Repairers van de Breuk

Isaiah 58:12. En zij die van thee zijn zullen plaatst het oud afval zullen bouwen: thou zal op de foundations van vele generaties optillen; en thou zal, De repairer van de breuk's, De restaurateur's van paden geroepen worden in te wonen.

Wij hebben in recente paal wat Jesus, Peter en Paul door besproken betekende "De bijbels". Dit was het volledig volume verslag van heilige schrijven als zij in hun dag bestonden. Er was geen Nieuw Testament en "de bijbels" zijn strikt Oud Testament. Wij leerden dat een breuk door de bezittenene Katholiek Kerk van Rome in de Woord Volume opname onder de invloed van Babylon en de Draak gemaakt werd. Zij uitknippen vele schrijven die door Jesus en de Joden van zijn dag aangenomen werden als "heilige schrijven". Zij etiketteerden hen als (1) apocryphal en (2) pseudepigrapha. Deze schrijven werden bekend als "niete canonieke" of niete draak goedkeurde.

Aangezien Jesus het helemaal volume verslag van het gegevenen Woord is te bemannen als een erfenis door uit vele generaties, duivels een gapend gat in zijn "lichaam" maakte.

Psalm 40:6. Offer en aanbiedende thou didst niet verlangen; oor hast opende thou ontgint: verbrand offergave en zonde aan hast thou aan te bieden niet vereisten. 7. Dan kom ik, Lo, ik zegde: in het volume is van het boek het van mij, 8 geschreven. Ik verruk om aan thy wens, O mijn God te doen: stem voor, thy is wet binnen mijn gehoord. 9. Ik heb righteousness in de geweldige menigte gepreekt: lo, ik hebben ervan mijn lippen, O Heer, thou knowest afgezien niet. 10. Ik heeft thy righteousness binnen mijn niet gehoord heb verborgen; ik heb thy faithfulness aangekondigd en thy redding: ik heb thy lovingkindness en thy waarheid van de geweldige menigte verborgen niet.

John 1:1. In het begin was het Woord en het Woord was met God en het Woord was God. 2. Het zelfde was in het begin met God. 14. En Het Woord werd flesh, gemaakt en onder ons woonde, Vol van gratie en waarheid (en aanschouwden wij zijn glorie, de glorie als van het enig, dat van de Vader voortgebracht is,).

Psalm 138:2. Ik zal naar thy heilige tempel en lof thy naam voor thy lovingkindness en voor thy waarheid vereren: voor thou vergrootte hast thy woord vooral thy naam.

Duivels waren buitengewoon scherp en buigen op bevrijden van mensheid van de aanwezigheid van het Woord in enig en alle formulieren. Zo doodden zij Jesus en uitgedunnend "het BOEK" met het voertuig de Katholiek Kerk riepen.

Isaiah 30:8.now ga, schrijft het alvorens hen in een tafel en opmerk het in een boek, dat het zou kunnen zijn voor de tijd te komen voor ooit en ooit: 9. Dat dit een rebelze mensen is, kinderen (demonen, John 8:44) liegend, kinderen dat de wet van de Heer: 10 niet horen zal. Welk te de seers zegt, Zie niet; en aan de profeten, aan Prophesy niet naar ons juiste dingen, spreekt naar ons glade dingen, prophesy misleidingen: 11. Krijg u afgelegen, draai terzijde uit het pad , Veroorzaakt de Heilige van Israël (Jesus, het Woord) van voor ons te stoppen met. 12. Weshalb dus saith de Heilige van Israël, Omdat ye deze woord veracht en onderdrukking en verdorvenheid vertrouwt op en verblijf thereon: 13. Daarom zal deze iniquity aan u zijn als een breuk, die klaar is te vallen, zwelling uit in een hoge muur, wiens brekende cometh plotseling aan een moment.

De Katholiek Raad van Prettige in het donker Leeftijden deed de meeste schade nasynchroniseren van de uitgekleede "bijbels" Jesus ons vertelde (Draak keurde goed) te zoeken en "niete gecanoniseerde" te lezen.

In de opening hebben zij, duivels het "in deel" schrijven van de volgelingen aan hun vrienden en kerken te het peil van autoriteit God niet aangesteld maakten, ophieven. Zij werden het Nieuw Testament. Ondanks de feit dat God heeft deze brieven niet voortgebracht als dicteren aan de schrijvers leidt als Hij voor de Oude Testament wet en de profeten voortgebracht heeft, Beïnvloedde de Draak Katholiek kerk hen "canoniseerde" en hen etiketteerde als "de bijbels" ook. Enige de heel Woorden die doorgingen uit de mond van God "WAARHEID" geroepen worden kunnen, maar de Draak prefereerde deze "in deel" schrijven in plaats van de machtiggere Woorden, die zij ontsloegen. Ook omvate zijn in de Nieuwe Testament verzameling de vier gospels welke bevatten de Woorden en werk van Jesus. De gospels is de persoonlijke getuige van de volgelingen, niet God! Daden 1:8, 22-26. Het zou erop moeten gewezen worden dat hun recollections van gebeurtenissen in Jesus' werk niet altijd is gegaan akkoord als regelt door ging en hun herinneringen verzuimden door de tijd degenen die hun verhandelingen zouden kunnen schrijven registreerde. Enige hebben uit "inconsistenties" in de gospels gericht. Het moet ook erop gewezen worden dat alle schrijven van de volgelingen aan de rang niet gemaakt heeft. Enige ontmoetten van hen die door de vroege kerk vastgehouden werden de Katholiek bijl ook. Onder deze zijn De Epistle van Barnabas en de Herder van Hermas.

Door de tijd meekwam ons generatie, leidde wij geboren in een val stel op een flawed Woord Verslag reeds waren installeerde en door Romein Katholieken en hun duivels. Enoch merkte in zijn getuigenis op dat man aan zijn woorden geweldige misbruiken doen zou, maar dat God hen in het einde herstellen zou.

Enoch 104: En nu toon ik naar u die en duisternis, 9 dag en nacht aansteekt, alle je zonden ziet. Wees niet godless in je hearts en leugen niet en verandeer niet de woorden van oprechtheid noch kosten met liegen van de woorden van het Heilig Geweldige Een noch trek rekening van je 10 idolen; voor alle je liegen en alle je godlessness uitgave niet in righteousness, maar in geweldige zonde. En nu weet ik deze raadsel, dat zondaren en perverze persoon de woorden van righteousness in vele richtings veranderen zullen en kwaadaardige woorden zal spreken en leugen en oefen geweldige misleidingen en boeken aangaande 11 schrijft hun woorden. Maar wanneer zij eerlijk alle mijn woorden in hun talen neerschrijven, en niet verandert of minish moet van mijn woorden maar hen schrijft alle beneden in eerlijk alle dat ik eerst 12 aangaande hen getuigde. Dan Ik weet nog een raadsel, dat boeken aan het gerechtvaardigd en het 13 wijze gegeven worden zullen een reden van vreugde en oprechtheid en veel wijsheid te worden. En aan hen zijn de boeken gegeven zullen en zij zullen in hen geloven en zich over hen zullen verheugen en dan is alle gerechtvaardigd die therefrom alle paden van oprechtheid geleerd heeft recompensed zullen zullen.'

De Tijd van Restauratie en Herstellen van de Breuk

Tijd tijd van restauratie t meer dan zogenaamde "verliezenene" stammen van Israël _ herbouwen van de tempel herstelle. Deze tijd is het gebouw niet met stenen een metselaar, maar met echte geestelijke "levendige stenen", menselijke wezens kan snijden. Nadat alle mensen de ECHTE tempel van God (1 Korinthiër 6:19) zijn, niet kunstmatige kerken en synagogues. De Woord Volume opname of het LICHAAM van Christus in woord formulier zal ook hersteld worden. Nu zal ik u oprecht tonen dat Isaiah 58:12 van herstellen het Woord Verslag spreekt.

Jesus is de Woord Foundation

Isaiah 28:14 Weshalb het woord van de Heer's, ye scornful man hoort, die deze mensen (slavemaster duivels) welk regeert, is in Jerusalem. 15 Omdat ye gezegd heeft, hebben Wij een overeenkomst met overlijden gemaakt en met hel zijn wij aan overeenkomst; wanneer de overstromende plaag door voorbijgaan zal, zal het naar ons komen niet: voor wij hebben aan leugens ons toevlucht gemaakt en onder falsehood bezitter, die wij verborgen ons zelf: 16 Daarom dus saith de Heer God Aanschouwt,, Ik leg in Zion voor een foundation een steen, een geprobeerde steen, een kostbare hoek steen, een zekere foundation: Hij dat believeth zich niet haasten zal. 17 Oordelen ook wil ik leg te de lijn en righteousness aan de loodlijn: en de hagel zal weg de toevlucht van leugens vegen en de water zullen de verbergende plaats. 18 En overstromen Je overeenkomst met overlijden zal geannuleerd worden en je overeenkomst met hel zal niet staan; Wanneer de overstromende plaag door voorbijgaan zal, dan zal ye door het beneden getreden worden.

<Het resultaat van Jesus is' werk ZEKER EN REPAREREN! Alle menselijke overeenkomsten met overlijden ZAL DISANULLED WORDEN! <Alle menselijke overeenkomsten met hel vuur doctrine voor man zullen niet staan!>

Matthew 17:4 beantwoordde Dan Peter en zegde naar Jesus, Heer, het zijn goed voor ons hier te zijn: indien thou verwelkt, verhuurt ons hier drie tabernacles maken; een voor thee en een voor Moses en een voor Elias. 5 Terwijl hij nog spake, aanschouwt, overschaduuwde een heldere wolk hen: en aanschouwde Een stem uit de wolk, is welk gezegd, Dit mijn geliefde Zoon, in die ik goed ben behaagd; ye hoort hem. 6 En wanneer de volgelingen het hoorde, vielen zij op hun gezicht en pijnlijk waren bang.

Matthew 7:24 Daarom wie ook heareth deze gezegdes van van mij en doeth zal hen, ik hem naar een wijze man vergelijken, welk zijn huis op een rots: 25 bouwde En de regen daalde af en de vloeden kwamen en de winden bliezen en op sloegen dat huis; en het niet: voor vielHet was op een rots sticht. 26 En ieder een dat heareth deze gezegdes van van mij en doeth zal hen niet, naar een dwaze man gevergeleken worden, welk zijn huis op het zand: 27 bouwde En de regen daalde af en de vloeden kwamen en de winden bliezen en op sloegen dat huis; en het viel: en geweldige de val daarvan was.

1 Korinthiër 3:11 Voor anderze foundation blik geen man ligging dan die gelegd is, welk Jesus Christus is. 12 Nu indien enig man gebouw op deze foundation goud, zilver, kostbare stenen, hout, hay, stubble; 13 Iedere mannen het werk zal gemaakt worden door vuur aan manifest: voor de dag het aankondigen zal, omdat het geopenbaard worden zal; en het vuur is het werk van iedere man van wat het sorteert, zal proberen. 14 Indien het werk van enig man blijft welk hij hath daarom bouwde, zal hij een beloning ontvangen. 15 Indien het werk van enig man door vuur verbrand worden zal, zal hij verlies lijden:, maar hij zal zichzelf gered worden; nog zo als. (Sommige affiches niet wil hun woorden onderzochten door vuur, maar het zal enig weg van twee bronnen gebeuren. (1) Draken zullen vuur op het over hun menselijke microfoons en (2) de Refiners wens fakkel blazen, die het te verwijderen enig rommel en corrosie.)

Daden 4:10 Wees het bekend naar u alle en aan alle mensen van Israël, dat door de naam van Jesus Christus van Nazareth, die ye crucified, die God optilde van de doden, zelfs door hem doth deze man stalletje hier voor u geheel. 11, die Dit is de steen, die welk aan nul van u aannemer gezet werd, welk het hoofd van de hoek geworden is. 12 Noch daar is redding in enig anders: voor is daar geen anderze naam onder opgeheffenene gegevenene onder man, waardoor wij gered worden moeten.

In de GOEDE NIEUWS Vader "de Woord Breuk heeft hersteld" en "de het herstelle als paden in te wonen."

Psalm 119:101, die ik heb afgezien ervan mijn feet van iedere kwade weg, dat ik thy woord misschien bijhouden zal. 102, die ik niet ben vertrokken van thy oordelen: voor thou onderrichtte hast mij. 103 Hoe zoet thy woorden naar mijn smaak zijn! stem voor, zoet dan honey aan mijn mond! 104 Door thy voorschriften, die ik krijg overeenkomst: daarom haat ik iedere foute weg. 105 Non. Thy is woord een lamp naar mijn feet en een licht naar mijn pad.

Enoch 104: ik weet nog een raadsel, dat boeken aan het gerechtvaardigd en het 13 wijze gegeven worden zullen een reden van vreugde en oprechtheid en veel wijsheid te worden. En aan hen zijn de boeken gegeven zullen en zij zullen in hen geloven en zich over hen zullen verheugen en dan zullen alle gerechtvaardigd zullen die therefrom geleerd heeft Alle paden van oprechtheid zijn recompensed.'

Wanneer u de lichte God ziet, verwacht dat U daarin te lopen. Onwetendheid is niet langer een excuus voor u lezers. U bent geïnformeerd. Wat indien enige van je maten bezwaar aan je lezen van de herstelde volumes heeft?

John 6:44 gelooft Hoe blik ye, welk eer een van een andere, ontvangt en niet de eer zoekt dat cometh van God enig

Vergeet man behagende en kijken voor menselijke goedkeuring en consensus van je slang gebijtenene kerels die stile buiging naar Rome. Geen krimpend viooltje kan als een soldaat in het leger van de Heer dienen. Verhuur alle lafaard gaan verder verbergen onder je mattress. Zijn er een Joshua en Caleb typen hier? Ga dan aan ons Bibliotheek en ontdek wat, die u gemist hebt.
www.goodnewsinc.net/refs.html. U kan de zelfde boeken vinden, die online zijn aan:

wesley.nnu.edu/noncanon/

www.aggreen.net/bible/noncanon.html

www.pseudepigrapha.com/

Maakt dat zich niet druke om welke mensen zeggen zullen indien u deze schrijven "gebruikt". Vader wil u om "use"-ery uit hen te krijgen en de "interesse" van lezers wint die je woorden zien zal! Wat van die zoeken geldige "bijbels" Jesus "te" boekt, zijn, zegde! Het is mijn hoop dat u de herstelde werken in de voormalige breuken aannemen zult. Zij zijn " foundations van vele generaties". Help zo u God!

GOED NIEUWS, Inc.