Overlijden Heeft Geen Steek!

KOP:

KJV 1 Korinthiër 15:55 O overlijden, waar is [] thy steek? O graf, waar is [] thy overwinning
KJV Hosea 13:14 , die ik aan losgeld wil hen van de macht van het graf; ik zal hen van overlijden goedmaken: O overlijden, ik zullen thy plagen zijn; O graf, ik zullen thy vernietiging zijn: repentance zal van mijn ogen verborgen worden.

Ik dacht (, die van "aan hogere" aan getuigenis afluistert) woorden over "overlijden" of hoorde als ik sliep. "Overlijden heeft geen steek en graven zijn niet tekens van overwinning over man", Hosea 13:14. Overlijden wordt door leven op geslikt en graven zijn tekens van OVERWINNING voor die voormalige personen, Isaiah 25:6-8. Duivels zijn werktuigen om God vooraan het oogstend proces te "helpen"! Enoch 89:57-67, 2 Esdras 11:37-39, Isaiah 10:12-16. Deze kennis rechtvaardigt duivels voor hun bedoelingen en doelen tegen mensheid niet! Als een rechter mijn woede en woede tegen hen niet verminderd zijn omdat God hen gebruikt als "werktuigen". Mijn vonnissen tegen het volledig Koninkrijk van duisternis zijn precies even sterke als het ooit was. Ik haat deze negatieve "oefening" met een purpere passie, Ecclesiastes 1:13 en ik zou alle duivels overal in de creatie in een moment uitvegen indien God mij verhuurt Zijn macht voor een minuut heb! Die zegde, OVERLIJDEN betekent OVERWINNING voor mensheid en PERFECTIE boven, Ecclesiastes 12:7; Hebreeuws 12:22-24 . ik haat iedere omstandigheid, die te leidt dat punt. Ongevallen, ziekte, virussen en germs, dier aanvallen, vuren, vloeden, aardbeving, bliksem stakingen, oorlogen, abortussen, handelt misdadiger resulterende in overlijden, strenge ritmen, voor wraak en haat, executies voor misdaad en "natuurlijke redenen", die alle gebruikt zijn om aan de lijn man te brengen "overlijden" doodt, riep. Indien een man over dat lijn geduwd is, het in totale OVERWINNING resulteert en hij neemt zijn plaats in het FEESTMAAL VAN LIEFDE, Openbaring's 6:9-11, 9:6. Zelfs al ik dit weet, ben ik vehemently tegen het lijden van mijn broers en zussen in Kosovo of enig anderze hete plek op aarde. Duivels krijg geen EXONERATION voor hun deel in alle vernietiging van leven, niet in mijn Rechtbank. Ik zeg deze als een autoriteit omdat God aan MIJ een Rechter maakte. Wat dan ook "glorie", die Hij op u zet, bent u opdat gestoken of u het mag of niet en of u het of niet begrijpen kan! De lastborn zoon is de Oordeel Dag. Duivels heb geen excuus voor hun "bedoeling" tegen God en mijn FAMILIE! Daarom bloeden ik en de Heerlijke Rechtbank macht Babylon, die verantwoordelijke zijn voor alle bloedvergieten van mensheid van Abel aan de vorige man te en te sterven! Openbaring 17:5-6, 18:24. Ik mag geen bundel van luidruchtige, korte, aanstotelijke "werktuigen" in ieder geval! Wij hebben hen aan eeuwige uitroeiing veroordeeld en deze oordeel kan niet verandering! Dit is de weg God het en heeft gerepareerd bijgevolg het is!

Overlijden is de DEUR te Opgeheffenene en Jesus "toonde ons" aan God weg. van. Leven is een lange voortzetting, Wijsheid 1:14-16, 2:23-24. Er is de aarde stadium fase, die welk verder ononderbroken in de Heerlijke fase over het (overlijden) deur gaan. Dit is het betekenen van de "Passover" van viering. De geesten van man verlaten geestelijk Egypte (deze aarde) en Farao (Lucifer) gaan door de Rode Zee (uit hun eigen bloed) aan het echt belofte land van Opgeheffenene! Alle gebeurtenissen ervoeren op aarde voor reiken van de deur moot zijn. Dit omvat churchy protocollen en godsdienstig gebruik en het persoonlijk deel van een man in aardze kwesties. Overlijden is de voltooiing lijn voor alle menselijke wezens. Overlijden maakt alle man evenaart! Aardze kwesties en nu betreft hun invloed en betekenen verliest. Zodra een kruizen de dorst macht, die hij in glorification, perfectie en OVERWINNING binnengaaat. Dit is het voorzichtig PLAN van de Vader, welk met Abel begon. Het is verder ononderbroken exacting zijns ondanks menselijke onwetendheid en godsdienstige rituelen gegaan bezit. Man kun niet verliest! Dat nooit deel van het PLAN was. Het PLAN is altijd geweest om man beneden van Opgeheffenene waar wij waren firstborn in de kuil van hel neer te laten om de woede van de Draak te ervaren en dan om ons te tekenen te steunen Opgeheffenene opnieuw, Psalm 49:20; Isaiah 11:6-9; 10:9-16,28 Handelt. De Vader verliest niet kan! Dit is het WET van de ZOON - ZON - SN! Wij komen in het oosten voort, dat geboren is in een fleshy womb. Wij steken de hemel (uitgeef ons dagen op het aarde stadium) even over en ervaring "hel" (goede en kwade). Wij zetten in het westen (van oude leeftijd vertraagt) en gootsteen onder (in graven zijn begraven) het terrein. Echter betekent dit dat de ZOON luisterrijk oostwaarts in Opgeheffenene stijgt. Dit is de WET van LEVEN die niet kan door enig anderze wet in Opgeheffenene of in de aarde aan enig stadium in de menselijke ervaring is transmuted. Niets dat u over protocollen voor goed gedrag in de aarde leerde kan deze WET veranderen of kan bewerkstelligen. Er is absoluut niets een man, een predikant of duivel kan over het doen! Genesis 1:14-18, 22:16-17; Psalm 19:1-6.
KJV Romeinen 8:38 Voor, die ik ben overtuigd, dat noch overlijden noch leven noch engelen noch prinsdommen noch machten noch dingen stellen voor noch dingen, 39 Noch hoogte te komen noch diepte noch enig anders schepsel zal, ons van de liefde van God kunnen scheiden, welk in Christus Jesus ons Heer is.

Predikanten en Christenen zijn door een hateful en bittere drummer overtuigd om een verschillende weg te geloven! De Draak heeft meest van kinderen van God van Hem en Zijn liefde in zijn laatste oordeel doctrine, die aan de kerken gegeven worden, Daniel 7:21-22 gescheiden; Openbaring 13:4-7!

De angst van man, onwetendheid, blindheid en duivels hebben hem angstig van overlijden gemaakt. Man niet echt weet wat voorbij het graf is. In de wereld godsdiensten onderrichten bijna alle van hen van een hiernamaals. Nog man nog prefereer om zich aan deze leven wegens "onzekerheid" vast te houden over wat voorbij het graf is. Om zulk angsten godsdiensten te bedaren leveer een "Wondpleister" om de reusachtige kloof van het geweldig onbekende te bedekken. Protocollen voor goed gedrag zijn rationalisaties een van geluk en vrede om "op de anderze zijde" te "verzekeren". Maar man weet niet indien enig van deze dingen waar, omdat niemand heeft weggegaan en heeft komenkomenge zijn om te mensheid te bewijzen dat de eizen van hiernamaals waar zijn…. BEHALVE…. Jesus en voor hem, Enoch! Deze man is ver aan man en zij weten niet echt hen! De helemaal wereld schrijft aan Hebreeuws godsdienstige begrip of aan Aramaic en Joodze helden niet toe. Echter God heeft nodig geen meerderheid van man Hem te "geloven" alvorens Hij Zijn werk treffen kan. U gelooft, overlijden zijne tol van alle man in alle naties in alle generaties geen kwestie wat hun godsdienstige leiders of denken, ziet, neemt! De WET voor alle mensheid is, "De ziel dat sinneth, het sterven zal", spreekt geen kwestie wat natie, die u bent van of welke taal, die u of je cultureel erfgoed op aarde! Ezekiel 18:4. Na "drie uitslagen en tien jaren" of zo, indien u gevangenene vroeger in sommige van de omstandigheden niet krijgt, die in het begin van deze document vermeld worden, zult u sterven. Geen predikant of shaman of heks dokter kunnen u van dit redden. Iedere man heeft een vast tijd te gaan. Precies zoals God aan u geen keuze in al of niet gaf geboren te zijn, weet de meeste man niet wanneer zij gaan zullen noch de omstandigheden, die welk hun vertrek omringen zal. U zult sterven precies even zeker als u geboren was. Jesus beschreef het vertrek van mensheid als een "oogstend" proces, waar het "goed zaad" en lemmeten van tarwe parabolized zijn als ALLE mensheid en de teer zijn de onzichtbare nakomelingen van duivels, de demonen op ons lichamen! Matthew 12:43-45, 13:24-30,37-43.

Jesus vertelde ons wat te ons gebeuren nadat overlijden, maar zelfs betalen Christenen lip dienst aan zijn woorden en in realiteit zij niet helemaal hem geloven. Zij hebben "klein geloof", Luke 18:8."Alle stijgen te opgeheffenene aan overlijden" en alle man dat ooit is geweest "leeft te God" net nu als u leest deze woorden, Luke 20:37-38. Kunstmatig godsdienstig "plannen van redding" en kunstmatige vereisten voor eeuwig leven krijgen in de weg en hen van zien van de eenvoudige realiteit van Ecclesiastes 12:7 en Jesus belemmeren' verklaring in de Luke tekst. Beide ga akkoord juist!

De realiteit van God is dat enig man dat is geboren in de flesh een "beeld van Zijn eternity is", een klein stuk van Zijn onsterfelijke Geest lichaam! Je geest is deel van Zijn "leven", "niet kan vernietigd worden" materiaal die maakt aan Hem wat en die Hij is! Het echt, dat U in een klei cocoon van flesh stak is onsterfelijke en creëren in gelijkenis van God. Geen ervaring dat man gezichten op het aarde stadium deze Geest realiteit kan veranderen of kan wijzigen en stompt feit af! Hebreeuws 2:6-7,14-15." Ik zegde [niet mij], Ye goden is en u allen zijn kinderen van de Hogste"! Psalm 82:6-8. Ik verlaag de adel van enig man's de geboorte door maken het een misdaad niet sonship op te eisen of maken van een man maakte minder dan God hem! Jesus werd voor opeisen zijn geboorterecht vermoord. Ik zal opeisen dat het geboorterecht van iedere mens is voor hem zelfs wanneer hij ook blinden en dom is zijn zugehörende adel te erkennen! Wij zullen geen man verliezen! Wij zullen niets verliezen! Menselijke onwetendheid en mislukking God in de kerken te weten hebben geen resultaat in veranderen onderwijs van God formaat voor Zijn familie, Matthew 11:25-27. Deze aarde en deze leven zijn deel van het onderwijs protocol voor elk FAMILIE lid. Wij komen aan deze aarde waar wij de Draak voor de negatief contrasteren fase van onderwijs van God PLAN aandurven. ALLE stijgen te Opgeheffenene voor "perfectie" school wanneer het mandaat van elk man op het aarde stadium gedaan is! God stelt vast wanneer het evenals de omstandigheden de terugtrekking van omringende elk man gedaan is. God tekent alle man aan hem wanneer Hij klaar voor hen is te het FEESTMAAL VAN LIEFDE te komen. Iedere "kwistige zoon" verhoging deze Feestmaal bij te wonen en Zijn plaats in de FAMILIE te nemen. U stijgt aan bevel van God of wanneer Hij je ware heerlijke naam roept! Geen predikant en geen godsdienst kunnen deze gebeurtenis stoppen. De macht van Zijn stem verwijderde Abel en Hij heeft man met ononderbroken nauwkeurigheid, die alledaagze is van iedere plaats op aarde, Psalm 2:6-8 getekend; Isaiah 2:1-4, 25:6-8, 60:1-11; Hebreeuws 12:22-24. Het voornaam totaal werd door John in Openbaring 5:13, 7:9-15 gezien. Alle voormalige brutale slagers en koningen van warring zijn naties helemaal door de generaties in Opgeheffenene (buiten Lucifer natuurlijk) met nieuwe naam, nieuwe gezichten en nieuwe lichamen gevonden! Isaiah 14:12,18-19, 49:18-23, 60:10-11. Je kerk doctrine niet onderricht deze en zij hebben geen antwoord voor dit! U zult beter hen misschien laten vallen!

Graven Middel OVERWINNING voor Man!

Man zou aan begrafenissen niet moeten huilen en heroisch doet medisch overlijden te voorkomen. Indien man "zeker" geloof had in wat Jesus ons onderrichtte, zouden zij overlijden verwelkomen omdat het een "huis komen" is! Het is je kaartje te Opgeheffenene! Als Jesus zegde, "De weg, die ik, ye voorspellen" ga en wanneer de volgelingen hem verder drukte, hij zegde, "ik ga te mijn Vader"! Hoeveel van u wil God zien? U zou blij moeten zijn te je Vader te gaan! Waarom kreet aan begrafenissen? U zou u met het dood moeten verheugen! Hier is wat Michael zegde:

Boeken van Adam en Eve. xliii. 1 En Michael kwamen en onderrichte Seth hoe Eve voor begrafenis klaar te maken. En daar kwam drie engelen en zij begroeven haar (lichaam) waar Adam 2 lichaams en Abel was. En daarna Michael spake aan Seth en saith: 'Ligging uit in deze wijs iedere man dat dieth tot de dag van de Resurrection.' 3 En nadat geven hem deze regel; hij saith aan hem: 'niet voorbij zes dagen Rouw, maar op de zevende dag, rust en zich op het verheugt, omdat op dat heel dag; God rejoiceth (stem voor) en wij engelen (ook) met de gerechtvaardigde ziel, die hath 4 voorbijgegaanene weg van de aarde.' Zelfs dus spake de engel en steeg in opgeheffenene, verheerlijken (God) en gezegde op: 'Allelujah.' 5 [Heilig is heilig, heilige de Heer, in de glorie van God de Vader, voor aan hem het ontmoeting om glorie, eer en eredienst, met de eeuwige leven geven geest nu en altijd te geven en voor ooit is. Amen.] [Heilig heilig, heilig is de Heer van Gastheren. Aan die glorie en macht voor ooit en voor ooit is. Amen.] [De aartsengel Joel God; gezegde, Heilige, Heilige, Heilige Heer, opgeheffenene en aarde vole van thy glorie dan verheerlijkte, is.] Verliezenene Boeken van de Bijbel en Vergetenene Boeken van Eden

Jesus vertelde zijn volgelingen, "U zou u moeten verheugen omdat ik te mijn Vader ga", John 14:28. Jesus en Michael weten wat aan overlijden en zij gebeurt beide ons vertellen "om ons te verheugen! "Waar ook het lichaam is, daar de adelaars bijeenkomen samen" middelen aan Michael engelen oogsten alle die nemen aan hun vorige adem, aan Luke 17:33-37. van van. De vliegende adelaar onder de Aartsengelen is symbool van Michael, Openbaring 4:6-7. Alle verheugen "kwistige zonen" zich na overlijden. Als de Vader dan zegde en nu zegt aan alle "oudere zoon" predikanten op aarde vandaag, "Het heeft gelijk voor ons ons voor deze mijn kinderen te verheugen dode was en levende is opnieuw. Zij werden verloren terwijl op aarde, maar nu zij gevonden zijn"! Luke 15:32
Waarom maakt man zulk een grote overeenkomst over overlijden? Indien God roept een hield van een of een familie lid dat man niet gaan wil, beschuldigen enige God van "onrechtvaardigheid" en "niet beschermen verdienende mensen". Enige verliezen hun geloof en beëindigen, "Er is geen God of indien er was een God, die Hij zou gedaan hebben deze of, die Hij niet voorkomen hebben zou dat van gebeurtenis". Deze zijn besluiten van onwetendheid door zwake man die "klein geloof" en heeft die niet weet wat echt gebeurt. Waarom krijgt man woedend omdat God abortussen of natuurrampen, welke voor rekening van de opgeroepene man toestaat? Indien zij welke abortussen echt betekenen wisten, zouden zij weten dat God krijgt Zijn kind rug vlug alvorens het door zonde bevlekt worden kan en als gebruikten een werktuig van de duivel! Alle afgebrekenene voortijdig voortijdige zuigelingen zijn levende en vreugde rond de troon van de Hogste! Zij zijn levend dan man beneden in hier nu! Dood waarom abortus dokters? Degenen die zijn hen doden precies zoals slecht omdat zij, ook, de 6 breektth Bevel, "Thou zal niet doden"! Wie is kinderen man in ieder geval zijn? Zijn zij de jouwe of God's? Echt uitvoering man of doe aan vrouwen God slechts ons in hun wombs heeft geplant? Ik denk dat het antwoord helder is. God maakte ons en wij zijn leden van Zijn eigen onsterfelijk lichaam. Hij heeft een recht om ons te verzamelen en Hij doet! U weet dat alle man (dobbelsteen) volgens het nummer en opeenvolging in welke ons geesten stijgt in werden Opgeheffenene gecreëerd? Dit is een feit! Geheimen 68:5-6. Deze "model" werd in de weg Joseph zijn brethren geopenbaard plaatste wanneer hij hen in Egypte, Genesis 43:32-34 feestte. Dit is zij weg God ons aan het huwelijk avondmaal plaatst! Man sterf volgens hun heerlijke geboorte bestelling en nummeer niettegenstaande hoe willekeurige en zonder bestelling overlijden te aardze man schijnt. Er is een reusachtig nummer, dat iedere 24 uur van alle wereld verzameld wordt, maar alle stijgen in de genummerde opeenvolging van hun Heerlijke geboorte. Daarom moeten degenen die over God, die hun oogst van degene begrijpen klagen heeft gehouden dat deze Zijn kinderen zijn en zij moeten het Feestmaal bijwonen wanneer het hun draai is te komen, zijn geen kwestie wat veroudert zij wanneer Hij roept. God is niet "middel" of "oneerlijk" voor tekenen Zijn kinderen aan een beter huis dan de jouwe! Alle, die degenen die eerder stijgen, zijn ouder dan die blijven op aarde. Een voortijdige stervende zuigeling is ouder dan zijn geboorte moeder blijven op aarde. Dit is de weg God dingen heeft "gezet"!

Trouwens heeft je Vader herenhuizen voor ons daarboven klaargemaakt. Vele zijn niet nog bezet. Zij moeten hun rechtmatige eigenaars hebben. U kan niet verblijf op aarde omdat God de plaats verbranden zal! Wees niet bang van overlijden. Het bewegt net zoals van een kamer te een aan andere, maar onmiddellijk. De echte schoonheid trotseert van Opgeheffenene beschrijving. "Ogen hebben niet gezien noch oor hebben de dingen gehad hoorden dat God voor hen klaargemaakt heeft dat van Hem houdt", 1 Korinthiër 2:9. De aarde is afval door vergelijking! Zo gaan einde "boohooing" en geklaag over de weg wij. Zet je geest op Opgeheffenene en vraag God je dagen in deze hellhole aarde te "verkorten"! Dit is een plaats van slangen in iedere menselijke instelling en zo veel angst en ontevredenheid, een plaats waar "grove duisternis de mensen bedekt" en alle tien maagden zijn in dreamland! Isaiah 60:2; Matthew 25:1-5.

Goedgemaakte Van het Graf en Ransomed Van Overlijden

Jesus als "Redder van de wereld en van alle man" een lang en gaande verder baan heeft te doen. Zijn bevel "alle man naar mij moet tekenen" ."that waar ik ben, zou daar ye ook kunnen zijn". Wij weten waar hij is, aan de troon met de Vader. Die is waar alle "kwistige zonen" aan de punt van overlijden getekend zijn. Welke soort van Redder zou Jesus zijn indien hij zijn baan niet gedaan heeft? God heeft hem niet gekozen omdat hij onachtzaam is noch Hij deed hem selecteert omdat hij wrok benadeeld en is gedragen is. Deze Lam is superieur aan alle predikanten en menselijke wreedheid wegens het zijne houding "liefde verovert alle". Hij tekent ALLE MAN naar hem …. geen kwestie wat zij hebben gedaan in hun aards leven! (Je predikant niet zou doen dit! U zult deze ofwel niet misschien doen. Man zou vele achter aan de punt van overlijden voornamelijk verlaten indien zij boos met hen zijn. Daarom heeft God geen gewone man gekozen om Zijn Lam te zijn!) Wat betekent redding?

Betr.·acht (r¹-dm") Tr v. Betr.·achtte , Betr.·acht·ing , Betr.·acht. 1. Eigendomsrecht van door betalen van een gespecificeerde som terug te krijgen. 2. Om van (een promissory aantekening, bijvoorbeeld) te betalen. 3. Om in (bon, bijvoorbeeld) te draaien en iets in ruil ontvangt. 4. Om (een belofte, bijvoorbeeld) te volbrengen. 5. Om in cash te bekeren. 6. Om te zetten bevrijd; redding of losgeld. 7. Om van een staat van zondigheid en zijne gevolg te redden. 8. Om op voor te maken. 9. Herstelle te n de eer, waarde of reputatie van herstellen. --re·deem"Een·ble adj . Amerikaan Erfgoed Woordenboek

Even snel als man sterft Jesus "krijgt eigendomsrecht terug" van man aan de Vader van de ontkoppelingspedaal van Demonen! Het was goedkoop! Alle, die het kostte, was 30 stukken zilver. Die een heel ellendig hongerloon te is Loon God "vrede op aarde te tonen en goede wens aan man en _ vreugde zal voor alle mensen zijn", Luke 2:10,14. Als u de Jesus zien kan, die wij preken, bent geen vindictive "wimp", die tegen die is Die dobbelsteen in zonde! Jesus redt alle zondaren aan het graf! Die de best plaats is te gaan om het zijne te verrichten Redding werk. Elke keer ziet u een tombstone, het een teken is dat Jesus goedmaakte dat persoon Liever goedkoop. Graveyards is monumenten en bewijs dat die voormalige personen "ransomed waren Van de macht van het graf". Tellende tombstones zou gedachte als een weg van nummerende kunnen zijn Degenen die zijn over aan het belofte land van Opgeheffenene voorbijgegaan. Zo wat aan predikanten middel doe wanneer Maken zij bang u, die gezegdt, "Wanneer u sterft, het is alle over"? Wanneer u sterft, "u hebt enkel net Begon te leven" … meer overvloedig! Wie u doe voor deze faithfulness moet aan u en bedanken Je vrienden en verwandte die stierven als "zondaren"? U kan niet de predikanten omdat zij bedankt God lobbyen om man in het meer van vuur met Lucifer en zijn familie te werpen. U kan bedanken God en Christus is voor wraakzuchtig niet zoals man en duivels, die denken dat het veroordelen van man is Luisterrijke "gospel", 2 Korinthiërs 3:4-11. Bijgevolg elke keer u overlijden denkt aan, zie Jesus en het Vader, die de geesten van die sterven op aan de troon "tekent" met hen te zijn. Alle stervende "zondaren" "Kwistige zonen" zijn en alle "zijn goedgemaakt van overlijden en ransomed van de macht van het Graf" door twee helden, GOD en JESUS CHRISTUS.

Repentance Zal Van Mijn Ogen Verborgen Worden

Waarom is deze lijn in ons tekst, indien "repentance" zulk een geweldig gospel bericht is? Aarde stijl betekent repentance droevig voor fouten te bekennen en te voelen, die in een leven tegen God en een broer toevertrouwd worden. Wanneer wij de termijn onderzoeken, bestaat het uit twee delen, het prefix "betr.-" en de Latijn wortel, "pent of penta". Betr.- middelen "opnieuw of nog eens" en pent of penta verwijst naar "de geest of gedachte". Geestelijke repentance betekent slechts een positie TE HEROVERWEGEN! In ons Rechtbank Heeft God plaatsende schulden en fouten voor alle op het hoofd van Lucifer Geboet zondigen en Babylon is verantwoordelijke voor alle bloedvergieten. Wij stellen verantwoordelijk de slavemaster, niet de slaaf , voor zonde personeelsbestand op de slaaf in geestelijk Egypte (de aarde). Aangezien dit een wet van de Rechtbank is, is aarde stijl repentance voor misdaden van duivels "buiten werking" en LEEGTE. U werd niet verteld om 2-dag oude manna te eten, omdat het wormen kweekt en proberen om 2000 jaar oude woorden van de volgelingen betekent te volgen dat u uit lijn en buiten werking bent! Aarde stijl is repentance uit lijn en onwettig! De gospel van repentance als begrijpenene door man nu een bundel van kruipen wormen is! Indien u een geestelijke kip bent, zult u verder gaan met wormen te eten! Indien u een man bent, vergeet de wormen en de kip eet! Wanneer u stijgt niet gaan daar doende aarde stijl bekentenis! Echter HEROVERWEGEN de geest van Christus niet onwettig TE en te krijgen is. Dat soort van geestelijke repentance de bestelling van de dag is! Geestelijke repentance is geen bekentenis aan misdaden, die in je aards leven gedaan worden! Het is een Onderwijsmiddelen perfect begrip te verkrijgen. In betekent Opgeheffenene "aan repent" dat u gaan te onderrichten! Aarde stijl onwetendheid en backwardness zijn een "Geen! Geen!" Daarom "repentance zal van mijn ogen verborgen worden"!

De punt van deze document moet u informeren dat OVERLIJDEN OVERWINNING voor enig man en iedere man is. U zou over het niet moeten huilen en de gebeurtenis zou moeten haten. God heeft een recht aan uplift elk man aan zijn herenhuis en erfgoed of man bang van het onbekend of niet is. Graven zijn tekens linkerzijde achter aanduiden dat Jesus "MAAKTE en RANSOMED GOED" die voormalige personen en tekenden hen waar hij is. Wat een verlies door het Koninkrijk van Duisternis! Alle was dit heel goedkoop! Denk net! Hij heeft iedere man die en die nog gekomen is te deze aarde juist ransomed moet komen als in ons KOP aanduidde, zo dat hij niets, niet een schaap verliezen zal! Matthew 18:11-14; John 6:39, 17:12. En alle, die het kostte, was 30 stukken zilver! Dit is beter nieuws dan wat u van de predikanten en de kerken krijgt. Ik ben bewust dat deze Jesus een "nieuwe" Jesus aan je ogen en oor is, niet zoals de Jesus het predikanten praatje ongeveer. Maar ons getuigenis is nauwkeurig ten gunste van je glorie! Herinneer net zich, "Jesus nooit falen"! Hallelujah!