El Shaddai - het Weerstond aan Een of Die Is dat Dame?

Psalm 87; Galatians 4:26; Openbaring 12

DEFINITIES
Het Hebreeuws woord kom shaddai van de wortel woord "borst". Letterlijk zou het betekenen vertaalde 'vele weerstaan een'.
www.jungleweb.net/vanguar...erGod.html
Er zijn twee wortels voor het woord: eerst moet machtig en tweede borst of nourisher en sustainer zijn is. De O T gebruikt. deze formulier 48 tijden.
www.cyweb.com/~dschmidt/q...dnames.htm
De woord "Almachtige" is van het Hebreeuws Shaddai, welk, volgens Hebraists, een meervoudig woord vertaald is.
Thomas richt uit in Phanerosis dat de Shaddai Sodom en Gomorrah aan vernietiging, whilst beschermen en zorg voor Abraham (Genesis 17:1) dook. Het woord is van een Hebreeuws wortel afgeleid welk, volgens de klinker richt ofwel kan nourisher (borst - Heb. shad) ofwel torpedojager (shadad) betekenen.
De Almachtige voedde Abraham, maar de kwaadaardige mensen van Sodom vernietigde. Yahweh kan aan ons zijn ofwel een Nourisher ofwel een Torpedojager, overeenstemmend als wij Hem en Zijn Woord behandelen (zie Psalm 18:24-27); een "savour van leven naar leven ofwel overlijden naar overlijden" (2 Korinthiërs 2:16).
users.aol.com/bible3/phanindc.htm
De termijn is gewoonlijk uitgelegd als een cognate van de Akkadian woord sadu, "berg", maar niet in de zin dat 'El Shaddai "G d de Rots betekenen zou" (cf. zur, "Rots," een epithet van G d, b.v., Deuteronomy 32:4,30,37). Liever, 'El Shaddai zou betekenen "'el-of-the-mountain," d.w.z., van de cosmic berg, het verblijf van 'El; voor de Patriarchen de termijn zou betekenen "de G d van Opgeheffenene." (De Joodze Encyclopaedia)
www.geocities.com/Athens/...Name2.html
Het Hebreeuws en Christen bijbels zijn onlangs ontslagen als patriarchal teksten met klein of geen God beeldspraak voor vrouwen met te identificeren. De kritiek wordt door de patriarchen en hun mythographers, daar overblijfsel sporen van moederlijke beeldspraak nog aangenomen dat niet opgeheven is. Dit omvat borst en verplegende beeldspraak, van welk interpreteerde vlake de titel van God in Exodus 6:2-3, El Shaddai, traditioneel gebruikte als de Almachtige, als het aan Een van het Hebreeuws woord shad Weerstond, borst betekenend, zal in plaats van gebruik van de Akkadian woord shadu betekenen berg misschien geïnterpreteerd worden.
Bergen heb spitzen en Mt. Sinai en Mt Zion zijn twee bergen van welke wet en licht achtige melk en honey is voor de verbetering van mensheid gevloeid. Wanneer Israël Canaan binnenging, werden zij in twee kampen op Mt gedeeld. Gerizim en Mt. Ebal. Deze twee bergen symboliseerden de zegening en vloek eigenschappen van de Overeenkomst God met Israël maakte. Daarom de "nourisher" en "torpedojager" aspecten van de naam, El Shaddai.
Wij weten wie deze persoon is. Het "weerstond aan een" met "spitzen" is een echte persoon, geen berg als enige handhaven, hoewel bergen zijn deel van de allegory. "El" is een referentie voor God. "Shad" betekent de borst. Alle moeders gebruiken hen aan suckle hun jong. Wanneer God zegde, "Letbal ons maken man in ons beeld en gelijkenis," Hij stonden in nauw contact met Zijn Vrouw! die, ! El Shaddai verwijst naar Hare oneness met Hare Echtgenoot en Hare positie als co hoofd van de Familie. Moeder is in Gezegdes 8 en het eerst deel van Gezegdes 9 geopenbaard. Moeder Wijsheid is de Moeder van het leven. Wijsheid is een in de creaties, Wijsheid van Solomon 7:21-29 begint. Enoch schreef over Haar in Geheimen van Enoch XXV. Daar is Zij parabolized als "Adoil" een buik parabolized is, die vol is van "kinderen van licht". Alle zuigelingen zijn in de womb van de moeder ondergebracht waar ontwikkeling plaats neemt. In Psalm 87 waar God van Moeder Zion zegt, "Deze man en dat man (enig man en alle man) geboren in Haar" was, Hij wat te Haar gebeur, verwijst naar als "Adoil". Hij beëindigt in dat Psalm gezegde, "Alle mijn (van) bronnen zijn in thee" betekenen aan alle mijn zonen en dochters werden gecreëerd in je buik. van. Een van Haar werkt Hare zonen, Sirach 1:1-15, 4:11-18 moet verheffen. Alle van dit gebeuren alvorens God rustte van, die het zijne in het begin arbeidt. Er was eens waren alle van ons kleine geest kwekerij partners om ons tijd te wachten op en generatie om in de klei salted te worden! Moeder heeft meer kinderen nu dan de 12 zowel van engelachtige wezens Zij in het begin zag. God had een blije verrassing voor Moeder, ook. Vreugde is Zijn weg dingen te beëindigen. Kijk naar dit: Isaiah 49:18-22, 54:1-8, 60:1-14.

KJV Isa 54:1 Zing [zijn], O onvruchtbaar, thou [dat] didst niet beer; breuk voorwaarts in zingen en kreet hardop, thou [dat] didst niet travail met kind: voor meer de kinderen van het verlaten dan de kinderen van de getrouwdes vrouw, saith de Heer. 2 Vergroot de plaats van thy tent en verhuur hen voorwaarts de gordijnen van thine habitations uitrekken: spaar niet, thy snoeren, verleng en versterk thy palen; 3 Voor thou zullen voorwaarts op de juiste hand breken en aan de linkerkant; en thy zal zaad de Gentiles, erven en de verlaten steden zal maken bewoond te worden. 4 Angsten niet; voor thou zal beschaamd niet zijn: noch thou zal; voor thou te schande: voor thou de schande van thy jeugd niet zijn verwarde zal gezet worden zal vergeten en niet zal aan zich het verwijt van thy widowhood enig meer herinneren. 5 Voor thy Maker [is] thine echtgenoot; de Heer van gastheren [is] zijn naam; En thy Redeemer de Heilige van Israël; De God van de helemaal aarde is hij geroepen zal. 6 Voor de Heer riep hath thee als een verloochende vrouw en in geest treurde en een vrouw van jeugd, wanneer thou wast, saith thy God weigerde. 7 Voor een kleine moment bezitter ik verloochende thee;, maar met geweldige genades wil ik bijeenkom thee. 8 In een kleine woede, die ik verborg mijn gezicht van thee voor een moment;, maar met eeuwigdurende vriendelijkheid wens heb ik genade op thee, saith de Heer thy Redeemer.
KJV Isa 60:1 Voortkom, schittering; voor thy is licht gekomen en de glorie van de Heer is op thee gestegen. 2 aanschouwt Voor,, de duisternis de aarde zal bedekken en grove duisternis de mensen:, maar de Heer zal op thee voortkomen en zijn glorie zal op thee gezien worden. 3 En de Gentiles zullen te thy licht en koningen aan de helderheid van thy stijgen komen. 4 Ophef thine ogen afronden ongeveer en zie: alle, die zij zich samen bijeenkomen, komen zij te thee: thy zullen zonen van ver komen en thy zullen dochters aan [thy] zijde verpleegd worden. 5 Dan thou zal zien en samen zal vloeien en thine zal vrezen hoorde en; is omdat de overvloed van de zee naar thee bekeerd worden zal, de machten van de Gentiles naar thee vergroot zullen komen. 6, die De massa van kamelen thee, de dromedaris van Midian en Ephah bedekken zal; alle, die zij van Sheba zullen komen: zij zullen goud brengen en incense; en zij zullen voorwaarts de lof van de Heer toonde. 7 Alle komen van Kedar samen naar thee, de rammen van Nebaioth minister naar thee zal komenkomenge worden zullen bijeen: zij zullen met aanvaarding op altaar opkomen ontgint en ik zal het huis van mijn glorie verheerlijken. 8 Die zijn [] deze [dat] vlieg als een wolk en als de duiven aan hun ramen? 9 zullen Zeker de eilanden mij en de schepen van Tarshish eerst wachten op, aan thy zonen van ver, hun zilver en hun goud met hen, naar de naam de thy van de Heer God te brengen en te de Heilige van Israël, omdat hij hath thee verheerlijkte. 10 En de zonen van vreemden zullen op thy muren bouwen en hun koningen zullen minister naar thee: voor in mijn woede ik smote thee, maar in mijn gunst heeft ik genade op thee had. 11 Daarom thy poorten zullen open voortdurend zijn [kunnen zijn zou]; zij zullen dag noch nacht niet gesloten worden; dat [man] naar thee de machten van de Gentiles zou kunnen brengen, brachten en [dat] hun koningen. 12 Voor de natie en koninkrijk dat thee niet dienen zal, zullen omkomen; stem voor, [die] naties volkomen zullen verspild worden. 13, die De glorie van Lebanon naar thee, de fir boom, de den boom en de doos samen, komen zal de plaats van mijn toevluchtsoord te verfraaien; en ik zal de plaats van mijn feet luisterrijk maken. 14 zullen De zonen ook van hen die thee kwelden buigen naar thee komen; en alle zullen zij die thee verachtten zich beneden aan de zolen van thy feet buigen; en zij zullen thee, De stad van de Heer, De Zion van de Heilige van Israël roepen.
KJV Isa 49:18 Ophef thine ogen afronden ongeveer en aanschouw: alle deze bijeenkom zich samen, [en] kom te thee. [Als] ik leef, saith de Heer, thou zeker thee met hen alle zal kleden, als met een versiering en hen [op thee] zal, als een bruid [doeth] binden. 19 Voor thy verlaten afval en thy plaatzen en het land van thy zal vernietiging, zelfs ook engte door reden van de inwoners nu is en zij die thee op slikten, zullen ver weg zijn. 20 De kinderen welke thou zullen hebben [is], nadat thou hast het anders verloor, zal opnieuw in thine oor, De plaats ook zeeëngte voor mij zeggen: buigzaamheid plaats aan mij dat ik zou kunnen wonen. 21 Dan gezullenene thou zeg in thine hoorde, Die hath voortgebrengenene mij deze, die zien, die ik heb verloren mijn kinderen en ben verlaten, een gevangene en verwijderen te en weer? en die hath op deze bracht? Aanschouw, ik was links alleen; deze, waar [had] zij [was]? 22 Dus saith de Heer God Aanschouwt,, zal ik mijn hand aan de Gentiles, opheffen en stel mijn standaard aan de mensen op: en zij zullen aan thy zonen in [hun] armen brengen en thy zullen dochters op [hun] schouders gedragen worden.
KJV Isa 25:6 En in deze berg verfijnde de Heer van gastheren uitvoering naar alle mensen een feestmaal van dikes dingen, een feestmaal's van wijnen op de lees, van dike dingen, die vole zijn van merg, van wijnen op de lees goed zal. 7 En hij zullen in deze berg het gezicht van de bedekking worp over alle mensen en de vail vernietigen die over alle naties uitgespreid zijn. 8, Die Hij zal slikken op overlijden in overwinning; en de Heer God zal weg tranen van van alle gezichten wissen; en de berisping van zijn mensen zal hij neemt weg van van alle aarde: voor de Heer hath gesprekenene [het]

Becommentariëren over dit in Psalm 82:6-8, de Schepper verklaart, "ik zegde, Ye goden is en u allen zijn kinderen van de Hogste". Omdat wij weten de weg, die wij en ons bestemming gaan als in Jesus' crucifixion toelichtte, wanneer Hij toevoegt, ", maar ye zal sterven als man", wij niet langer overlijden bekijken als een intimiderende bedreiging. Overlijden is het aangesteld deur leiden aan eternity. Het heeft geen steek en het graf is een teken van een man's de persoonlijke OVERWINNING! Hosea 13:14 Zo … "Wat is man dat thou kunst, die opmerkzaam is van hem"? Wij zijn op de kleiner Aarde en geplaatst "gekroonde met glorie en eer", Hebreeuws 2:6-8. Wij zijn de kleine "beelden" van de de Hogste God, Zijn geliefde zonen en dochters, de appel van het zijne en klei grens engelen beschouwen! Ons Vader is El Jah en ons Moeder is El Shaddai!
Waarom is deze El Shaddai document beduidend? Niet alleen omdat het belangrijke feiten over naam van Wijsheid en vrouw van God vestigt. Beschouw niet de gruwelen, die op uit daar in de wereld - de homosexuality, de homoseksualiteit, het transvestite gedrag - mensen gaan, geloven dat "welke God heeft gecreëerd forever" is, Ecclesiastes 3:14. Man en vrouwelijke rollen zijn eeuwig gerepareerd. De wereld van geestelijke "Babylon en Sodom en Gomorrah" gelooft deze en mengsels genders onkritisch niet. Christenen toevoeg aan het probleem door opeisen dat uiteindelijk "wij worden zullen zoals engelen", d.w.z. NEUTERED. Dit is tengevolge van hun onwetendheid over engelen. Zij verbergen achter eigen persoonlijke onwetendheid van Paul en "weten in deel" waar hij zegt in fout, "Er is noch man noch vrouw", Galatians 3:28. Dat welk is perfect hier NU is en u moet van Paul twee-dag-oude duisternis verhuren gaan, ik Korinthiërs 13:8-12. Beware van 2000-jaar oude (manna) doctrine! Maar indien u een kip bent, zult u van de wormen houden! Herinneer (stichter van Kentucky Braadde Kip Restaurants) zich, Colonel Sanders is bovenverdieping nu en hij is op ons TEAM! Indien u aan vasthoudt dat duisternis, die u op zou kunnen beëindigen "vinger likken goed"!

Wijsheid Shaddai is het eerst van creaties van God Gezegdes 8:12-34 Is en het formulier is en model voor alle van Hare dochters. God wens niet undo Haar noch aan Hij wil undo onverschillig welke van Hare dochters! Daarom is het belangrijk Hare identiteit voor altijd (en elk vrouw's) te vestigen, als God is als in Psalm 87 verklaarde.
Aangezien God wens niet undo wat Hij (man en vrouw) gecreëerd heeft, net wat Hij gaan af te keuren is vernietigt en weggooit (aangezien El Shaddai zowel nourisher als torpedojager in een van de definities bovenstaande ) is? Hier is het antwoord! Controleer uit ons Omega plaats (De Robot), waar wij bespreken wat zal vernietigd worden en zal weggeworpen worden. Indien u u over welke God verwondert met betrekking tot ons man en vrouwelijke rollen (Gospel van Philip vers 65) heeft eens naar ons Opgeheffenene plaats (Het Huwelijk Feestmaal) gepland kijkt.
In een van de wijst definities bovenstaande, Thomas erop dat de Shaddai Sodom en Gomorrah in vernietiging dook, terwijl beschermen en geven om voor Abraham. Wij zijn over op waarom El Shaddai zo boos aan Sodom en Gomorrah niet uitgeweid was! Sodom is een oude vertolking van de naam - Satan. Lucifer had veroorzaakt dat oude stad in zijn glorie en eer genoemd te worden. Het verhaal van Hagar en Ishmael werd door El Jah ontworpen ons te vertellen wat in Opgeheffenene lange geleden gebeuren. Shaddai veroorzaakte Lucifer en Babylon uit getrapt te worden en te hel dook beneden, gezegde, "Dat bondwoman (Babylon) en hare zoon (Lucifer) erfgenamen met mij en mijn kinderen niet zijn zal". Daarom om Shaddai en creëert een stink in Haar gezicht te beledigen, beslisten zij om de natuur van Hare kinderen levende in dat stad achteruit te draaien. Zij probeerden de seksuele bestelling en oriëntatie Shaddai om te keren voor ons ontwierp terwijl in Hare womb. Moeder heeft een heel kort humeur wanneer het te duivels komt. Eerst eiste Zij de Vader om uit Lucifer en Babylon en hun bastard nakomelingen van Haar huis van Opgeheffenene te trappen en dan Zij "Sodom en Gomorrah in vernietiging dook". Zij wil Hare zonen niet en dochters maakten over door demonen als een mep in Haar gezicht terwijl Zij het kijkt! Nog worden wij door El Jah toegestaan zelfs deze graad van backwardness zo wij kunnen begrijpen perfect te ervaren dat enige "goede" bestelling door Zijn kinderen van en geachte verwacht wordt als wij door deze lerende fase gaan. Wij zijn in de beeld en gelijkenis van El Jah en El Shaddai, niet de gelijkenis van Babylon en Satomail (Sodom of Lucifer) gemaakt; controle uit Babylon, de Anderze Vrouw.

Wanneer Gabriel Mary bezocht om haar van Jesus' geboorte te vertellen, hij zegde, "De macht de wens van de Almachtigeover shad ow u". Mary baren Jesus is de beeld van Adoil (El Shad dai) bedenken ons (zie " U moet zijn Geboren van een Maagd achtige Jesus"). Over-SHAD-zijn schuldig ... God El "Over" Shaddai Om ons te baren. Man En Vrouw Forever. Maar bastard robotachtige natuur dat perverze gepersod, die de mannelijke vrouwelijke verhouding gemakkelijk gepersod worden kan omdat zij niete levende formulieren zijn. Een moeder beschermt hare eigen kinderen en maakt dat zich zorgen om hare dochters en zonen - Shaddai geen unmindful (Baan 39:13-15) moeder is onverschillig welke van hare kinderen te verliezen. "Robot" geest Sodomites kun niet en wil niet remold ons te zijn welke God ons niet gepland heeft te zijn! Demonen zijn ellendige "pottenbakkers". Alle homoseksuelen, lesbiennes, transvestites en vrouwelijke impersonators hebben een afspraak met de Geweldige Claymaster en Pottenbakker Passendere - Isaiah 55:8-11; Jeremiah 18:1-6; Ezekiel 20:32-38. Verwelkoom te het ultiem, luisterrijk Huwelijk Feestmaal voor alle. God maakt het zijne droomt kom waar en volbrengt alle van van ons (zie de ware Droom Team plaats).