωνή forbad την τρέλα του προφήτη.

Ενώ τα άτομα προσπαθούν να μάθουν τη δόξα και την τιμή με τις οποίες ο Θεός έστεψε την ανθρωπότητα (ψαλμός 82:68 Matthew 23:9 Εβραίοι 2:67) και τον ερχομό "απότομα της δόξασ" στην κατανόηση του "mystery"(;), οι διάβολοι συνεχίζουν τα άτομα, και ο χαμογελώντας θεριστής συνεχίζει τα άτομα στο τραίνο ελευθερίας. Όλα τα άτομα πρέπει να είναι παρόντα και αποτέλεσαν σύμφωνα με το ΣΧΕΔΙΟ! Θ*Ησαηαχ 25:68, 66:2223  Αποκάλυψη 5:13. Όλα "τα πνεύματα των ατόμων" είναι απαραίτητα. Τα άτομα αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν το Θεό. ΟΛΑ τα ΑΤΟΜΑ είναι μικρά κομμάτια αθάνατου μόνου του Θεού. Γινόμαστε στην εικόνα και την ομοιότητά του ως αναπόσπαστα τμήματα της αιωνιότητάς του. Δεν μπορούμε να δούμε το Θεό όπως είναι εκτός αν τον βλέπουμε ΜΕ όλα τα άτομα! Δείτε ότι "πρέπει να δούμε το Θεό".

Πράξεις John 99. Αυτός ο σταυρός έπειτα (είναι ότι) που έχει ενώσει όλα τα πράγματα από τη λέξη και που έχει χωρίσει από αυτό που είναι παροδικό και κατώτερο, το οποίο * επίσης έχει συμπιέσει * όλα τα πράγματα σε ένα. Αλλά αυτό δεν είναι ότι ξύλινος σταυρός που θα δείτε πότε πηγαίνετε κάτω από εδώ  ούτε είναι ι (άτομο) ποιος είναι στο σταυρό, (I) που τώρα δεν βλέπετε αλλά μόνο ακούτε τη φωνή (my). Λήφθηκα για να είμαι τι που δεν είμαι, ι που AM όχι τι για πολλούς άλλους ήμουν  αλλά τι θα πουν μου είναι μέσος και ανάξιος μου. Από τότε η θέση (μου;) το υπόλοιπο δεν είναι κανένα (για να είναι) που φαίνεται ούτε ειπωμένος, πολύ περισσότερο εγώ, ο Λόρδος αυτού (θέση), ούτε να φανεί ούτε να ειπωθεί.

100. Το πλήθος γύρω από το σταυρό που δεν είναι μιας μορφής είναι η κατώτερη φύση. Και εκείνοι που είδατε στο σταυρό, ακόμα κι αν δεν έχουν (ακόμα) μια μορφή - όχι κάθε μέλος του που έχει έρθει κάτω από έχουν μαζευτεί ακόμα από κοινού. Αλλά όταν * η ανθρώπινη * φύση λαμβάνεται, και η φυλή που έρχεται σε με και υπακούει τη φωνή μου, κατόπιν * που * τώρα * με ακούει * θα ενωθεί * με αυτό * (φυλή) και δεν θα είναι πλέον τι είναι τώρα, αλλά (θα είναι) επάνω από τους όπως είμαι τώρα. Για όσο δεν καλείστε ορυχείο, δεν είμαι τι είμαι  αλλά εάν με ακούτε, επίσης ως ακροατής * θα είστε * όπως είμαι, και θα είμαι τι ήμουν, όταν εσείς * (είναι) δεδομένου ότι είμαι με με για από * με * είστε τι είμαι.(?) Επομένως αγνοήστε πολλούς και περιφρονήστε εκείνους που είναι έξω από το μυστήριο  γιατί πρέπει να ξέρετε ότι είμαι πλήρως με τον πατέρα, και τον πατέρα με με. (Νέα ψευδεπίγραφα βιβλία διαθηκών από Hennecke-Schneemelcher, ένταση. 1)

Λόρδος loveth οι πύλες Zion (ουρανός) περισσότερο από όλες τις κατοικίες Jacob (αυτή η γη). 3 Τα λαμπρά πράγματα μιλιούνται για το thee, πόλη ο του Θεού. Selah. 4 Θα κάνω να αναφέρω Rahab και Babylon σε τους που με ξέρουν: behold Philistia, και ελαστικό αυτοκινήτου, με την Αιθιοπία αυτό το άτομο γεννήθηκε εκεί. 5 Και Zion θα ειπωθεί, αυτό και εκείνο το άτομο γεννήθηκαν σε την (μυστικά Enoch 25): και ο υψηλότερος ο ίδιος θα την καθιερώσει. 6 Ο Λόρδος θα μετρήσει, όταν αυτός writeth επάνω οι άνθρωποι, ότι αυτό το άτομο γεννήθηκε εκεί. Selah.

4Esdras (RSV) μητέρα 2:15 "(Zion, φρόνηση, και Ιερουσαλήμ. Δείτε την αποκάλυψη 12.), αγκαλιάστε τους γιους σας τους φέρτε επάνω με το gladness, όπως το περιστέρι να καθιερώσει τα πόδια τους, επειδή σας έχω επιλέξει, λέει το Λόρδο. 16 Και θα αυξήσω επάνω στους νεκρούς από τις θέσεις τους, και θα τους φέρω έξω από τους τάφους τους, επειδή αναγνωρίζω το όνομά μου σε τους. 17 Μην φοβηθείτε, μητέρα των γιων, για σας έχω επιλέξει, λέω το Λόρδο. 38 Η άνοδος και η στάση, και βλέπουν στη γιορτή του Λόρδου τον αριθμό εκείνοι που έχουν σφραγιστεί. 39 Εκείνοι που έχουν αναχωρήσει από τη σκιά αυτής της ηλικίας έχουν λάβει τα λαμπρά ενδύματα από το Λόρδο. 40 Πάρτε πάλι τον πλήρη αριθμό σας, ο Zion, και ολοκληρώστε τον κατάλογο ανθρώπων σας που είναι ντυμένοι στο λευκό, τα οποία έχουν εκπληρώσει το νόμο του Λόρδου. 41 Ο αριθμός παιδιών σας, που επιθυμήσατε, είναι πλήρης ικετεύστε τη δύναμη του Λόρδου ότι οι άνθρωποί σας, που έχουν κληθεί από την αρχή, μπορούν να γίνουν ιεροί."42 Ι, Ezra, είδαν στο υποστήριγμα Zion ένα μεγάλο πλήθος, το οποίο δεν θα μπορούσα να αριθμήσω, και όλοι εγκωμίαζαν το Λόρδο με τα τραγούδια. 43 Στη μέση τους ήταν ένας νεαρός άνδρας του μεγάλου αναστήματος, πιό ψηλός από οποιοιδήποτε από άλλους, και στο κεφάλι κάθε ένας από τους τοποθέτησε μια κορώνα, αλλά ήταν εξυψωμένος από τους. Και κρατήθηκα συναρπασμένου. 44 Έπειτα ρώτησα έναν άγγελο, "ποιοι είναι αυτοί, ο Λόρδος μου;"  45 Απάντησε και είπε σε με, "αυτοί είναι αυτοί που έχουν αναβάλει το θανάσιμο ιματισμό και έχουν βάλει στον αθάνατο, και αυτοί έχουν ομολογήσει το όνομα του Θεού  τώρα στέφονται, και λαμβάνουν τους φοίνικες." 

KJV Isaiah 54:1 τραγουδά, ο άγονο, εσύ ότι didst να μην αντέξει  σπάστε εμπρός να τραγουδήσει, και την κραυγή μεγαλοφώνως, εσύ ότι didst όχι travail με το παιδί: γιατί περισσότερα είναι τα παιδιά του έρημου από τα παιδιά της παντρεμένης συζύγου, saith ο Λόρδος. 4 Φόβος όχι  για σε shalt να μην είναι ντροπιασμένος: κανένας δεν είναι εσύ συνέχυσε  για σε shalt να μην τεθεί στην ντροπή: για shalt ξεχνάτε την ντροπή της νεολαίας δικής σου, και shalt να μην θυμηθείτε την κατηγορία της χηρείας δικής σου άλλο. 5 Για τον κατασκευαστή δικος σου είναι σύζυγος thine  ο Λόρδος των οικοδεσποτών είναι το όνομά του  και ο απελευθερωτής δικοσ' σου ιερό ένα από το Ισραήλ  Ο Θεός ολόκληρης της γης θα κληθεί..... 13 Και όλα τα παιδιά δικά σου θα διδαχθούν του Λόρδου  και μεγάλος θα είναι η ειρήνη των παιδιών δικών σου.

Θ*Ησαηαχ 66:8 ποιοι hath άκουσε ένα τέτοιο πράγμα; ποιοι hath που φαίνονται τέτοια πράγματα; Η γη θα γίνει για να φέρει εμπρός σε μια ημέρα; ή ένα έθνος θα γεννηθεί αμέσως; γιατί μόλις Zion, έφερε εμπρός τα παιδιά της.

ΟΛΑ τα ΑΤΟΜΑ έχουν την αιώνια ζωή! Το Clutching στην άγνοια του παρελθόντος δεν μπορεί να το κάνει την αλλαγή! Η διατήρηση τη "τυφλή" πίστη στα λάθη των ανθρώπινων "πνευματικών πατέρων" τώρα αναχωρημένος δεν μπορεί να αυξήσει την κατανόησή σας. Είχατε την υποχρέωση για να μην φάτε το δύο ημερών παλαιό πανέρι (ηλικίας "λέξεισ" έτους του 2000) επειδή αναπαράγει τα σκουλήκια! Ο Θεός λέξεων έδωσε τους συγγραφείς του είναι ανοικτός "πανέρι" από υψηλό! Είναι όχι; Το πρόβλημα είναι ΕΣΕΙΣ δεν μπορεί να πει ποιες λέξεις έχουν γίνει "σκουλήκια" λόγω των "σφραγίδων"! Θ*Ησαηαχ 29:1014  Αποκάλυψη 5:15. Οι αλλαγές Θεών όχι και ΟΛΑ τα ΑΤΟΜΑ είναι δημιουργημένες αθάνατες και όλα τα άτομα στη γη έχουν το ΑΙΩΝΙΟ LIFE αμέσως δεδομένου ότι τελειώνω αυτήν την επιστολή. Πώς προτείνετε ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΤΕ; Το κάνετε τρόπος του πατέρα. Για να είναι "επιτυχέσ" ως απόψεις "επιτυχία" Θεών, είναι επιτακτικό να ακολουθηθεί ο μόλυβδος του πατέρα και όχι "σε ανεξάρτητο" κάνοντας τα πράγματα ο τρόπος σας! Πώς για την ώθηση του Isaiah 40:12 χωρίς να στρεψοδικήσει και να ποτίσει το κάτω σύμφωνα με την ανθρώπινη φρόνησή σας;! Ξέρω αυτή η επιστολή θα λάβει τον όλεθρο με το μεγαλύτερο μέρος των δογμάτων και του κουνήματός σας χώρια όλα αυτά εσείς σκέψη ήταν αληθινά. ΥΠΟΔΟΧΗ στη "κοινή" γνώση ουρανού. Αυτό είναι "η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ" που έχετε το δικαίωμα να ξέρετε! Θεός επαίνου!

Μετα αντανακλάσεις χειρογράφων  Ελπίζω ότι μπορείτε να καταλάβετε λίγο καλύτερα τώρα γιατί οι ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ είναι τόσο θετικές.  Ο πατέρας ο ίδιος είναι η εγγύησή μας!  Μπορούμε να πούμε ότι επειδή εμπιστευόμαστε τον πατέρα 100%.  "Δεν υπάρχει καμία αποτυχία στο Θεό" είναι περισσότερο από ακριβώς μια γραμμή σε ένα τραγούδι.  Έχει την πραγματική "αξία" για μας.  Όταν ο Θεός λέει, "σας έχω αγαπήσει με μια everlasting αγάπη" (Jeremiah 31:3), την σημαίνει.  Δεν μπορεί να είναι "everlasting" εάν το αντικείμενο της αγάπης του (τα περισσότερα άτομα) παύει να υπάρχει.  Αρκετά να μιλήσουν ενάντια στο "hellfire για το άτομο" συσσωρεύουν και η ηλίθια, δαιμονική "λογική τουσ".  Ξέρουμε το χαρούμενο ήχο.  Είναι μια αληθινή "τιμή" για "να τρεχτούν και να ειπωθούν όλα τα άτομα" για το, Isaiah 52:67.

Ο Θεός κάνει όλα με τη "σκόπιμη ταχύτητα".  Κανένα άτομο δεν μπορεί να τον επιλέξει.  "Έχει επιλέξει" την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του και τους έχει δημιουργήσεϊ Τους ξέρετε ως γενεές της ανθρωπότητας! Ezekiel 34:31. Επιλέγει επίσης τους σπουδαστές του, ψαλμός 75:47.  Δεδομένου ότι ο Θεός είναι κάθε άτομο, είμαστε όλοι πολύ κοντά σε τον.  Δεν μπορεί "να αφήσει" οποιοδήποτε άτομο, επειδή είναι "ΕΣΥ".  ΕΙΝΑΙ η ζωή ξέρετε έχετε, το "πρόσωπο" εσείς βλέπει στον καθρέφτη!  Όταν είπε, "δεν θα σας αφήσω ούτε forsake", αυτή η διατύπωση είστε απόλυτη αλήθεια με λεπτότερη μορφή της! Εβραίοι 13:5. Τι λέω είναι λίγο βαθύτερος από τον ψαλμό 139.  Όταν αρχίζετε να θεωρείτε τα ανθρώπινα οντα ως "κύτταρα" του μεγαλύτερου εταιρικού ΣΩΜΑΤΟΣ του πατέρα, κατόπιν θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε γιατί είπε, "YE είστε Θεοί, και όλοι σας είναι παιδιά του υψηλότερου". 

Στις ΚΑΛΕΣ γραφές ΕΙΔΗΣΕΩΝ θα ακούσετε (τη διαβασμένη) φρόνηση που κανένα άτομο δεν έχει ακούσει πάντα και μαθαίνει ότι ο βιβλικός συλλογισμός όπως κανένα άτομο θα μπορούσε να φανταστεί, επειδή παίρνουμε τα "τρόφιμα των αγγέλων".  Μαθαίνουμε αυτό που είναι κοινή γνώση στον ουρανό.  Όλα αυτά που μαθαίνουμε είναι "δόξα για όλη την ανθρωπότητα" και ειρήνη όπως έναν ποταμό.  Κανένα άτομο δεν αφήνεται έξω!  Όλοι οι αιχμάλωτοι ότι οι διάβολοι φαίνονται να έχουν όπως γράφω θα απελευθερωθούν και θα εξαγοραστούν. Ο Ιησούς δεν μπορεί να αποτύχει να είναι λυτρωτής ΟΛΩΝ των ΑΤΟΜΩΝ και του κόσμου.  Δεν μπορεί "να χάσει τίποτα"!  Το Pharaoh (ο διάβολος) σκέφτεται ότι μπορεί να κρατήσει τα άτομα κάτω, αλλά όταν τα καλεί ο πατέρας από το θεϊκό όνομά τους, από το σώμα πηγαίνουν στο πραγματικό "έδαφος υπόσχεσησ" του ουρανού.  Όλος θέλω τα άτομα για να κάνω πρόκειται να αναγνωρίσω τη λαμπρή κληρονομιά τους.  Όλα τα άτομα είναι εξαιρετικά πολύτιμα και σημαντικά στον πατέρα (Zechariah 2:8), όχι τις "κατοικίες Jacob" (από τον ψαλμό 87) στο Mideast, ένα καζάνι της αιματοχυσίας και της έχθρας.  Όχι ένα πρόβατο μπορεί να χαθεί.  Η δέσμη "hellfire" παίρνει ανατιναγμένη σήμερα λόγω των ψεύτικων δογμάτων κρίσης τους, Isaiah 59:1115.  Οι εκκλησίες πιάνονται με ένα "ψέμα στα χέρια τουσ", Isaiah 44:20. Τα doctines τους σε και στα βιβλία τους (σημάδι του κτήνους), πιστοποιούν ενάντια σε τους. Ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω τα άτομα ανοίγει τα μάτια τους και αρχίζει πραγματικά "να κλίνει στα everlasting όπλα".  Όταν μαθαίνουμε του πατέρα, αρχίζουμε να ανακαλύπτουμε ποιων είμαστε πραγματικά.  Ο Θεός είναι ο αιώνιος δημιουργός-πατέρας μας, και είμαστε τα αθάνατα παιδιά του, τα σώμα-κύτταρά του!.  Τα πνεύματά μας είναι ακριβώς όπως τον!  Δεν μπορώ να σκεφτώ οποιεσδήποτε καλύτερες ειδήσεις από για να μάθω της βασιλικής δόξας μας!  Μπορώ να πω, "Amen" σε αυτό!