Onbetwistbare Waarheid: Redding Is Voor Alle Man

KOP:

Gezegdes 18:13; Hij Dat answereth een kwestie alvorens hij heareth het, is het folly en schande aan hem.
John 8:17, Is Het ook in je wet geschreven, dat de getuigenis van twee mannen waar is. 18, ik zijn een dat beer getuige van mezelf en de Vader dat mij beareth getuige van mij stuurde.
1 John 5:9 Indien wij de getuige van man, de getuige van God ontvangen "Geweldigger Is".
Romeinen 3:4 God verbied: stem voor, letbal is God waar, maar iedere man een leugenaar; als het geschreven is, Dat thou mightest in thy gezegdes gerechtvaardigd is, en mightest overwint wanneer thou kunst beoordeelde.
1 Korinthiër 13:8 ... Maar of er voorspellingen is, zullen zij verzuimen; of er tongen te zijn, zullen zij; of er kennis is, het weg stoppen met zal verdwijnen. 9 Voor Wij (mensen) voorspellen in deel en wij prophesy in deel. 10, Maar wanneer dat welk perfect is gekomen is, dan dat Welk in deel is weg zal gedaan worden.
===========================================================================
Hier zult u de getuige van drie , aangaande Je Redding's en de Redding's van alle man ontvangen. Ubevestigden geen voorwaarde zult vinden - Redding is vrije geschenk van God.

Getuige #1, Vader

Isaiah 40:1 Troost ye, troost ye mijn mensen, saith je God. 2 Spreek ye aangenaam aan Jerusalem en kreet naar haar, dat hare oorlogvoering bereikt is, dat hare iniquity is vergeven: voor zij hath van de hand van de Heer KOPIE voor alle haar zondigt, ontving.
Isaiah 45:22-23, HEB ik ALLEEN, HET " WOORD GEVLOEKT" UIT IS VAN MIJN MOND IN RIGHTEOUSNESS GEGAAN EN NIET ZAL TERUGKEREN;...... Dat naar mij IEDERE KNIE BUIGEN ZAL EN IEDERE TONG IS, IN DE HEER ALLE ZAAD VAN ISRAËL GERECHTVAARDIGD ZAL VLOEKEN ZAL EN GLORIE IS GEZULD.
Isaiah 66:22 Voor als de nieuwe heavens en de nieuwe aarde, welk, dat ik maken zal, blijven zal alvorens mij, saith de Heer, bijgevolg je zaad en je naam overblijfsel zal. 23 En het zullen komen voorbijgaan, [dat] van een nieuwe maan te een aan andere en van een sabbat te een aan andere, zal ALLE flesh kom om voor mij, saith de Heer te vereren.
Hosea 13:14 Ik wil aan losgeld hen van de macht van het graf; ik zal hen van overlijden goedmaken: O overlijden, ik zullen thy plagen zijn; O graf, ik zullen thy vernietiging zijn: repentance zal van mijn ogen verborgen worden.
Isaiah 46:9 Herinneer aan zich de voormalige dingen van oude: voor ik ben God en er is geen anders; ik ben God en er is geen zoals mij, 10, die het einde van het begin Aankondigen en van oude tijden de dingen dat niet nog, gezegde gedaan zijn, Mijn raad staan zal en ik zal alle mijn genoegen doen:
Isaiah 26:19 Thy zal dode man, samen met mijn lijk zij voortkomen leven zal. Wakker en, zingt ye die in stof woont: voor thy is dauw als de dauw van herbs en de aarde zal uit de doden werpen. (Deze zijn ransomed van het graf en zijn goedgemaakt van overlijden,- zodra zij hun vorige adem) nemen.
Isaiah 57:16 Voor ik zal voor ooit niet wedijveren noch ik ben zou wroth: voor de geest altijd moeten verzuimen zal willen alvorens mij en de zielen [welk] heb ik gemaakt. 17 Voor de iniquity van zijn hebzucht was ik wroth en smote hem: ik verborg mij en wroth was en hij ging op frowardly in de weg van zijn gehoord. 18, die ik heb gezien zijn wegen en hem zal: ik hem ook genezen zal leiden en zal herstellen troost naar hem en aan zijn rouwdragers. 19 ik creëer het fruit van de lippen; Vrede, vrede te [hem die is] ver van en te [hem die is] naburig, saith de Heer; en ik zal genezen hem. die,.
Malachi 3:6 Voor [ben] ik veranderen de Heer, ik niet; daarom zijn ye zonen van Jacob niet verbruikt.
Malachi 3:17 En zij zullen van mij, saith de Heer van gastheren, in zijn dat dag wanneer ik op mijn juwelen maak; en ik zal hen sparen, als een man spareth zijn eigen zoon dat serveth hem.
Isaiah 54:6 Voor de Heer riep hath thee als een verloochende vrouw en in geest treurde en een vrouw van jeugd, wanneer thou wast, saith thy God weigerde. 7 Voor een kleine moment bezitter ik verloochende thee;, maar met geweldige genades wil ik bijeenkom thee. 8 In een kleine woede, die ik verborg mijn gezicht van thee voor een moment;, maar met eeuwigdurende vriendelijkheid wens heb ik genade op thee, saith de Heer thy Redeemer. 9 Voor [als is] dit de water van Noah naar mij: voor [als] heb ik gevloekt dat de water van Noah geen meer zouden over de aarde gaan; zo is ik, die gevloekt wordt dat ik wroth met thee niet zijn zou noch berisping thee. 10 Voor de bergen zullen vertrekken en de heuvels zijn verwijderd;, maar mijn vriendelijkheid zal van thee vertrekken niet noch de overeenkomst van mijn vrede zal, saith de Heer dat hath genade op thee zullen is verwijderd.
Deuteronomy 32:18 Van de Rots dat begat thee thou kunst unmindful en hast vergetenene God dat thee vormde.
Isaiah 43:25, 44:22 "Ik ben zelfs ik hij dat blotteth uit thy transgressions voor mijn belang bezit en niet zal aan zich thy ZONDEN herinneren".
Isaiah 40:22 Ik heb uit beklad, als een dike wolk, thy transgressions en, als een wolk, thy zonden: terugkeer naar mij; voor ik thee goedgemaakt heb. 24 Dus saith de Heer, thy redeemer en hij die thee van de womb vormde, ben ik de Heer dat maketh alle dingen; dat stretcheth voorwaarts de heavens alleen; dat spreadeth in het buitenland de aarde alleen; 25 Dat frustrateth de tekens van de leugenaars en maketh divinersGek; dat turneth wijze man achtergebleven en maketh hun kennis dwaze
Nummers 23:19 Is god geen man dat hij zou moeten liegen; noch de zoon van man, dat hij repent: hath hij zegde zal en? hij niet zal doen het of hath hij gesprekenene en zal hij het goede niet maken? 20 Aanschouw, heb ik commandment ontvangen te zegenen: en hij zegende hath; en ik kan niet keerzijde het. 21 aanschouwde Hij hath iniquity in Jacob niet noch hath hij gezienene verdorvenheid in Israël: de Heer, die zijn God met hem is en de kreet van een koning is onder elkaar. 22 Goden brachten hen van Egypte uit; hij hath als het de kracht van een unicorn was. 23 is Zeker er geen enchantment tegen Jacob noch daar is enig waarzegging tegen Israël: volgens deze tijd het van Jacob en van Israël, Welke hath God wrought zal gezegd worden!
Micah 6:5 O herinnert mijn mensen, zich nu wat Balak koning van Moab raadpleegde en wat Balaam de zoon van Beor hem van Shittim naar Gilgal beantwoordde; dat ye de righteousness van de Heer zou kunnen weten. DAT YE DE RIGHTEOUSNESS (RECHT JUSTNESS) VAN DE HEER ZOU KUNNEN WETEN".
Ezekiel 34:31 En ye mijn kom, het van mijn weide bijeenkomt bijeen, man is en ik ben je God, saith de Heer God.
Isaiah 28:16Daarom dus Aanschouwt saith de Heer God,, leg ik in Zion voor een foundation een steen, een geprobeerde steen, een kostbare hoek steen, een zekere foundation: hij dat believeth zich niet haasten zal.
Isaiah 25: [6] En in deze berg zal De Heer van gastheer uitvoering__ "NAAR ALLE MENSEN verfijnde een feestmaal van dikes dingen, een feestmaal's van wijnen op de lees, van dike dingen, die vole zijn van merg, van wijnen op de lees goed. [7] En zal hij in deze berg het gezicht van de bedekking worp over ALLE mensen en de sluier vernietigen die over ALLE NATIES uitgespreid zijn. [8] Hij zal op overlijden in overwinning slikken; en de Heer God zal weg tranen van van wissen---"ALL"-- gezichten; EN DE BERISPING VAN ZIJN MENSEN ZAL HIJ TREK WEG VAN VAN ALLE AARDE: VOOR DE HEER HATH GESPREKENENE HET.
Psalm 46:10 Wees stil en voorspellen dat ik ben God: ik onder de heathen verheven worden zal, zal ik in de aarde verheven worden.
Isaiah 1:18 Kom nu en verhuur ons samen, saith de Heer redeneren: hoewel je zonden even scharlaken zijn, zullen zij zijn als wit als sneeuw; hoewel zij rood zoals karmozijnrood zijn, zullen zij als wol zijn.
Isaiah 52:10 De Heer maakte hath zijn heilige arm in de ogen van ALLE naties blootlegt; en ALLE einden van de aarde zullen de REDDING VAN ONS GOD zien.
Jeremiah 9:23 Dus saith de Heer, Letbal niet de wijze man glorie in zijn wijsheid noch de machtige man glorie in zijn macht verhuurt, niet de rijke man glorie in zijn rijkdommen verhuurt: 24, Maar hem verhuurt dat glorieth glorie in dit, dat hij understandeth en knoweth mij, dat ik de Heer welke oefening lovingkindness, oordeel en righteousness, in de aarde: voor in deze dingen ik deligth, saith de Heer ben.
Malachi 3:6 Voor ik ben de Heer, ik niet verander; daarom zijn ye zonen van Jacob niet verbruikt.
Isaiah 55:7; Letbal Het kwaadaardig verloochent zijn weg en de unrighteous man zijn gedachten: en hem verhuurt naar de Heer en hij genade op hem terugkeert zal hebben; en aan ons God, zal voor hij overvloedig vergeven. 8 Voor mijn gedachten zijn niet je gedachten noch je wegen zijn mijn wegen, saith de Heer. 9 Voor als de heavens hoger is dan de aarde, bijgevolg mijn wegen hoog zijn dan je wegen en mijn gedachten dan je gedachten. 10 Voor als de regen cometh beneden en de sneeuw van opgeheffenene en returneth niet thither, maar watereth de aarde, en maketh het voorwaarts brengt en ontluikt, dat het zou kunnen geven aan de sower, aan en brood zaad aan de eater: 11 Zo aan mijn woord is zul dat goeth voorwaarts uit mijn mond: het niet terugkeren zal naar, die mij ophef, maar het zal bereiken dat welk ik alstublieft, en het zalBloei in het ding waarheen ik stuurde het.
Isaiah 28:17 Oordeel ook wil ik leg te de lijn en righteousness aan de loodlijn: en de hagel zal weg de toevlucht van leugens vegen en de water zullen de verbergende plaats overstromen. 18 En je overeenkomst met overlijden zullen door het geannuleerd worden en je overeenkomst met hel zal niet staan; wanneer de overstromende plaag door voorbijgaan zal, dan zal ye beneden getreden worden. 19 Van de tijd dat het goeth voorwaarts het zal vereisen: voor morgen tot morgen zal het voorbijgaaat over, tegen dag en tegen nacht: en het een ergernis zijn zal, die enig is het rapport te begrijpen.
Isaiah 29:24 Zij zal ook die zich in geest vergiste te overeenkomst komen en zij die mompelden, zullen doctrine leren.

God schudt de heavens, de aarde, de zee en het droog land evenals alle naties te handhaven dat Zijn autoriteit over waarheid en man op aarde terug in hun plaats te zetten. Man is blind en onwetend en alle aardze godsdiensten zijn met grove duisternis bedekt, Isaiah 60:2. God heeft alle man in alle naties huis te Opgeheffenene volgens Zijn "verlangen" en Zijn goede wens aan man als Vader van ALLE altijd getekend, Luke 2:10,14. De fouten dat man gelooft en op aarde onderricht niet einde kan noch deze proces belemmert! Menselijke doctrine in alle wereld godsdiensten is een mengsel van sommige waarheid met leugens, maar in het algemeen is het een foute getuige tegen "dagelijks offer" van God en Tekenwerk. Het is "vuilnis"- aan ons Vader. Omdat man afval ons Vader niet eten moet ALLE wereld godsdiensten schudt! ALLE MAN van ALLE NATIES is te Opgeheffenene na overlijden voor "perfectie" onmiddellijk getekend. Dit altijd is geweest "wat gebeurt" aan man! Alle doctrine in alle godsdiensten, welk anders onderricht, zijn LEUGENS!

God bepaald wil Zijn kinderen te weten dat (1) ons "oorlogvoering wordt bereikt" door het werk van Zijn "kampioen's", Jesus Christus, (2) ons "iniquity wordt vergeven" en in realiteit WIJ NIET WORDEN OPGELADEN AAN ALLE voor zonde, (3) op aarde wij "ontvangt kopie voor alle ons zonden" door wat dan ook gebeurt te ons gedurende ons levenstijd op aarde. U kan niet buigzaamheid man rust en troost behalve de weg God ons bevelen om het te doen. Spreken van je eigen woorden en vechtende zonde "om een verschil te maken" volgens je inzicht van op de juiste wijze om dingen te doen niet zal het met God snijden, Isaiah 58:13-14. Man is heel aarzelend anderze man weg van God te troosten. Zij kunnen niet formulier, dat hun lippen te vertellen aan man dat ons oorlog met de duivel door Jesus gewonnen is en alle man is, moet doen "wachten op de Heer" te stijgen. Zij duidelijk AFVAL man duidelijk te vertellen dat ons zonden door "hun" preken vergeven werden alvorens wij geboren waren, omdat zij zonde werken vechten willen. Om te man te benadrukken dat God niet doet en nooit heeft menselijke wezens met zonde tegen hun graankorrel opgeladen gaan. Het is iets weg te laten, geen ding aan de aandacht van man te roepen. Ten slotte is het begrip van man van gerechtigheid straffen en straf of de bedreiging van straf voor overtredingen tegen "wetten". Dit houden, zij voelen, hulp vele mannen in lijn bij. Zij zullen man niet vertellen, "wat elk man in deze leven ontvangt is voldoende en zelfs verdubbelt voor alle ons zonden". God onderrichtte ons, de ware comforters, dit te doen! God zal aan man rust geven wanneer en indien wij aan hen de helemaal waarheid en niets dan de helemaal waarheid met geen weglatingen, verdunningen en strategische ontwijkingen vertellen. Wij zijn niet worstelen menselijke wezens in deze OORLOG. De vijand is niet man. Wij vechten slaaf Hoofddemonen op de lichamen van man die man in kwade werken bestuurt, Matthew 12:43-45; Ephesians 6:12. God vermindeert iedere doctrine en idee dat man op hun foute Jesus foundations bouwde. Het was niet Jesus op welk zij aan hun kerken bouwden, maar het is de liegende misleiding van de Draak. Hij "hen droeg weg met de vloeden van zijn mond", Openbaring 12:15-17. Indien geen man ooit van het zou kunnen verloren worden, die heel begint en indien God alle man onmiddellijk nadat overlijden verheerlijkt heeft, beschouwt alle ideeën, die het vernietigt dat kerken en godsdiensten man helemaal door menselijke geschiedenis verondersteld en hebben onderricht hebben! Alle geloven, doctrine en geloof dat man gebouwd en heeft vastgehouden heeft brokkelen af te poederen en "waardeloos" zijn vertolkt. De Vader, die Zichzelf is de Opperste RECHTER en Hij zal aan alle Zijn genoegen in aarde doen als het in Opgeheffenene is.

Getuige # 2, Jesus

Luke 12:32 Angst niet, weinig bijeenkom; voor het is het goed genoegen van je Vader u het koninkrijk te geven.
Matthew 11:27 Alle dingen zijn naar mij van mijn Vader bezorgd: en geen man knoweth de Zoon, maar de Vader; noch knoweth zal enig man de Vader, behalve de Zoon, en hij aan whomsoever de Zoon hem openbaren. 28 Kom naar mij, alle ye dat werk en zware laden zijn en ik rust u zal geven. 29 Trekken mijn juk op u en van mij leert; voor ik ben volgzaam en laag in gehoorde: en ye zal rust naar je zielen vinden.
John 4:32 Ik heb vlees te eten dat ye voorspellen niet van, … 34, die Mijn vlees de wens van hem doen moet dat mij en stuurde zijn werk te beëindigen.
John 12:49, Voor ik van mezelf heb niet gesproken;, maar de Vader, die welk mij stuurde, gaf Hij aan mij een commandment, wat ik zou moeten zeggen en wat ik zou moeten spreken, 50 En ik weet ZIJN COMMANDMENT LEVEN EEUWIGDUREND BEN; Whatsoever, die ik spreek daarom, zelfs als de Vader naar mij zegde, bijgevolg ik spreek.
John 5:30 Ik bezit blik van mijn zelf niets doet: als ik hoor, beoordeel ik: en mijn oordeel is rechtvaardig; omdat ik zoek niet mijn wens bezit, maar de wens stuurde de welke hath van de Vader mij.
John 6:39 En dit is DE WENS van DE VADER, die welke hath mij stuurde, dat VAN ALLE welk hij hath gegevenene mij ik NIETS. ZOU MOETEN VERLIEZEN, maar zou moeten optillen het op opnieuw aan de vorige dag. (Betekenen elk man's persoonlijke vorige dag op aarde).
Matthew 18:11 Voor de Zoon van man is gekomen om dat te redden welk verloren werd. 12 Hoe ye denkt? indien een man bezitter een honderd schaap en een van hen op het verkeerde pad gegaan zijn, verlaat doth hij de negentig en negen en goeth in de bergen en seeketh niet dat welk op het verkeerde pad gegaan is? 13 En zo ja is dat hij het vindt, zeg heel ik naar u, hij rejoiceth meer van dat schaap, dan van de negentig en negen welk niet op het verkeerde pad ging. 14 is Zelfs zo het niet de wens het welk van je Vader in opgeheffenene is, dat een van deze kleine zou moeten omkomen.
Luke 20:37 Nu dat de doden opgetild zijn, zelfs Moses shewed aan de struik, wanneer hij calleth de Heer de God van Abraham en de God van Isaac en de God van Jacob. 38 Voor, die hij is geen God van de doden, maar van het leven: voor "ALLE" leef naar hem. ... 35, Maar zij welk als waardig beschouwd worden zal te verkrijgen dat wereld en de resurrection van de doden, noch trouwt, noch in huwelijk is: 36 gegeven Noch zij sterven is enig meer: voor zij gelijk naar de engelen gekund zijn; en de kinderen van God zijn, de kinderen van de resurrection zijn. (Resurrection is het "dagelijks offer" onder de wet).
John 6:37 Alle dat de Vader giveth, die mij te mij komen zal; en hem dat cometh aan mij ik in geen wijze worp uit wil.
John 3:17 Voor God stuurde niet zijn Zoon in de wereld de wereld te veroordelen;, maar dat de wereld door hem zou kunnen gered worden.
John 12:32 En ik, indien ik van de aarde opgeheven ben, "ALLE Man Naar Mij Zal Tekenen."
John10:29 Mijn Vader, welk gaven aan hen mij, geweldigger zijn dan alle; en geen man hen uit de hand van mijn Vader plukken kan. 30 ik en mijn Vader is een.
John 5:22 Voor de Vader judgeth geen man, maar hath vertrouwde aan alle oordeel naar de Zoon toe:
John 8:15 Ye rechter na de flesh; Ik beoordeel geen man!
John 5:34 Maar ik ontvang niet getuigenis van man: maar deze dingen, die ik zeg, dat ye zou kunnen gered worden.
John 2:25 En nodige niet dat enig van man: voor hij wist, zou moeten getuigen wat in man was.
John 17:4 Ik heb thee op de aarde verheerlijkt: Ik heb het werk beëindigd Welke thou gavest, die mij te doen.
John 19:30 Wanneer Jesus daarom de azijn ontvangen had, hij zegde, Hetis beëindigd: En hij boog zijn hoofd en op de ghost gaf.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ALLE DINGEN zijn naar mij van mijn Vader bezorgd" En dit is de wens van de Vader, die welke hath mij stuurde, dat VAN ALLE welk hij hath gegevenene mij ik NIETS ZOU MOETEN VERLIEZEN En ik, indien ik van de aarde opgeheven ben, ZAL ALLE MAN NAAR MIJ, ALLE TEKENEN DAT DE VADER HATH, die MIJ GEGEVEN WORDT NAAR MIJ KOMEN ZAL! en hem dat cometh naar mij, ik in geen wijze worp uit wil,Mijn Vader, die welk aan hen mij gaf, is geweldigger dan alle; en geen man (of duivel) hen uit de hand van mijn Vader plukken kan. En ik BUIGZAAMHEID NAAR HEN EEUWIG LEVEN! EN ZIJ ZULLEN NOOIT OMKOMEN noch enig man plukt zullen hen uit mijn hand zullen En indien ik ga en maakt een plaats voor u, ik zal komen opnieuw en zal ontvangen u naar mezelf klaar; dat waar ik ben daar ye ook zou kunnen zijn, Vader hen vergeeft voor, die zij niet wat zij doen weten, ONTGINNEN ALLE THINE ZIJN en thine is van mij; en ik ben in hen verheerlijkt. En DE GLORIE HEB WELKE THOU GAVEST MIJ, ik HEN GEGEVEN; dat zij een vlak zouden kunnen zijn als wij een: ik in hen en thou in mij zijn, dat zij perfecte in een misschien gemaakt worden zullen; dat de wereld zou kunnen weten dat THOU hast mij stuurde en HAST HIELD VAN HEN ALS THOU HAST VAN MIJ ... VOOR THOU LOVEDST MIJ VOOR DE FOUNDATION VAN DE WERELD HIELD, stuurde Voor God niet het zijneZoon in de wereld de wereld te veroordelen;, maar dat de wereld door hem zou kunnen gered worden. Voor DE VADER JUDGETH GEEN MAN!, maar hath vertrouwde aan alle oordeel te de zoon toe, ....Ye rechter nadat de flesh; ik RECHTER GEEN MAN, OMDAT DE PRINS VAN DEZE WERELD BEOORDEELD IS. NU IS HET OORDEEL! Zul nu de Prins van deze wereld is geworpen uit.